Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 03 cze 2005, 12:51
bobi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukus » 03 cze 2005, 13:57
Bąk, Golański i Łukasiewicz to zawodnicy, którzy mogą od razu wejść do podstawowego składu, natomiast reszta (hmm).Niklos pisze:Kilka talentów których udawam wam się kupić do drużyny z LIGI POLSKIEJ i nie tylko![]()
Tomasz Stolpa WNŚ
Krzysztof Bąk OPPŚ
YaYa OPŚ
Marcin Kaczmarek OPL
Antoni Łukasiewicz O/PPŚ
Mateusz Zebrowski PŚ
Sandor Kardyi OP/NLŚ
Paweł Golański LB/O/DPLŚ
Paweł Buśkiewicz WNŚ
Piotr Szymiczak LB/O/DPŚ
PRzemysław Kulig OP
Mateusz Dobek OP/NPŚ
lukus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Niklos » 03 cze 2005, 15:27
[/quote]lukus pisze:Bąk, Golański i Łukasiewicz to zawodnicy, którzy mogą od razu wejść do podstawowego składu, natomiast reszta (hmm).Niklos pisze:Kilka talentów których udawam wam się kupić do drużyny z LIGI POLSKIEJ i nie tylko![]()
Tomasz Stolpa WNŚ
Krzysztof Bąk OPPŚ
YaYa OPŚ
Marcin Kaczmarek OPL
Antoni Łukasiewicz O/PPŚ
Mateusz Zebrowski PŚ
Sandor Kardyi OP/NLŚ
Paweł Golański LB/O/DPLŚ
Paweł Buśkiewicz WNŚ
Piotr Szymiczak LB/O/DPŚ
PRzemysław Kulig OP
Mateusz Dobek OP/NPŚ
Ja bym na przykład polecał Przemysława Cichonia, grającego w Koronie i zaraz na początku gry wystawianego na listę transferową. Można go mieć za darmo, a po kilku meczach rozgrywa się tak, że aż miło popatrzeć.
Pozdro
Niklos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 03 cze 2005, 15:38
hubertd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 03 cze 2005, 15:56
Miko77

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 03 cze 2005, 16:36
Michal_United
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 03 cze 2005, 16:43
Pawel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 03 cze 2005, 17:03
t_JB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 03 cze 2005, 17:48
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 03 cze 2005, 20:46
Co do bramkarza to nei wiem czy Ci sie to oplaci (chyba jednak niePasztet pisze:ściagam do siebie Sorina za darmo.. myślicie że to dobre posunięcie?? bo Babayaro jest za słaby a sam de jong nic nie zdziałachciałem wziąć o'shea ale przedłużył kontrakt z mu
![]()
P.S. Bayern chce kupić Givena za 12,5 mln Euro.. zgodzić się?? jesli tak to dajcie jakiegoś godnego zastępce ale tak żeby mi sie to opłaciło
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wojtas1990 » 03 cze 2005, 21:05
wojtas1990

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 03 cze 2005, 21:06
Ja miałem Wiese w BVB i ściągnełem go chyba za 2mln niepamiętam i gra umnie dobrze POLECAM !!! a na obronę sciągnij sobie Kompany ja go wziełem za 7.5 mln E !!!RoRo pisze:Co do bramkarza to nei wiem czy Ci sie to oplaci (chyba jednak niePasztet pisze:ściagam do siebie Sorina za darmo.. myślicie że to dobre posunięcie?? bo Babayaro jest za słaby a sam de jong nic nie zdziałachciałem wziąć o'shea ale przedłużył kontrakt z mu
![]()
P.S. Bayern chce kupić Givena za 12,5 mln Euro.. zgodzić się?? jesli tak to dajcie jakiegoś godnego zastępce ale tak żeby mi sie to opłaciło) ale Leonardo Franco z Atlettico ma klauzule 21 mln a jest wymiatajacym bramkarzem na dlzusze lata
Ja go mialem i musze powiedziec ze jest wymiataczmCo do Sorina to dobry wybor bo jest bardzo pracowity i walczy o kazda pile a i pilke potrafi kopnac prosto wiec bierz go jak masz za darmo
Jak nie kupisz Franco to polecam Reyne z Villareal bo to moj drugi bramkarz i jest super takze oraz jeszcze TIm Wiee (czytalem ze mozna go meisc juz za kilka milionow a jest super
POZDRO
jaget
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 03 cze 2005, 22:46
dzięki za rady ale chyab zostawie narazie givena moze mu cena podskoczyjaget pisze:
Ja miałem Wiese w BVB i ściągnełem go chyba za 2mln niepamiętam i gra umnie dobrze POLECAM !!! a na obronę sciągnij sobie Kompany ja go wziełem za 7.5 mln E !!!
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Niklos » 03 cze 2005, 23:31
Niklos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maateusz_JuveFan » 04 cze 2005, 11:20
Maateusz_JuveFan
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio