FMy - Strona 132

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 03 cze 2005, 12:51

Ja polecam na polska lige takich zawodnikow jak:
:arrow: Mariusz Zganiacz
:arrow: Dariusz Zawadzki
:arrow: Piotr Szymiczek
:arrow: Freddy Guarin
:arrow: Artur Blazejewski
:arrow: Karol Piatek
:arrow: Sebastian Gorzad
:arrow: Pawel Golanski
:arrow: Marcin Jeziorny
:arrow: Konrad Nowak
:arrow: Krzysztof Bak

lukus
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukus » 03 cze 2005, 13:57

Niklos pisze:Kilka talentów których udawam wam się kupić do drużyny z LIGI POLSKIEJ i nie tylko :D

Tomasz Stolpa WNŚ
Krzysztof Bąk OPPŚ
YaYa OPŚ
Marcin Kaczmarek OPL
Antoni Łukasiewicz O/PPŚ
Mateusz Zebrowski PŚ
Sandor Kardyi OP/NLŚ
Paweł Golański LB/O/DPLŚ
Paweł Buśkiewicz WNŚ
Piotr Szymiczak LB/O/DPŚ
PRzemysław Kulig OP
Mateusz Dobek OP/NPŚ
Bąk, Golański i Łukasiewicz to zawodnicy, którzy mogą od razu wejść do podstawowego składu, natomiast reszta (hmm).
Ja bym na przykład polecał Przemysława Cichonia, grającego w Koronie i zaraz na początku gry wystawianego na listę transferową. Można go mieć za darmo, a po kilku meczach rozgrywa się tak, że aż miło popatrzeć.

Pozdro[/quote]

Niklos
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Niklos » 03 cze 2005, 15:27

lukus pisze:
Niklos pisze:Kilka talentów których udawam wam się kupić do drużyny z LIGI POLSKIEJ i nie tylko :D

Tomasz Stolpa WNŚ
Krzysztof Bąk OPPŚ
YaYa OPŚ
Marcin Kaczmarek OPL
Antoni Łukasiewicz O/PPŚ
Mateusz Zebrowski PŚ
Sandor Kardyi OP/NLŚ
Paweł Golański LB/O/DPLŚ
Paweł Buśkiewicz WNŚ
Piotr Szymiczak LB/O/DPŚ
PRzemysław Kulig OP
Mateusz Dobek OP/NPŚ
Bąk, Golański i Łukasiewicz to zawodnicy, którzy mogą od razu wejść do podstawowego składu, natomiast reszta (hmm).
Ja bym na przykład polecał Przemysława Cichonia, grającego w Koronie i zaraz na początku gry wystawianego na listę transferową. Można go mieć za darmo, a po kilku meczach rozgrywa się tak, że aż miło popatrzeć.

Pozdro
[/quote]
Lukus zobacz na tych zawodników co podałem szczególnie dobrym piłkarzem jest Tomasz Stolpa drybling 19 , dobrze uderza z dystansu :D

Awatar użytkownika
hubertd
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 03 cze 2005, 15:38

najlepszy chyba jest bak, tylko ze ma slabe przyspieszenie, a pozatym wypas, no i jeszcze golanski, swietny zawodnik

Awatar użytkownika
Miko77
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 03 cze 2005, 15:56

VAN BORRE RULEZ, wyjarany koles z belgi jeden caps w reprezentacji do sciagniecia za friko wypasione ma staty; jest obronca :D

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 03 cze 2005, 16:36

Mam pytanie...Gram w FM'a 05 i tam w treningu jest motyw ze zmienianiem pozycji zawodników. Po jakim czasie trenowanie bedzie widac efekty??

Awatar użytkownika
Pawel
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 03 cze 2005, 16:43

to zależy od zawodnika i pozycji jakie wymieniasz... ale zawsze to trwa przynajmiej kilka miesięcy

Awatar użytkownika
t_JB
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 03 cze 2005, 17:03

Gra moze ktoś w jakiejś niższej lidze i mogłby polecic jakiegos dobrego środkowego obrońce, ale taki co by zaakceptował gre w III lidze angielskiej.

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 03 cze 2005, 17:48

ściagam do siebie Sorina za darmo.. myślicie że to dobre posunięcie?? bo Babayaro jest za słaby a sam de jong nic nie zdziała :? chciałem wziąć o'shea ale przedłużył kontrakt z mu :x

P.S. Bayern chce kupić Givena za 12,5 mln Euro.. zgodzić się?? jesli tak to dajcie jakiegoś godnego zastępce ale tak żeby mi sie to opłaciło :P

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 03 cze 2005, 20:46

Pasztet pisze:ściagam do siebie Sorina za darmo.. myślicie że to dobre posunięcie?? bo Babayaro jest za słaby a sam de jong nic nie zdziała :? chciałem wziąć o'shea ale przedłużył kontrakt z mu :x

P.S. Bayern chce kupić Givena za 12,5 mln Euro.. zgodzić się?? jesli tak to dajcie jakiegoś godnego zastępce ale tak żeby mi sie to opłaciło :P
Co do bramkarza to nei wiem czy Ci sie to oplaci (chyba jednak nie :wink: ) ale Leonardo Franco z Atlettico ma klauzule 21 mln a jest wymiatajacym bramkarzem na dlzusze lata :P

Ja go mialem i musze powiedziec ze jest wymiataczm :D Co do Sorina to dobry wybor bo jest bardzo pracowity i walczy o kazda pile a i pilke potrafi kopnac prosto wiec bierz go jak masz za darmo :P

Jak nie kupisz Franco to polecam Reyne z Villareal bo to moj drugi bramkarz i jest super takze oraz jeszcze TIm Wiee (czytalem ze mozna go meisc juz za kilka milionow a jest super :P

POZDRO

wojtas1990
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wojtas1990 » 03 cze 2005, 21:05

spoko gierka ale transfery mi niezbyt wychodzą :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 03 cze 2005, 21:06

RoRo pisze:
Pasztet pisze:ściagam do siebie Sorina za darmo.. myślicie że to dobre posunięcie?? bo Babayaro jest za słaby a sam de jong nic nie zdziała :? chciałem wziąć o'shea ale przedłużył kontrakt z mu :x

Co do bramkarza to nei wiem czy Ci sie to oplaci (chyba jednak nie :wink: ) ale Leonardo Franco z Atlettico ma klauzule 21 mln a jest wymiatajacym bramkarzem na dlzusze lata :P

Ja go mialem i musze powiedziec ze jest wymiataczm :D Co do Sorina to dobry wybor bo jest bardzo pracowity i walczy o kazda pile a i pilke potrafi kopnac prosto wiec bierz go jak masz za darmo :P

Jak nie kupisz Franco to polecam Reyne z Villareal bo to moj drugi bramkarz i jest super takze oraz jeszcze TIm Wiee (czytalem ze mozna go meisc juz za kilka milionow a jest super :P

POZDRO
Ja miałem Wiese w BVB i ściągnełem go chyba za 2mln niepamiętam i gra umnie dobrze POLECAM !!! a na obronę sciągnij sobie Kompany ja go wziełem za 7.5 mln E !!!

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 03 cze 2005, 22:46

jaget pisze:
Ja miałem Wiese w BVB i ściągnełem go chyba za 2mln niepamiętam i gra umnie dobrze POLECAM !!! a na obronę sciągnij sobie Kompany ja go wziełem za 7.5 mln E !!!
dzięki za rady ale chyab zostawie narazie givena moze mu cena podskoczy :wink: a kompanego juz mam kupilem na początku gry albo w polowie pierwszego sezonu nie pamietam juz

Niklos
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Niklos » 03 cze 2005, 23:31

Ja Odrą Wodzisław wyszłem z grupy pierwszej fazy LM . Mając w grupie Lyon,Celtic,Valencia. A więc tak z Lyonem zremisowałem 0:0 i wygrałem 2:0, z Valencją 1:0 i 4:3 wygrałem a,z celtikiem zremisowałem 0:0 i przegrałem 0:2 ( mecz o nic praktycznie bo juz miałem zapewnione pierwsze miejsce).
POZDRO ALL

Awatar użytkownika
Maateusz_JuveFan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maateusz_JuveFan » 04 cze 2005, 11:20

A ja gram sobie Rennes. Właśnie skończyłem 1 sezon na 3 miejscu ( tuż przed mną St Ettiene z taką samą liczbą punktów i rożnicą bramek ale ja mam więcej bramek strzelonych :lol: ) W pierwszym sezonie kupiłem Bystronia za 2.5 mln i D. F.Holma za 1 mln i Fawcetta za 1 mln . Teraz potrzebuje wzmocnień. Kupiłem za free Goekdeniza Karadeniza, S. Kouffura i Javiego Guerrero. Oceńcie czy to dobre ruchy transferowe. Aha potrzebuje pilnie jakiegoś prawego obrońcy byle nie za drogiego , środkowego obrońcy i prawego ofensywnego pomocnika lub pomocnika. Tak żebym się zmieścił w kwocie 4.2 mln funtów. Jeszcze jedno pytanie moge kupić od ręki za 2.1 mln Diego Gavilana. Miał go ktoś?? Dobry jest?? bo mam jeszcze jedno miejsce dla gracza spoza UE ale jesli jest wymiatacz jakis dobry to go wezme. Pomóżcie!!!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”