Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sławek » 15 mar 2005, 20:42
Sławek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MiNoO » 18 mar 2005, 21:13
MiNoO
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Trol » 18 mar 2005, 21:45
Trol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 18 mar 2005, 23:21
Ale z ciebie KozakMiNoO pisze:OD KOŁYSKI AŻ PO GRÓB KOCHAM TYLKO JEDEN KLUB ----> LEGIA WARSZAWA i JEJ ZGODY
jaget

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 18 mar 2005, 23:26
metol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 19 mar 2005, 10:21
Ale nie wiem do czego nawiązujesz, kolega powiedział, że Kocha tylko jeden klub - Legie Warszawa , a jej zgody to automatycznie z nimi symaptyzuje.jaget pisze:Ale z ciebie KozakMiNoO pisze:OD KOŁYSKI AŻ PO GRÓB KOCHAM TYLKO JEDEN KLUB ----> LEGIA WARSZAWA i JEJ ZGODY![]()
BYĆ KIBICEM BORUSSI DORTMUND TO HONOR
(NIELUBIE LUDZI CO KIBICUJĄ KILKOM KLUBOM)
Jak Real przegra to idzie oglądać np. Inter i zadowolony że wygrał jego klubDla mnie to nie kibic tylko "suchar"
pippen

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 19 mar 2005, 14:10
Nie o to chodzi....Ja kibicuje Arce bo jest z mojego miasta i wszystkie jego zgody oczywiśćie ale osobiście kibicuje BVB !!! Chodzi mi o to że są tacy co kibicują kilkom klubom na raz (za granicy) a tak naprawde niema swojego ulubionego klubu....pippen pisze:Ale nie wiem do czego nawiązujesz, kolega powiedział, że Kocha tylko jeden klub - Legie Warszawa , a jej zgody to automatycznie z nimi symaptyzuje.jaget pisze:Ale z ciebie KozakMiNoO pisze:OD KOŁYSKI AŻ PO GRÓB KOCHAM TYLKO JEDEN KLUB ----> LEGIA WARSZAWA i JEJ ZGODY![]()
BYĆ KIBICEM BORUSSI DORTMUND TO HONOR
(NIELUBIE LUDZI CO KIBICUJĄ KILKOM KLUBOM)
Jak Real przegra to idzie oglądać np. Inter i zadowolony że wygrał jego klubDla mnie to nie kibic tylko "suchar"
jaget

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FiL » 03 cze 2005, 10:29
FiL
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Niklos » 03 cze 2005, 10:53
Zgadzam się z tobą w 100% jaget, przecież gdy Liverpool grał z Milanem to wiekszość osób kibicowała Liverpoolowi. A moge się założyć , że podczas przerwy nikt nie wierzył w to , że Liverpool potrafi odrobić straty i co to za kibice. Ja najbardziej kocham FC Barcelone i FC Liverpool.Nie o to chodzi....Ja kibicuje Arce bo jest z mojego miasta i wszystkie jego zgody oczywiśćie ale osobiście kibicuje BVB !!! Chodzi mi o to że są tacy co kibicują kilkom klubom na raz (za granicy) a tak naprawde niema swojego ulubionego klubu....
Niklos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FiL » 03 cze 2005, 11:04
FiL
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Niklos » 03 cze 2005, 13:37
Troche przesadziłem z tym że wszyscy oczywiście mówi o takich niby kibicach co zmeniają ulubiony klub poprzez jeden meczNiklos ja wierzyłem. i mówie bardzo szczeże. zaśmiałem się tylko po ostatnim gwizdku w pierwszej połowie i pomyślałem i tak to odrobią! no i tak było! a co do Barcy to świetna drużyna! Ale coś im nie idzie! wierze w nich, ale osobiście wole Liverpool! pozdro!
Niklos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FiL » 03 cze 2005, 14:11
FiL

Post Wyświetl pojedynczy post autor: unojedrzej » 03 cze 2005, 15:35
unojedrzej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cYc86 » 03 cze 2005, 20:15
cYc86

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kub@s » 22 lip 2005, 20:22
kub@s
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin