Polska- Azerbejdżan

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: Andreyew » 03 cze 2005, 14:50

BUNCH pisze:I czego tu oczekiwać, tego "asa" Żurawskiego co miał oferte z Hiszpańskiej Sevilli? Tego młodzieńca, Milę, któy szaleje w Austrii Wiedeń i zapowiada, że jeżeli nie będzie grał to zakońćzy karierę? Tego Krzynówka co charuje za cały zespół bo nasz "lis pola karnego" nie umie przyjąć piłki, czy może najlepszy Polski piłkarz.... (tutaj takie werble...) Grzegorz Rasiak!

Polska nie nadaje się na żadne mistrzostwa, nic pięknej piłki a jak zwycięstwa to wymęczone, albo np.: ta ich wygrana 8-0, co z tego? Jak pełno chaosu w grze i tyle. Ale to zalezy od piłkarzy, np. z Walią potrafią się sprężyć, ale co z tego jak np. Kosowski wrzóca piłki Panu Bogu w okno?. Po prostu mamy słąbych graczy. (wiem, zaraz ktos się będzie jarał, Milą, Syzmkowiakiem, może i Rasiakiem? Wiem, wiem... ale jestem realistą)

Owszem mamy dobrych, typu Kryznóek, ale i tak na gre w lepszje ldiz enie zaśługuje, bo już wolano Greka niż Polaka (Oferta, neidoszłą / z Ajaxu [Żurawski, Charisteas])
Ktoś wyskoczy, Żuraw - krół strzelców! Alez ta, tak.... Ale w Polskiej Lidze, w któej liczą sie góa 4 zespoły, a w pucharach europejskich tylko jeden. Nic tylko siedziec i płakać, nie wspominac juz o stadionach, kaszana jednym słowem.
Andreyew mowi: :roll:
Masz dwie mozliwosci...mozesz sie wyprowadzic lub powiesic...widze ze w pilce widzisz tylko technike i dryblingi, a walka i zaangazowanie sie nie liczy...co do stadionow sie tak jakby zgadzam :!:

Do tematu: Sadze ze po latwym meczu Polska wygra 2-0 lub 3-0. Azerowie tylko strasza tak samo bylo przed meczem w polsce...
Ostatnio zmieniony 03 cze 2005, 17:18 przez Andreyew, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Wracając Do Meritum”