Post Wyświetl pojedynczy post autor: FiL » 03 cze 2005, 10:12
FiL
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 cze 2005, 10:18
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 03 cze 2005, 12:44
Tez tak mysle. Chyba zaraz ktos zamknie ten temat.poprostu uważam, że nie jest potrzebny kolejny temat o kadrze
snake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Niklos » 03 cze 2005, 13:41
Niklos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 03 cze 2005, 14:30
Daj sobie spokuj nieważne kiedy strzelą ważne żeby wygrali !!Niklos pisze:Jeżeli Polska zdobędzie gola w pierwszych minutach to o wynik nie bedziemy się musieli martwić. Tylko oby nie tak szybko jak Żurawski z Albanią. Mam nadziej , że nie powtórzy się mecz ze San Marino , gdzie gole padły w ostatnich 15 minutach
jaget
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 03 cze 2005, 14:44
BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 03 cze 2005, 14:50
Andreyew mowi:BUNCH pisze:I czego tu oczekiwać, tego "asa" Żurawskiego co miał oferte z Hiszpańskiej Sevilli? Tego młodzieńca, Milę, któy szaleje w Austrii Wiedeń i zapowiada, że jeżeli nie będzie grał to zakońćzy karierę? Tego Krzynówka co charuje za cały zespół bo nasz "lis pola karnego" nie umie przyjąć piłki, czy może najlepszy Polski piłkarz.... (tutaj takie werble...) Grzegorz Rasiak!
Polska nie nadaje się na żadne mistrzostwa, nic pięknej piłki a jak zwycięstwa to wymęczone, albo np.: ta ich wygrana 8-0, co z tego? Jak pełno chaosu w grze i tyle. Ale to zalezy od piłkarzy, np. z Walią potrafią się sprężyć, ale co z tego jak np. Kosowski wrzóca piłki Panu Bogu w okno?. Po prostu mamy słąbych graczy. (wiem, zaraz ktos się będzie jarał, Milą, Syzmkowiakiem, może i Rasiakiem? Wiem, wiem... ale jestem realistą)
Owszem mamy dobrych, typu Kryznóek, ale i tak na gre w lepszje ldiz enie zaśługuje, bo już wolano Greka niż Polaka (Oferta, neidoszłą / z Ajaxu [Żurawski, Charisteas])
Ktoś wyskoczy, Żuraw - krół strzelców! Alez ta, tak.... Ale w Polskiej Lidze, w któej liczą sie góa 4 zespoły, a w pucharach europejskich tylko jeden. Nic tylko siedziec i płakać, nie wspominac juz o stadionach, kaszana jednym słowem.
Andreyew

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 03 cze 2005, 15:07
Piwus mówi: "Pod Twoją obronę..."BUNCH pisze:I czego tu oczekiwać, tego "asa" Żurawskiego co miał oferte z Hiszpańskiej Sevilli? Tego młodzieńca, Milę, któy szaleje w Austrii Wiedeń i zapowiada, że jeżeli nie będzie grał to zakońćzy karierę? Tego Krzynówka co charuje za cały zespół bo nasz "lis pola karnego" nie umie przyjąć piłki, czy może najlepszy Polski piłkarz.... (tutaj takie werble...) Grzegorz Rasiak!
Polska nie nadaje się na żadne mistrzostwa, nic pięknej piłki a jak zwycięstwa to wymęczone, albo np.: ta ich wygrana 8-0, co z tego? Jak pełno chaosu w grze i tyle. Ale to zalezy od piłkarzy, np. z Walią potrafią się sprężyć, ale co z tego jak np. Kosowski wrzóca piłki Panu Bogu w okno?. Po prostu mamy słąbych graczy. (wiem, zaraz ktos się będzie jarał, Milą, Syzmkowiakiem, może i Rasiakiem? Wiem, wiem... ale jestem realistą)
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 03 cze 2005, 15:11
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 03 cze 2005, 15:16
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 03 cze 2005, 15:17
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 cze 2005, 15:22
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 cze 2005, 15:24
czyli pewnie wygra 3:0 bo Krzynówek prawdopodobnie nie zagracloner pisze:a ja jestem optymista, bedzie dobrze, wg mnie Polska znowu wygra dosc wysoko, czyli 3-0, moze 4-0![]()
bramki zdobedzie zapewne Zurawski, Krzynowek oraz ... Niedzielan (dwie) w 2.polowie (wejdzie za Frankowskiego, ktory nie bedzie umial dobrze kopnac pilki nawet):D
pozdro
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MacGyyer_1990 » 04 cze 2005, 13:02
MacGyyer_1990
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 04 cze 2005, 13:27
Uchi_
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio