Polska- Azerbejdżan

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
FiL
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Polska- Azerbejdżan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FiL » 03 cze 2005, 10:12

No jutro kolejny mecz Polaków po awans do MŚ 2006. Piszcie jaki obstawiacie wynik w wyjazdowym meczu z Azerbejdżanem! Ja oczywiście stwaiam na Polaków! 8) Według mnie: Polska 3-1 Azerbejdżan!

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 cze 2005, 10:18

Ja uważam, że wygramy 2:0
Ale uważam również, że tematów o reprezentaci, eliminacjach i jeszcze kilka innych mówiących o kadrze jest tyle, że ten jest zbedny
I nie robie ty za moda (jak niektórym modow sie wydaje - poprostu uważam, że nie jest potrzebny kolejny temat o kadrze)
pozdro :wink:

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 03 cze 2005, 12:44

poprostu uważam, że nie jest potrzebny kolejny temat o kadrze
Tez tak mysle. Chyba zaraz ktos zamknie ten temat.

Co do meczu, ja stawiam 4:1 dla Polski. :)

Niklos
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Niklos » 03 cze 2005, 13:41

Jeżeli Polska zdobędzie gola w pierwszych minutach to o wynik nie bedziemy się musieli martwić. Tylko oby nie tak szybko jak Żurawski z Albanią. Mam nadziej , że nie powtórzy się mecz ze San Marino , gdzie gole padły w ostatnich 15 minutach

Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 03 cze 2005, 14:30

Niklos pisze:Jeżeli Polska zdobędzie gola w pierwszych minutach to o wynik nie bedziemy się musieli martwić. Tylko oby nie tak szybko jak Żurawski z Albanią. Mam nadziej , że nie powtórzy się mecz ze San Marino , gdzie gole padły w ostatnich 15 minutach
Daj sobie spokuj nieważne kiedy strzelą ważne żeby wygrali !!

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 03 cze 2005, 14:44

I czego tu oczekiwać, tego "asa" Żurawskiego co miał oferte z Hiszpańskiej Sevilli? Tego młodzieńca, Milę, któy szaleje w Austrii Wiedeń i zapowiada, że jeżeli nie będzie grał to zakońćzy karierę? Tego Krzynówka co charuje za cały zespół bo nasz "lis pola karnego" nie umie przyjąć piłki, czy może najlepszy Polski piłkarz.... (tutaj takie werble...) Grzegorz Rasiak!

Polska nie nadaje się na żadne mistrzostwa, nic pięknej piłki a jak zwycięstwa to wymęczone, albo np.: ta ich wygrana 8-0, co z tego? Jak pełno chaosu w grze i tyle. Ale to zalezy od piłkarzy, np. z Walią potrafią się sprężyć, ale co z tego jak np. Kosowski wrzóca piłki Panu Bogu w okno?. Po prostu mamy słąbych graczy. (wiem, zaraz ktos się będzie jarał, Milą, Syzmkowiakiem, może i Rasiakiem? Wiem, wiem... ale jestem realistą)

Owszem mamy dobrych, typu Kryznóek, ale i tak na gre w lepszje ldiz enie zaśługuje, bo już wolano Greka niż Polaka (Oferta, neidoszłą / z Ajaxu [Żurawski, Charisteas])
Ktoś wyskoczy, Żuraw - krół strzelców! Alez ta, tak.... Ale w Polskiej Lidze, w któej liczą sie góa 4 zespoły, a w pucharach europejskich tylko jeden. Nic tylko siedziec i płakać, nie wspominac juz o stadionach, kaszana jednym słowem.

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 03 cze 2005, 14:50

BUNCH pisze:I czego tu oczekiwać, tego "asa" Żurawskiego co miał oferte z Hiszpańskiej Sevilli? Tego młodzieńca, Milę, któy szaleje w Austrii Wiedeń i zapowiada, że jeżeli nie będzie grał to zakońćzy karierę? Tego Krzynówka co charuje za cały zespół bo nasz "lis pola karnego" nie umie przyjąć piłki, czy może najlepszy Polski piłkarz.... (tutaj takie werble...) Grzegorz Rasiak!

Polska nie nadaje się na żadne mistrzostwa, nic pięknej piłki a jak zwycięstwa to wymęczone, albo np.: ta ich wygrana 8-0, co z tego? Jak pełno chaosu w grze i tyle. Ale to zalezy od piłkarzy, np. z Walią potrafią się sprężyć, ale co z tego jak np. Kosowski wrzóca piłki Panu Bogu w okno?. Po prostu mamy słąbych graczy. (wiem, zaraz ktos się będzie jarał, Milą, Syzmkowiakiem, może i Rasiakiem? Wiem, wiem... ale jestem realistą)

Owszem mamy dobrych, typu Kryznóek, ale i tak na gre w lepszje ldiz enie zaśługuje, bo już wolano Greka niż Polaka (Oferta, neidoszłą / z Ajaxu [Żurawski, Charisteas])
Ktoś wyskoczy, Żuraw - krół strzelców! Alez ta, tak.... Ale w Polskiej Lidze, w któej liczą sie góa 4 zespoły, a w pucharach europejskich tylko jeden. Nic tylko siedziec i płakać, nie wspominac juz o stadionach, kaszana jednym słowem.
Andreyew mowi: :roll:
Masz dwie mozliwosci...mozesz sie wyprowadzic lub powiesic...widze ze w pilce widzisz tylko technike i dryblingi, a walka i zaangazowanie sie nie liczy...co do stadionow sie tak jakby zgadzam :!:

Do tematu: Sadze ze po latwym meczu Polska wygra 2-0 lub 3-0. Azerowie tylko strasza tak samo bylo przed meczem w polsce...
Ostatnio zmieniony 03 cze 2005, 17:18 przez Andreyew, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 03 cze 2005, 15:07

BUNCH pisze:I czego tu oczekiwać, tego "asa" Żurawskiego co miał oferte z Hiszpańskiej Sevilli? Tego młodzieńca, Milę, któy szaleje w Austrii Wiedeń i zapowiada, że jeżeli nie będzie grał to zakońćzy karierę? Tego Krzynówka co charuje za cały zespół bo nasz "lis pola karnego" nie umie przyjąć piłki, czy może najlepszy Polski piłkarz.... (tutaj takie werble...) Grzegorz Rasiak!

Piwus mówi: "Pod Twoją obronę..."
To tak jakbyś żył przez 10 lat w Brazylii i przyjechał do Polski. Budzić się z ręką w nocniku, to niezbyt miłe uczucie... Fragment o lisie mnie rozwalił. "Klękłem" :twisted:. A i jeszcze oferta z Ajaxu. W takich momentach przydałaby się emota <rotfl2>.

A Azerami skromnie 1-0. Sądzę, że któryś z zawodników z ligi okręgowej, których wymienił Bunch podoła strzeleniu tej mocnej ekipie bramki.

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 03 cze 2005, 15:11

Stawiam na 0-0. Po tym co pokazali polacy meczu z Amiką i Albanią jestem pesymistą.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 03 cze 2005, 15:16

2-0 dla nas , ale po naprawde ciezkim boju. Azerowie beda chcieli wziasc srogi rewanz i pewnie na poczatku nie zagraja defensywnie za co powinni zostac skarceni. Drugiego gola przewiduje w koncowce po jakiejs kontrze naszych. Ale Jurek Dudek bedzie mial rece pelne roboty i twierdze , ze to bedzie najciezszy mecz eliminacji

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 03 cze 2005, 15:17

Ja myślę tak samo jak większość - będzie to wymęczone zwycięstwo. Stawiam na 2:0 dla naszych.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8641
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 cze 2005, 15:22

a ja jestem optymista, bedzie dobrze, wg mnie Polska znowu wygra dosc wysoko, czyli 3-0, moze 4-0 :)

bramki zdobedzie zapewne Zurawski, Krzynowek oraz ... Niedzielan (dwie) w 2.polowie (wejdzie za Frankowskiego, ktory nie bedzie umial dobrze kopnac pilki nawet) :D:D

pozdro

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 cze 2005, 15:24

cloner pisze:a ja jestem optymista, bedzie dobrze, wg mnie Polska znowu wygra dosc wysoko, czyli 3-0, moze 4-0 :)

bramki zdobedzie zapewne Zurawski, Krzynowek oraz ... Niedzielan (dwie) w 2.polowie (wejdzie za Frankowskiego, ktory nie bedzie umial dobrze kopnac pilki nawet) :D:D

pozdro
czyli pewnie wygra 3:0 bo Krzynówek prawdopodobnie nie zagra :cry:

chyba, że przy pozostałych miał Krzynek asystować - to moze nie być za ciekawie :lol:

MacGyyer_1990
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MacGyyer_1990 » 04 cze 2005, 13:02

Ja jestem realistą :)
Polska wygra skromnie 2-1
Moim zdaniem bramki strzelą :Zurawski i Franek
Po pierwszej połowie będzie 0-0.
Po takim meczu jak z Albania to trudno przypuszczać zeby wygrali tak jak w marcu 8-0

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 04 cze 2005, 13:27

Czekamy, już tylko 3,5 h. . .to będzie mecz, ukoronowanie sezonu dla reprezentacji.Wygrajmy chłopaki proszę :!: Wystarczy 1:0, wtedy będziemy mogli nacieszyć się liderką 3 miechy 8) .To nie jest niewykonalne zadanie, miejmy jednak w pamięci mecz z Irlandią i mam nadzieję, że drugi raz nie będziemy sie tak męczyć.Dlaczego Kosowski znów gra ? Czy Ebi dalej ma tą kontuzję ? To już wolę Gorawskiego, który jest w pełni sezonu, albo chociaż...albo niech od biedy będzie Kosowski :wink:, wymienność pozycji mam nadzieję namieszają Azerom w głowie.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”