Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 02 lut 2013, 21:27
John Travolta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 03 lut 2013, 10:30
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 03 lut 2013, 17:13
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 04 lut 2013, 10:10
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 05 lut 2013, 23:18
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dziki » 06 lut 2013, 0:13
dziki
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 09 lut 2013, 9:28
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lucas07 » 09 lut 2013, 10:32
Lucas07

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 09 lut 2013, 10:42
To było wtedy, kiedy Real wbił sobie 2 samobóje?Lucas07 pisze:bo marzę o rewanżu z "Królewskimi", hat-trick prawdziwego Ronaldo ciągle pamiętam.
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lucas07 » 09 lut 2013, 10:55
Lucas07
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 09 lut 2013, 13:25
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 09 lut 2013, 23:00
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 10 lut 2013, 1:49
Na szczęście nikt Cię nie zmusza ani do dywagowania ani do czytania tego ale dzięki, że się tym podzieliłeś z nami.red85 pisze:Średnio mnie interesują dywagacje na temat meczu, który odbędzie się po tym jutrzejszym, więc wróce na chwilę do Pogby. http://www.stretford-end.com/2013/02/pa ... om-united/
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 10 lut 2013, 12:28
W takim razie wypada mi podziękować, że podzieliłeś się z nami, że jarasz się już meczem z Realem. Oczywiście, nikt Cię do dywagowania ani do czytania innych postów nie zmusza.Na szczęście nikt Cię nie zmusza ani do dywagowania ani do czytania tego ale dzięki, że się tym podzieliłeś z nami.
Niekoniecznie. Ferguson pokazywał mu, że wierzy w jego talent, że jest naprawdę blisko pierwszej drużyny. Wystarczyło jeszcze trochę więcej pracy.Z drugiej strony Doron pominął jeden istotny aspekt a mianowicie to, że mimo tego, że Pogba nie zasługiwał występami w rezerwach na pierwszy skład to i tak Fergie wcielał go do pierwszej drużyny i sadzał na ławce w meczach ligowych. Trochę to niekonsekwentne.
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 10 lut 2013, 15:24
Nie wiem, może jestem przewrażliwiony ale w Twojej poprzedniej wypowiedzi wyczułem niewielką dozę krytyki/ironii i miałem odczucie, że jeśli temat Cię nie interesował to wystarczyło to zwyczajnie olać i przemilczeć.red85 pisze:W takim razie wypada mi podziękować, że podzieliłeś się z nami, że jarasz się już meczem z Realem. Oczywiście, nikt Cię do dywagowania ani do czytania innych postów nie zmusza.
Czułem, że taka odpowiedź właśnie padnie. IMO to nadal jest brak konsekwencji i dawanie młodemu lizania tortu przez szybę. Jeśli był słaby w rezerwach i nie zasługiwał na grę w pierwszym składzie to jaki był sens sadzania go na ławce skoro i tak nie miał szans powąchać murawy nie licząc jednorazowych ogonów przy prowadzeniu 3:0/4:0. Siadając na ławce albo jest gotowy do gry dla pierwszej drużyny albo nie, Francuz był w gorącej wodzie kąpany i zbyt niecierpliwy, z tym zgoda ale rozumiem jego frustrację kiedy mówi mu się jak się w niego wierzy, przed sezonem obiecuje złote góry, daje się mu sygnały powołując do pierwszego zespołu, że wszystko idzie dobrze a we wspomnianym meczu z Blackburn, w którym do dyspozycji nie było żadnego nominalnego środkowego pomocnika (Carrick grał w obronie) Ferguson wolał postawić w pomocy na bocznego obrońcę bez doświadczenia w grze na tej pozycji. Inna kwestia to jak do wychowywania młodzieży ma się fakt, że z rezerw do pierwszej kadry i na ławkę co powinno być nagrodą za postępy pcha się gościa, który co prawda ma talent ale w tych rezerwach gra naprawdę słabo? Co wtedy mają sobie myśleć inni młodzi, ciężko pracujący na szansę w United chłopcy?red85 pisze:Niekoniecznie. Ferguson pokazywał mu, że wierzy w jego talent, że jest naprawdę blisko pierwszej drużyny. Wystarczyło jeszcze trochę więcej pracy.
Toure w tym sezonie nie błyszczy pamiętając to co robił w poprzednim sezonie, też o tym pisałem przy podsumowaniu rundy ale mimo wszystko jest moim zdaniem istotna różnica między Garcią czy Rodwellem a Iworyjczykiem dla City. Nie ma IMO przypadku w tym, że ekipa Włocha podobnie jak przed rokiem hurtowo traci punkty w czasie PNA. Wczoraj Yaya zagrał słabo jak całe MC ale podejrzewam, że lada moment Obywatele się obudzą i dlatego dobrze dzisiaj byłoby zgarnąć 3 pkt.red85 pisze:Toure w tym sezonie gra przeciętnie jak na wyznaczone w tamtym sezonie standardy, więc jego nieobecność wcale IMO nie miała wielkiego wpływu na poczynania City. Wczoraj zagrał, a MC wyglądali tragicznie. Inaczej - Soton zagrało świetne zawody, ale to nie dziwne - jak już powiedziałem, kiedy murawy nie wącha Gaston to Święci wyglądają ostatnio świetnieNawiasem mówiąc przyglądam się od dłuższego czasu Schneiderlinowi i rośnie kawał defensywnego pomocnika. Jesli dalej będzie czynił postępy to wcale bym się nie obraził gdyby przyszedł jako następca Fletcha.
Morrow
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio