Czermno moze jest mala wsia, malo mieszkancow, ale za to ma dobrych pilkarzy, a w text GW o zlym sedziowaniu to zwykla sciema
Ciekawe jak bedzie wygladac przyznawanie im licencji na gre w 2.lidze
pozdro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 cze 2005, 14:59
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 03 cze 2005, 15:20
A dlaczegóż tak sądzisz? Czyżbyś przeprowadził dogłębne śledztwo w tej sprawie? Dziennikarz warszawskiej gazety "Wyborczej" na pewno szczegółowo zinwigilował wydatki sędziego i doszukał się pewnych nieścisłości w jego bulchalterii, co dało mu podstawy sądzić, że ów sędzia to przekupna menda. Biorąc pod uwagę również fakt, że oba gole w owym przesławnym meczu z Wisłą II zostało strzelone ze spalonego, uważam Twoją uwagę za bezzasadną i dyletancką.cloner pisze:
Czermno moze jest mala wsia, malo mieszkancow, ale za to ma dobrych pilkarzy, a w text GW o zlym sedziowaniu to zwykla sciema![]()
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 cze 2005, 15:37
przeczytalem, i to zapewne szybciej od Ciebie (codziennie czytam GW - moja ulubiona codzienna gazeta)piwus pisze:Radze jeszcze raz przeczytać wypowiedzi Kwieka po meczu, bo Twój post jest WYBITNIE bez sensu.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: zagi82 » 03 cze 2005, 15:55
cloner pisze: ciekawe czemu zaden z kibicow Wisly nie pisze o kupowaniu spotkan przez Slask Wroclaw, o ich aferach, jakis czas temu ŚZPN wspominal ze Slask moze ukarac odjeciem 10pkt za problemy finansowe - tj. nie placenie pilkarzow, dzialaczom oraz np. ZUS'owi $$ - oczywiscie pieniedzy nie mieli bo oplacali sedziow, teraz niestety ta afera ucichla, i nikt 10pkt Slaskowi nie odebral,
zagi82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 03 cze 2005, 15:58
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 cze 2005, 16:01
dlugi zwiazane z nieudanymi transferami - swoja droga, a to ze ostatnio remisowali to tylko oznaka ze brakuje im $zagi82 pisze:No muszę przyznać,że rozbawiłeś mnie tym fragmentem..Rozgrywki 3 grupy III ligi prowadzi Śląski ZPN i na każdym kroku rzuca kłody pod nogi Śląskowi.Wiadomo kogo ten związek widziałby w II lidze - sa to oczywiście Radzionków i Polonia Bytom. Spójrz na ostatnie wyniki Śląska, sporo remisów nie??( remisy wychodzą taniej zapewne, a Śląsk nie ma pieniążków![]()
![]()
) Długi Śląska to wypadkowa gry w ekstraklasie gdzie przecholowano troszeczkę z transferami..To dla Twojej wiadomości..
jak to czym ?? jestes kibicem druzyn przezemnie zbytnio nielubianychpiwus pisze: A czym zem sobie zasłużył, że mnie nie pozdrawiasz?
i co z tego ze Heko ma tylko 7lat ?? juz niedlugo 1.liga i Wasza Wisla o wielkiej tradycji sobie z nim nie poradzipiwus pisze:
Tu nie chodzi o to, czy czytasz Gazete czesciej ode mnie, tylko z jakim zrozumienien ją czytasz. Prosiłem Cię abyś się odniósł do wypowiedzi Kwieka stronę temu, który powiedział coś w stylu: "Był taki duży co powiedział mi, że nie ma co biegać, bo oni [HEKO] juz kupili mecz". Nie stety się nie odniosłeś i dalej podtrzymujesz, że artykuł to ściema i jeszcze nie na temat odpowiadasz mi, że czytasz częściej Wyborczą. Co mi do tego chłopie ?
Uciekanie od rzeczowych argumentów, jest powszechnie spotykaną rzeczą kiedy.. się ich nie ma. Oczywiście prosciej jest wrzucić do jednego worka i powiedzieć przy okazji o Craxie i Koronie, chociaż ani razu nie zostały przytoczone w dyskusji. Ja bym to nazwał wymijaniem głównego zarzuty mojego. Czemu uważasz się za lepszego speca od dziennikarza gazety. On również nie pisał o Koronie i Craxie.
Sprawa trzecia. "W okręgu rządzi Wisła". Jak to się objawia, bo nie za bardzo mogę dyskutować z czymś, o czym nie mam pojęcia (a ty masz?).
"Każdy wie, że nie darzę sympatią Korony, Cracovii, Heko". Znowu ta Craxa i Korona. Obsesja jakaż? To nie jest tematem dyskusji. Kibice Wisły nie darzą sympatią kibiców Heko... ... Znowu brakuje mi emoty <rotfl2>. Masz rację odkąd zaatakowali nas widłami na stadionie Wawelu, napinamy się na nich tylko na necie, ale na żywo spier.amy jak tylko ktoś powie Heko. Powiem Ci, że ten klub o SIEDMIO letniej tradycji, to nasza największa kosa, po KS Orły Piaski.
Tak jak ktoś powie o kupowaniu meczy przez Śląsk to polecą WP . Upsss, muszę chyba sobie dać. Najlepiej jakbyś się powoływał na precedensy, kiedy coś zarzucasz.
Ogólnie to było trochę nie na temat . Nie zbiłeś ŻADNEGO mojego stwierdzenia .
dziekuje bardzo za pozdrowieniapiwus pisze: Pozdrawiam wszystkich kibiców HEKO ( <rotfl2>) i Legii.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 03 cze 2005, 16:04
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: zagi82 » 03 cze 2005, 16:13
Czyli mam rozumieć że wg Ciebie tego meczu Śląsk nie kupił ale awans owszem..cloner pisze:
meczu z Polonia Bytom juz nie mogli kupic i ledwo ledwo zremisowali (gol w 88.minucie), no i chyba niestety awans do 2.ligi
zagi82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 cze 2005, 16:15
to ile mam lat wogole nie powinno Cie interesowac, nie liczy sie wiek tylko umiejetnosci i wiedzapiwus pisze:Piszesz, że HEKO fałszywie oskarżamy, a potem mówisz, że Lechia i Śląsk są złe? Ile ty masz lat? Jak kogos bronisz, to inaczej niż przez atakowanie innych...
Slask wg mnie mogl kupowac spotkania w 1.rundzie i na poczatku 2. i tyle, maja problemy finansowe, jak kazdy, ale na sedziow pewnie pieniedzy nie brakowalozagi82 pisze:Czyli mam rozumieć że wg Ciebie tego meczu Śląsk nie kupił ale awans owszem.. Brednie, brednie i jeszcze raz brednie.Śląsk był i jest nadal w tragicznej sytuacji finansowej(przed sezonem rozważano możliwość wycofanie klubu z rozgrywek III ligi)
P.S Sorki za rozmywanie, z mojej strony już wystarczy każdy ma swoje zdanie na ten temat i tyle
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 03 cze 2005, 16:20
BartekTS
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 03 cze 2005, 16:20
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 cze 2005, 16:24
Bogi pisze:Co do Lechii to się nie wypowiadam
no, oczywiscie lepiej sie nie wypowiadac,Bogi pisze:Co do Korony i Cracovii się też nie wypowiem
nie wiesz skad ?? wymyslili ja kibice Wisly KrakowBogi pisze: ale ciekawe skąd się wzieła nazwa " Korupter Korona Kielce" ?
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 03 cze 2005, 16:30
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 03 cze 2005, 16:30
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 03 cze 2005, 16:39
Bogi więcej nie myl Lechitów z LechistamiBogi pisze:Chodziło nmi bardziej z powodu jakich okolicznośći została wymyślona a nie kto. . .
Nie wypowiem się dlatego, bo nie znam tamtejszego środowiska i nie wiem jakie tam panują zwyczaje, ale jestem pewien, że Lechia jako klub jest czysta. . .co z tego, że kibice jak mówisz zastraszali innych ? A jak chcesz temu zapobiedz ? Jaka w tym wina Lechitów ?
Dobra, powiem tyle, że Cracovia jak i Korona to były drużyny za wielkie na trzecią ligę, i niestety musiały je gwałtem opuścić. . ..to, że ktoś się postawił, można było innych sposobem niż sportowym załatwićNie powiesz mi, że nie
Tomusmc
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio