Heko Czermno (zbiorczy)

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8204
Kontakt:

Post autor: cloner » 03 cze 2005, 16:15

piwus pisze:Piszesz, że HEKO fałszywie oskarżamy, a potem mówisz, że Lechia i Śląsk są złe? Ile ty masz lat? Jak kogos bronisz, to inaczej niż przez atakowanie innych...
to ile mam lat wogole nie powinno Cie interesowac, nie liczy sie wiek tylko umiejetnosci i wiedza

wiesz ktora gazeta napisala artykul o zastraszaniu kibicow druzyn przeciwnych przez fanatykow Lechii ?? nie ?? to sobie poszukaj w necie :D

zagi82 pisze:Czyli mam rozumieć że wg Ciebie tego meczu Śląsk nie kupił ale awans owszem.. Brednie, brednie i jeszcze raz brednie.Śląsk był i jest nadal w tragicznej sytuacji finansowej(przed sezonem rozważano możliwość wycofanie klubu z rozgrywek III ligi)
P.S Sorki za rozmywanie, z mojej strony już wystarczy każdy ma swoje zdanie na ten temat i tyle
Slask wg mnie mogl kupowac spotkania w 1.rundzie i na poczatku 2. i tyle, maja problemy finansowe, jak kazdy, ale na sedziow pewnie pieniedzy nie brakowalo :D
przy Olimpijskiej w Bytomiu nie wygrali bo Polonii kupic sie nie da :!:

a o wycofaniu druzyny to jakos nie slyszalem, wiecej bylo szumu o wycofaniu Polaru :)

pozdro

Wróć do „Polska”