Real Madryt (zbiorczy) - Strona 85

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
kurczakov

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kurczakov » 02 cze 2005, 15:53

Nie wiem jak inni ale sie ciesze ze Perez go kupil doswiadczony, ograny w La Liga ma UE super. Tylko teraz sie zastanawiam jakim systemem bedzie grał Real w nastepnym sezonie moze z dwoma DMF tak jak na poczatku tego sezonu. Moze wtedy Samuel i spółka nie popelniali by takich bledow jak ostatnio wiadomo bardzie zageszczon srodek pola. Tylko ze wtedy by musial ktos usiasc na ławce stawiam na Owena jak bedziemy tak grali to dla Owena miejsca w 11 juz pewnie nie bedzie. Albo jednym DMF bedziemy grali wtedy albo Ogra albo Garcia by grali ten wariant bardziej wydaje mi sie Realny w nastepnym sezonie na ofensywnym wtedy by grał Zizou na lewej Robinho (tylko musi przyjsc Realu a nie do Arsenalu) na prawej pewnie Becks ochociaz pocichu wierze w Joaquina.
Hala Madrid !!!

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 02 cze 2005, 20:34

Moim zdaniem to dobre posunięcie...koles pogra jeszcze z 3-4 ata na dobrym poziomie. Ma poaszport gral w Milanie ograny w SerieA La Liga jak i w "salonach europejskich". Kolejny rywal dla Gravesena i spólki w szeregach defensywnych. Moim zdnaiem ejst to bardzo dobre posunięcie ze nie kupują Emersona Vieiry czy jakiejś innej *

Awatar użytkownika
madrid_fan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: madrid_fan » 03 cze 2005, 10:41

Bardzo dobre posunięcie Pereza! Myślę że teraz Grevesen będzie miał większą konkuręcje co powinno doprowadzić do lepszej gry w środku pola. Nie wiem jak będzie wyglądał skład Realu na przyszły sezon ale nie wykluczone że będziemy grać dwoma defensywnymi pomocnikami bo po przyjściu Luxemburgo do Madrytu Real zaczął grać z kontry.

Awatar użytkownika
FiL
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FiL » 03 cze 2005, 11:24

Real! niezly klub! ale za duzo tam gwiazd! tak nic nie zrobia! lepiej z 5 gwiad a reszta mlodzi i utalentowani, nie znani, ktorym jeszcze kasa do glowy nie uderzyla. po co ten Beckham w Realu? od czasu jego przejscia wszystko sie popsulo! :/ pozdro fani Realu! 8)

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 03 cze 2005, 12:46

madrid_fan pisze:Bardzo dobre posunięcie Pereza! Myślę że teraz Grevesen będzie miał większą konkuręcje co powinno doprowadzić do lepszej gry w środku pola. Nie wiem jak będzie wyglądał skład Realu na przyszły sezon ale nie wykluczone że będziemy grać dwoma defensywnymi pomocnikami bo po przyjściu Luxemburgo do Madrytu Real zaczął grać z kontry.
przeciez to proste po co przeszedl.
gravesen to rzeznik, ktory w KAZDYM meczu lapie zolta kartke! czyli pauzuje kazde co trzecie spotkanie. nie gralby w 1/3 meczy sezonu i wlasnie na te mecze potrzebuja kogos na DM. proste, nie?

Ficyk
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ficyk » 03 cze 2005, 13:12

pauzuje sie po pieciu zoltych kartkach

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 03 cze 2005, 13:36

Ficyk pisze:pauzuje sie po pieciu zoltych kartkach
zastanow sie, pomysl i napisz jeszcze raz!

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 03 cze 2005, 14:18

Gravesen wcale zóltych nie lapie aż tak duzo jak by się wydawało(2 kartoniki).To mniej niz Ronaldinho ktory pauzował za kartki :wink: . Wydaje mi się że Garcia walczyl by o pierwszy sklad z Thomasem wątpie by Real grał taką piłke jak za Capello...

Awatar użytkownika
_Jacol_
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Jacol_ » 03 cze 2005, 17:17

Drugi defensywny pomocnik jest niezbedny: kartki, kontuzje, spadek formy itd. A do tego bedzie Luxe mial nowy wariant taktyczny, np gra z dwoma defensywnymi pomocnikami i szybkimi skrzydlowymi

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 03 cze 2005, 17:44

_Jacol_ pisze:Drugi defensywny pomocnik jest niezbedny: kartki, kontuzje, spadek formy itd. A do tego bedzie Luxe mial nowy wariant taktyczny, np gra z dwoma defensywnymi pomocnikami i szybkimi skrzydlowymi
lol, jakimi szybkimi skrzydlowymi???
a z luxemburgo taki taktyk ze łohoho

kurczakov

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kurczakov » 03 cze 2005, 18:28

zawdi pisze:
_Jacol_ pisze:Drugi defensywny pomocnik jest niezbedny: kartki, kontuzje, spadek formy itd. A do tego bedzie Luxe mial nowy wariant taktyczny, np gra z dwoma defensywnymi pomocnikami i szybkimi skrzydlowymi
lol, jakimi szybkimi skrzydlowymi???
a z luxemburgo taki taktyk ze łohoho
Napewno lepszy niz Rijkaard :D

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 03 cze 2005, 18:37

kurczakov pisze:Napewno lepszy niz Rijkaard :D
na pewno nie! :lol:

Awatar użytkownika
madrid_fan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: madrid_fan » 03 cze 2005, 19:56

Zawdi powiedz mi w jakim elemecie gry Barcelona jest lepsza od Realu. Pokazaliście klasę w ostatnim meczu na Santiago Bernabeu i ja na twoim miejscu przemilczałbym tą sprawe na forum Realu. Fakt, Barcelona została mistrzem dzięki dobremu początkoei sezonu ale od przyjścia Luxemburgo do Realu to Real zdobył najwięcej punktów w lidze. Pokazaliście też klasę w LM marnując zaliczkę z poprzedniego sezonu w 10 minut.

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 03 cze 2005, 20:43

madrid_fan pisze:Zawdi powiedz mi w jakim elemecie gry Barcelona jest lepsza od Realu. Pokazaliście klasę w ostatnim meczu na Santiago Bernabeu i ja na twoim miejscu przemilczałbym tą sprawe na forum Realu. Fakt, Barcelona została mistrzem dzięki dobremu początkoei sezonu ale od przyjścia Luxemburgo do Realu to Real zdobył najwięcej punktów w lidze. Pokazaliście też klasę w LM marnując zaliczkę z poprzedniego sezonu w 10 minut.
buahahahahaha.
jeszcze teraz mi powiedz ze real gra lepszy futbol od barcy.
po pierwsze, jedyne skad masz info to sa strony realu i relacje "live", bo nawet canal+ nie masz, a i tam nmalo leci la liga. po drugie ja obejrzalem wszystkie (niemal) mecze barcy i niemalo realu.
i twierdze, ze real nawet w najlepszym momencie sezonu, nie zblizyl sie do sredniego poziomu barcy!
a barca jest lepsza w kazdym elemencie gry, od obrony po atak.
nie afiszuj sie juz tak z tym meczem w madrycie, bo jakbys nie zauwazyl to barcelona miala wiecej sytuacji do zdobycia goli, tylko miala slaba skutecznosc. innymi slowy, realowi wchodzilo wszystko co kulnal w strone bramki, a barcie wrecz przeciwnie. jest to kwestia szczescia, i nawet w tamtym meczu real nie byl lepszy. z reszta pewnie go nawet nie ogladales. a jaka klasy wy pokazaliscie w LM? barca zostala wyeliminowana nieslusznie po blednej decyzji sedziego. zwaz na to.

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 03 cze 2005, 20:57

Sorry że wprowadzę mały Off-Topic do Waszej dyskusji ale jedno mnie ciekawi. Zawdi - o ile mnie pamięć nie myli (jeśli jestem w błędzie to mnie popraw) to kiedyś napisałeś na stronce, że oglądałeś prawie wszystkie mecze Barcy w tym sezonie (chyba było to przy okazji jakiegoś tematu o Giuly'm). Mógłbyś się podzielić informacją gdzie można oprócz C+ oglądać mecze Primera Division? Z góry dzięki za odp.

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”