Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 02 lut 2013, 14:35
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 10 lut 2013, 23:31
A jakis tydzien temu pisalem, ze zaraz znowu sie polamieLegia Warszawa odniosła w sobotę kolejne zwycięstwo w meczu sparingowym, pokonując rumuńskę Concordię Chiajna 2:1. Niestety, do końca spotkania nie dotrwał Michał Efir, który z powodu kontuzji musiał opuścić plac gry.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 10 lut 2013, 23:45
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 11 lut 2013, 11:03
Spoko spoko. Może nie będzie aż tak źle.Dr.Football1 pisze:A jakis tydzien temu pisalem, ze zaraz znowu sie polamieSzkoda, nastrzelal troche w sparingach i liczylem, ze dostanie kilka szans od Urbana na wiosne, a tak znowu szpital, rehabilitacje itp.
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 11 lut 2013, 22:09
+Po dwóch długich dniach, jestem już po badaniach kolana. Diagnoza?Uszkodzone więzadło poboczne plus kilka wątpliwości, które w ciągu kilku dni zostaną wyjaśnione. Trudno jest mi teraz powiedzieć jak długa przerwa mnie czeka, tydzień, dwa, miesiąc? Nie wiem, okaże się w ciągu kilku dni. Dziękuję wszystkim za wsparcie! A co najważniejsze, na dziś sezon się dla mnie nie skończył. To naderwanie drugiego stopnia. Zerwanie to dopiero czwarty stopień. Nie takie rzeczy w życiu przechodziłem. Jestem spokojny
Akademia wychowuje same kaleki. Wolak, Jagiełło też są ze szkła. Konieczne są zmiany w sztabie medycznym (i to radykalne) no i ciągłe trenowanie na sztucznej nawierzchni to chyba nie jest najlepszy pomysł. Ciekawe kiedy geniusze z ITI to zrozumieją.Dwaj młodzi piłkarze Legii - Michałowie Żyro i Kopczyński leczą się już od kilku miesięcy. "Kopa" zaczął narzekać na problemy z pachwinami pod koniec poprzedniego sezonu. Do tej pory odwiedził kilku lekarzy, miał zabiegi laserowe i fizykoterapię, ale widocznych efektów brak. "Żyrko" całą rundę jesienną grał na środkach przeciwbólowych - w grudniu przeszedł zabieg polegający na wszczepieniu siatki polipropylenowej, ale po miesiącu okazało się, że ból nie ustąpił i konieczny był drugi zabieg. Jak udało nam się dowiedzieć, obaj zawodnicy jutro polecą do Włoch na konsultacje medyczne. Wiele wskazuje na to, że będzie to początek współpracy Legii z medykami opiekującymi się graczami czołowych klubów Serie A.
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 lut 2013, 13:22
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piłkoszał » 15 mar 2013, 12:02
Piłkoszał
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 15 mar 2013, 13:30
emdżej
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Edekkomentuje » 15 mar 2013, 14:12
Do tego meczu raczej podchodzę z pewnymi obawami. Skoro z Bełchatowem nie udało się wygrać, to i dziś z Górnikiem może być różnie. Z Podbeskidziem wyglądało to tak sobie. Łatwo Górnikowi na Łazienkowskiej ostatnio się nie grało na 11 spotkań 7 razy wygrywała Legia, ale to tylko statystyki. Jeżeli Urban dobrze odwalił robotę w okresie przygotowawczym, a mam nadzieję, że takPiłkoszał pisze:Zobaczymy jak dzisiaj Legia powalczy z Górnikiem. W sumie jest faworytem, ale zobaczymy czy Górnik pozwoli sobie na trzecią porażkę z rzędu.
Edekkomentuje

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 04 kwie 2013, 20:12
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Edekkomentuje » 05 kwie 2013, 19:15
Edekkomentuje

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukas_k » 05 kwie 2013, 22:46
lukas_k

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 05 kwie 2013, 22:51
Ljubo w jednym z wywiadów na wiosnę oznajmił, że spuści z finansowego tonu i nie będzie życzył sobie tak dużych pieniędzy. Chyba zdaje sobie sprawę z tego, że nie jest niezastąpiony. A nawet jest ostatnio bardzo irytujący. Do szybkiej gry to on już nie nadaje się. Lata lecą, a jak nie Warszawa, to co?Edekkomentuje pisze:Serb jest ważną postacią zespołu, ale znów chcą uciąć mu zarobki, w tamtym sezonie się na to się zgodził, a teraz nie wiadomo.
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 05 kwie 2013, 22:54
Dr.Football1
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio