Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 03 cze 2005, 17:07
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 03 cze 2005, 17:11
I d czyli jak II liceum za moich lat, czyli jest 88 rocznikSławek pisze:duzi tzn jak duzi?ile już żyjesz piwus?
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 03 cze 2005, 17:13
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 03 cze 2005, 17:43
II kalsa lica za czasow jak ja sie uczylem w sredniej.piwus pisze:Nie wiem o co chodzi z II liceum, ale to było niezłe. Przy okazji celowo dałem złą nazwę klasy.
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maateusz_JuveFan » 03 cze 2005, 20:16
Maateusz_JuveFan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kub@s » 07 sie 2005, 23:27
kub@s
Post Wyświetl pojedynczy post autor: archie » 18 sty 2006, 11:45
archie
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 18 sty 2006, 11:52
Jak to niearchie pisze:To co teraz napisze nie jest śmieszne.
No niezłe historiearchie pisze:Co wy na to??
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: archie » 18 sty 2006, 12:06
archie

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 18 sty 2006, 12:21
Kaka_ACM

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 18 sty 2006, 12:21
herdek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 18 sty 2006, 12:35
Nagrajcie na komórkę, jak na kogoś wrzeszczy czy popycha. Pózniej zgłoście się z tym filmikiem do dyrektora czy na policję, a jak to nie pomoże, to zawsze jest Interwencja(oni tylko czekają na takie tematy). Raz już pomogło, była ogólnopolska afera i nikt nie wiedział, kto jest sprawcą nagrania..archie pisze:Wcześniej jakiś rok temu zdażyła sie inna sytuacja tego samoego nauczyciela (nazwiska nie bede zdradzał).Weszliśmy do klasy inforamtycznej i usiadliśmy do komputerów było po dzwonku klasa była otwarta.Gdy nauczyciel wszedł do klasy kazał nam stac na baczność. Jeden kolega sie zaśmial a nauczyciel podszedł do neigo i popchnął go na krzesła.mało co nie złamał sobie kręgosłupa... [/url]
Premo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 18 sty 2006, 12:36
Mogliby kiedyś pokazać jak to działa w drugą stronęherdek pisze:Wczoraj w programie "Uwaga" był poruszony temat stosunku nauczycieli do uczniów.
Bo grają w gry [*] ...herdek pisze:Teraz u Nas (jak i we większości) w szkole nie można przynosić komórek, bo jak nauczyciel zauważy to zabiera, ponieważ uczniowie bawią sie na lekchjach (czyt. grają w gry) i tym samym rozpraszają innych kolegów...
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 18 sty 2006, 13:03
Co Ty chcesz ode mnie? Napisałem tylko, jak można doprowadzić do zwolnienia nauczyciela. Nie napisałem, że ja w tym uczestniczę. Chociaż z drugiej strony, to dobry sposób i wielu osobom takie działanie się podoba, ale to już ich sprawa.Niggaz pisze:Premo [*]
Premo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 18 sty 2006, 13:14
U nas również. Ktoś jeszcze zauważył związek z:herdek pisze:Teraz u Nas (jak i we większości) w szkole nie można przynosić komórek,
Premo pisze:Nagrajcie na komórkę, jak na kogoś wrzeszczy czy popycha.
petru
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio