Real Madryt (zbiorczy) - Strona 86

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 03 cze 2005, 21:10

Pisakk pisze:Sorry że wprowadzę mały Off-Topic do Waszej dyskusji ale jedno mnie ciekawi. Zawdi - o ile mnie pamięć nie myli (jeśli jestem w błędzie to mnie popraw) to kiedyś napisałeś na stronce, że oglądałeś prawie wszystkie mecze Barcy w tym sezonie (chyba było to przy okazji jakiegoś tematu o Giuly'm). Mógłbyś się podzielić informacją gdzie można oprócz C+ oglądać mecze Primera Division? Z góry dzięki za odp.
nie powiem ci, bo cie nie lubie! :lol:

Awatar użytkownika
_Jacol_
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Jacol_ » 03 cze 2005, 21:18

zawdi pisze:i twierdze, ze real nawet w najlepszym momencie sezonu, nie zblizyl sie do sredniego poziomu barcy!
a barca jest lepsza w kazdym elemencie gry, od obrony po atak.
nie afiszuj sie juz tak z tym meczem w madrycie, bo jakbys nie zauwazyl to barcelona miala wiecej sytuacji do zdobycia goli, tylko miala slaba skutecznosc. innymi slowy, realowi wchodzilo wszystko co kulnal w strone bramki, a barcie wrecz przeciwnie. jest to kwestia szczescia, i nawet w tamtym meczu real nie byl lepszy. z reszta pewnie go nawet nie ogladales. a jaka klasy wy pokazaliscie w LM? barca zostala wyeliminowana nieslusznie po blednej decyzji sedziego. zwaz na to.
No jasne wygrana Realu to tylko kwestia szczescia a Barca to tylko piekna perfekcyjna pilka :] Barcelona odpadla po bledzie sedziego? Wygrala kilka meczow po bledach sedziego w Primera. Moze to byly te decyujace 4 pkt?

A Real rownie pechowo pozegnal sie z LM, na pewno byl blizej awansu niz Barcelona. Strata bramki w koncowce meczu i pozniej dogrywce, nie mowiac o pierwszym meczu gdzie mieli mnostwo sytuacji.

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 03 cze 2005, 21:18

Ale z ciebie żyła zawdi.... :lol:

wojtas1990
Skład C
Skład C

real real co z ciebie wyrosło?????

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wojtas1990 » 03 cze 2005, 21:43

JEŚLI REAL NIE DOJDZIE DO PUŁFINAŁU PRZYSZOROCZNEJ EDYCJI LIGI MSTRZÓW TO DOJDZIE DO POWAŻNYCH ZMIAN..TO BĘDZIE NIE UNIKNIONE...!!!!!!

,,TO ROBINHO NIE POMOŻE TU SIĘ TRZEBA LECZYĆ``

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 cze 2005, 22:17

Kibice Realu którzy w dalszym ciągu twierdzą, że Barca nie była lepsza od Realu w tym sezonie niech podzielą się może jakimiś argumentami. Będzie ciekawiej może.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 03 cze 2005, 23:14

Fakt faktem Barca grała pięknie, ale czy tylko piękno się liczy :?: Przypomne tylko, to że Real gdy grał pięknie (czasy ostatniego zdobytego Pucharu Europy)grał równie skutecznie, a Barca poza piękną grą( :wink: ) nie byla zbyt skuteczna...
Zawdi mwisz o szcześciu Realu podczas Gran Derby, a moze powiemy cos o klasie bramkarzy VV wpuszczał wszystko co się dalo co znamionuje jego klase 8) a Casillas pokazał, mu miejsce w szeregu, szczęście miał VV że gracze niebiegającego Realu (tak się poniżył eto'o mowil że Real nic nie biega ajego druzyna super wybiegana przegrywa 4:2 ze spacerowiczami :D )oddali iście mało strrzałów, to się nazywa skuteczność :wink: .
Realu gra w LM skonczyła się na najniewygodniejszym rywalu śiwata Juventusie, słupek poprzeczka by weszła :wink: i byśmy byli dalej tu nam zabrakło szczęscia :) . A wy teraz doszukujeciesię winy w calym w Colinie, bronicie się jak mozecie że niedostrzegł faulu, to jest sport. Przegraliście papa dowidzencia...Nie ma nad czym rozpaczać chyba zawsze trzeba zniesc wyzszosc rywala, tego ktory wygrywa.
Co z tego że barca grała ladnie jak PD wygrala z zaledwie 4 ptk przewaga nad beznadziejnie grającym Realem... W LM pozegnała się z Chelsea, która pokazała jak się gra u siebie :wink: a Copa del Rey odebrało wam 3 ligowe coś tam :wink: ...w ten sposób prysnoł mit o zdobyciu 3 korony, zdobyliscie 1 a chcieliscie tak wiele nie załapczywie :?:

Ja się przyznaje, że Real pięknie nie gral w tym sezonie i aj to wiem i wszyscy to wiedza. Ale ja się potrafie przyznać. Zwycięstwa były bo musiały być Luxemburgo wprowadził taktyke "aby tylko wygrać" w tym sezonie styl się nieliczył...Wystarczylo by wygrac z Sevilla i Bilbao :wink:
Kolejny rok będzie nasz...zobaczycie co zrobi Luxemburgo...o\to on odbuduje Real 8)

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 04 cze 2005, 2:06

Figo11 pisze:Fakt faktem Barca grała pięknie, ale czy tylko piękno się liczy :?: Przypomne tylko, to że Real gdy grał pięknie (czasy ostatniego zdobytego Pucharu Europy)grał równie skutecznie, a Barca poza piękną grą( :wink: ) nie byla zbyt skuteczna...
Zawdi mwisz o szcześciu Realu podczas Gran Derby, a moze powiemy cos o klasie bramkarzy VV wpuszczał wszystko co się dalo co znamionuje jego klase 8) a Casillas pokazał, mu miejsce w szeregu, szczęście miał VV że gracze niebiegającego Realu (tak się poniżył eto'o mowil że Real nic nie biega ajego druzyna super wybiegana przegrywa 4:2 ze spacerowiczami :D )oddali iście mało strrzałów, to się nazywa skuteczność :wink: .
Realu gra w LM skonczyła się na najniewygodniejszym rywalu śiwata Juventusie, słupek poprzeczka by weszła :wink: i byśmy byli dalej tu nam zabrakło szczęscia :) . A wy teraz doszukujeciesię winy w calym w Colinie, bronicie się jak mozecie że niedostrzegł faulu, to jest sport. Przegraliście papa dowidzencia...Nie ma nad czym rozpaczać chyba zawsze trzeba zniesc wyzszosc rywala, tego ktory wygrywa.
Co z tego że barca grała ladnie jak PD wygrala z zaledwie 4 ptk przewaga nad beznadziejnie grającym Realem... W LM pozegnała się z Chelsea, która pokazała jak się gra u siebie :wink: a Copa del Rey odebrało wam 3 ligowe coś tam :wink: ...w ten sposób prysnoł mit o zdobyciu 3 korony, zdobyliscie 1 a chcieliscie tak wiele nie załapczywie :?:

Ja się przyznaje, że Real pięknie nie gral w tym sezonie i aj to wiem i wszyscy to wiedza. Ale ja się potrafie przyznać. Zwycięstwa były bo musiały być Luxemburgo wprowadził taktyke "aby tylko wygrać" w tym sezonie styl się nieliczył...Wystarczylo by wygrac z Sevilla i Bilbao :wink:
Kolejny rok będzie nasz...zobaczycie co zrobi Luxemburgo...o\to on odbuduje Real 8)
VV to cienias i nie powinien stac na bramce takiego klubu. broni dobrze 1 na 1, ale poza tym to cienias.
o tekstach eto'o nie dyskutuje, bo to jego teksty. czemu mam byc adwokatem eto'o?
doszukuje sie winy w collinie, bo to nie jest kwestia slupkow i poprzeczek tylko jawnego bledu sedziogo i wypaczenie wyniku.
trzeba uznac wyzszosc rywala, ktory wygrywa, ale tylko takiego, ktory byl lepszy. chelsea nie byla lepsza. awansowala dziei collinie, real nie byl lepszy, wygral dzieki szczesciu. wiec wobec kogo mam uznac wyzszosc rywala, jak w tymsezonie nikt nie byl lepszy od barcy?
4 punktowa przewaga jest dlatego, bo jak sie nie ma o co grac to sie juz prawie nie gra.
puchar krola ma sie teraz w glebokim powazaniu.
najlatwiej nazwac syfowata gre, ra tylko po punkty. fakt jest taki ze real zdobywal je tylko i wylacznie fuksiarsko, a nie przez jakas super taktyke "o punkty". nie wiem czy sie oszukujesz czy w to wierzysz. ale jezeli wierzysz w to ze real grajac syf, majac maxymalnego fuksa, strzelajac przypadkowe gole z niczego, przeciwnicy nie wykorzystywali okazji nagminnie, bedac stlamszonym, ledwo wychodzac z wlasnej polowy z niektorymi druzynami, wygrywal dzieki cudownej taktyce luxemburko "o punkty", to nie mam z toba o czym gadac!

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 04 cze 2005, 9:49

No zapomniałem jak Chelsea mogla być lepsza od barcy hahaha...Strzeliła wam 3 bramki w 30 min czego wy niemogliscie dokonac na własnym stadionie w 90 min :evil: :twisted: :!:
Chelsea was zniszczyla na Stamford, obrona -pokazała wysoką klase tak samo bramkarz...
Szczescie sprzyja leszym dlatego sprzyjalo Madrytowi.Nie wiem czy wszystko mozna nazwac fuksem, nawet jesli gol wpdne w doliczonym czasie gry to nie mowi sie o fuksie tylko o dramaturgi spotkania, mecz trwa 90 min + jeszcze coś...Sedziowie nie raz pokazali ze sedziuja pod barce, a to ze Real grał słabo to ja o tym wiem...
Cierpliwie czekam na nastepny sezon....bo moze byc cos nie tak u was psujecie sie od srodka :D :wink:

Awatar użytkownika
madrid_fan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: madrid_fan » 04 cze 2005, 10:17

zawdi pisze: buahahahahaha.
jeszcze teraz mi powiedz ze real gra lepszy futbol od barcy.
po pierwsze, jedyne skad masz info to sa strony realu i relacje "live", bo nawet canal+ nie masz, a i tam nmalo leci la liga. po drugie ja obejrzalem wszystkie (niemal) mecze barcy i niemalo realu.
i twierdze, ze real nawet w najlepszym momencie sezonu, nie zblizyl sie do sredniego poziomu barcy!
a barca jest lepsza w kazdym elemencie gry, od obrony po atak.
nie afiszuj sie juz tak z tym meczem w madrycie, bo jakbys nie zauwazyl to barcelona miala wiecej sytuacji do zdobycia goli, tylko miala slaba skutecznosc. innymi slowy, realowi wchodzilo wszystko co kulnal w strone bramki, a barcie wrecz przeciwnie. jest to kwestia szczescia, i nawet w tamtym meczu real nie byl lepszy. z reszta pewnie go nawet nie ogladales. a jaka klasy wy pokazaliscie w LM? barca zostala wyeliminowana nieslusznie po blednej decyzji sedziego. zwaz na to.
Nie wiem czy ty wiesz na czym polega gra w piłkę nożną. Po pierwsze wygrywa ten kto strzeli najwięcej bramek w meczu. Po drugie nie koniecznie ta drużyna która zagrała bardziej efektownie wygrywa. Po trzecie trzeba liczyć się że sędzia może popełnić błąd <którego i tak nikt nie udowodniłw meczu z Chelsea> i nie tracić 3 bramek w ciągu 20 minut.
Jakbyś chciał wiedzieć to mam canal+ i zawsze oglądam magazyn "liga hiszpańska" oraz mecze Realu i Barcelony i nie pierdol że wiesz wszystko bo widziałeś pare meczów Barcelony ze słabeuszami które wygrywali w pięknym stylu. Przypomnij sobie chociażby mecz z Betisem gdzie zremisowali dzieki pomocy sędziego. Nie wiem czy dobrze pamiętam ale chyba w meczu z Valencią też wygrali dzięki pomocy sędziego. Bierz też pod uwagę ile razy Real w ciągu pięciu lat zdobył LM. Czyżby więcej niż Barcelona w całej swojej historii? A może po prostu nie mają szczęścia i dlatego tak słabo im idzie w LM? Fakt to prawda że Real w tej edycji nic wielkiego nie pokazał <podobnie jak Barcelona która wg. wszystkich była takim ogromnym faworytem a tak naprawdę nie potrafiła wyjść z 1 miejsca w grupie>.

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 04 cze 2005, 10:24

barca według Zawdiego jest idealna a Real jest gorszy od niej o kilka poziomów. Wcale Tak nie jest. Barca też nie wygrywała ze wszystkimi, z niektórymi drużnami miała problemy (z Betisem czy Villareal)no w pierwszych Gran Derbach pewnie wygrała z Galacticos, ale w drugich już nie zdobyła trzech punktów. barca dopiero w tym sezonie ma taki świetny skałd. Przypominam sobie rok 2001, 2002, gdzie zamiast piewrszej trójki zajmowała 7,8 miejsce w lidze. A co wtedy Real robił. Wygrywał mecz za meczem i zajmował pierwsze miejsca w La Liga.

Awatar użytkownika
_Jacol_
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Jacol_ » 04 cze 2005, 10:54

Mikusinski pisze: (z Betisem czy Villareal)
Przypomne tylko ze z Betisem zremisowali tylko dzieki sedziemu ktory gwizdnal karnego za nic i przedluzyl mecz tak dlugo az strzela bramke (w 96 minucie). Tak samo bylo z Valenica. Z Sevilla nie widzial 3 podrecznikowych karnych itd. Ogolenie jak statystycy policzyli ile zoltych kartek pokazano Barcelonie i ile druzynie przeciwnej to wyszlo ze Barcelona dostawala 2 razy mniej kartek!! To samo z rzutami karnymi: dostali ich mnostwo a przeciwnicy skromnie. Dla porownania Real mial dokladnie odwrotne statystyki!

Krzychuchriss
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzychuchriss » 04 cze 2005, 10:57

Gdyby od początku sezonu w Realu był Luxemburgo to piłkarze barcy napewno by nie byli na 1 miejscu i Real napewno zaszedł by dalej w LM w następnym sezonie real pokaze brcelonie gdzie jej miejsce w Hiszpani następny sezon jest nasz
HALLA MADRID

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 04 cze 2005, 13:12

chelsea strzelila 3 bramki w 30 min, czego my nie potrafilismy zrobic przez 90. nie zapomniej ze my wbilismy im dwie na stamford bridge! a ten gol terrego byl niesluszny i trudno sie z tym klocic. wielka klase pokazala chelsea dajac sobie wbic 2 bramki u siebie, zwlaszcza obrona i bramkarz - buahahahahah.
szczescie sprzyja lepszym - buahahahaha. co ma jedno do drugiego? takie slogany mozesz sobie wiesz gdzie wsadzic.
fuksem mozna nazwac wiekszosc wygranych realu w tym sezonie, i nie chodzi o gole w koncowkach, tylko o to ze bedac zdecydowanie slabszym wygrywali po jakichs babolach.
sedziowie sedziuja pod barca. barca to faszystowski klub, ktory pozbyl sie zadluzenia dzieki rzadowi. buahahahahaha. o ile wiem to od zawsze real byl wspomagany. o ile wiem to real to FASZYSTOWSKI klub. o ile wiem to wstydzilbym sie im kibicowac.

------------------------

znam sie na pilce lepiej od ciebie synus na pewno. dzieki za wygloszenie prawd o pilce, bo zawsze sie zastanawialem czemu jednio wygrywaja a drudzy nie. i po czwarte, nie zawsze druzyna lepsza wygrywa!! tak bylo w przypadku dwumeczu w chelsea i meczu w madrycie.
na canal+ wiele nie obejrzysz, bo tam niewiele jest do ogladania. i widzialem prawie wszystkie a nie pare meczy ze slabeuszami. a skoro mowa o slabeuszach, to jak madryt sobie z nimi radzil?
wez pod uwage historie realu... i co nie wstyd ci? rzygac sie chce!

Dajminion
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dajminion » 04 cze 2005, 13:36

Oj zawdi jęczysz jak baba (może ten awatar to ty?). Śmiejszesz się z Chelsea czy Real, pośmiejmy sie z Barcelony.

Mega fenomenalna i niszcząca jak ruski czoł wszystko Barca wygrywa ligę różnicą 4 punktów :shock: nad kiepowatym i idącym fuks za fuksem Realem :shock: Trzeba to zgłosić do Archiwum X bo przecież to jest jakieś nienormalne. Ta ultra ofensywnie nastawiona drużyna strzela o 2 bramki więcej od dziadków z Realu :shock:

Barca odpadła z Ligi Mistrzów niesłusznie? Hmm.. Wypadałoby pochylić czoło przed Chelsea która okazała się lepsza. Naprawde nie interesuje mnie ile sytuacji spartolili w tych meczach, to Chelsea była skuteczniejsza, mniej straciła goli i ogólnie była lepsza. To nie gimnastyka artystyczna i na podstawie tego jak grasz nie wywalczysz awansu. :lol:
Collina im pomógł? Zapewne zrobił to celowo i z premedytacją bo cała Europa trzęsie portki przed wielką potęgą Barcelony... Nic w przyrodzie nie ginie, sędziowie mylili się na waszą korzyść nieraz to musi sie też to dziać w drugą strone. W bolesnym dla was momencie ale takie życie. :twisted:

Żygać mi sie chce jak widze takie idiotyzmy że Real to faszystowski klub, nie ma to jak dobry argument w dyskusji. 8) Prawde mówiąc chciałem napisać więcej ale wole iść zjeść obiad niż patrzeć jak kibice barcy nie mający szacunku do nikogo opluwają każdego kto im staje na drodze.

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 04 cze 2005, 14:01

Dajminion pisze:Oj zawdi jęczysz jak baba (może ten awatar to ty?). Śmiejszesz się z Chelsea czy Real, pośmiejmy sie z Barcelony.

Mega fenomenalna i niszcząca jak ruski czoł wszystko Barca wygrywa ligę różnicą 4 punktów :shock: nad kiepowatym i idącym fuks za fuksem Realem :shock: Trzeba to zgłosić do Archiwum X bo przecież to jest jakieś nienormalne. Ta ultra ofensywnie nastawiona drużyna strzela o 2 bramki więcej od dziadków z Realu :shock:

Barca odpadła z Ligi Mistrzów niesłusznie? Hmm.. Wypadałoby pochylić czoło przed Chelsea która okazała się lepsza. Naprawde nie interesuje mnie ile sytuacji spartolili w tych meczach, to Chelsea była skuteczniejsza, mniej straciła goli i ogólnie była lepsza. To nie gimnastyka artystyczna i na podstawie tego jak grasz nie wywalczysz awansu. :lol:
Collina im pomógł? Zapewne zrobił to celowo i z premedytacją bo cała Europa trzęsie portki przed wielką potęgą Barcelony... Nic w przyrodzie nie ginie, sędziowie mylili się na waszą korzyść nieraz to musi sie też to dziać w drugą strone. W bolesnym dla was momencie ale takie życie. :twisted:

Żygać mi sie chce jak widze takie idiotyzmy że Real to faszystowski klub, nie ma to jak dobry argument w dyskusji. 8) Prawde mówiąc chciałem napisać więcej ale wole iść zjeść obiad niż patrzeć jak kibice barcy nie mający szacunku do nikogo opluwają każdego kto im staje na drodze.
lol
ten avatar to pupa mojej laski, a nie ja.
4 punkty wtynikaja z tego, ze ostatnie dwa mecze barca grala o nic. gdyby byla jakas presja, z pewnoscia by je wygrala. te 2 bramki to faktycznie jakies nieporozumienie, przypadek jakis czy cos.
pochylilbym czolo jakby chelsea okazala sie lepsze, ale sie nie okazala. awansowala po bledzie colliny, nikt nie twierdzi ze umyslnym, ale jednak bledzie. jakby mialo byc sprawiedliwie, to awansowala by barca. dlaczego wiec mam chylic czola?
to ze real to faszystowski klub to nie jest idiotyzm, to prawda (w oczy kole). jak mi ktos wyjazdza z argumentem o pieknej historii realu, to ja wyjezdzam z argumentem o usyfionej historii realu.

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”