Heko Czermno (zbiorczy) - Strona 3

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8204
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 cze 2005, 16:41

Tomusmc pisze:Buhehehe Cloner jak ty z Onetu bierzesz informacje to pozdro 600 :lol: Nie udowodniono Lechii, że kibice zastraszali inne zespoły, ba nawet sprawy nikt nie założył więc o czym ty mówisz? kupowanie meczów? chyba koledzy w piaskownicy wymyślili tobie takie informacje zebyś mógł szaleć na forum hehe podaj mi linka do tego to możemy pogadać o Lechii

p.s. wiek się też liczy bo im mniej lat tym fantazja i wyobraźnia działa tak jak w twoim przypadku :lol:

Ja również ciebie nie pozdrawiam 8)
buehehe Tomusmc - jak Ty myslisz ze ja biore informacje z Onetu to pozdro 600 :lol:
wiem ze nie udowodniono, tak samo, jak nikt nie udowodni nic Heko (bo sa czysci), koledzy z piaskownicy ?? ciekawe, czyzbym mial ta sama piaskownice co Piwus :D:D

p.s. - wiek sie liczy, ale nie w moim przypadku, nawet nie wiesz ile mam lat, Ty tez nie jestes za "dorosly" :D

oczywiscie nie pozdrawiam

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 03 cze 2005, 16:41

Jakoś nie lubię wjezdzać w temat z wątkiem prywatnym, ale teraz nie można popuścić.

cloner nie bardzo jest w porządku bo kompletnie się nie odniosłej do mojej wypowiedzi, tylko wyjechałeś z jakąś korona i craxą.
piwus pisze:
cloner pisze:
Czermno moze jest mala wsia, malo mieszkancow, ale za to ma dobrych pilkarzy, a w text GW o zlym sedziowaniu to zwykla sciema :D
A dlaczegóż tak sądzisz? Czyżbyś przeprowadził dogłębne śledztwo w tej sprawie? Dziennikarz warszawskiej gazety "Wyborczej" na pewno szczegółowo zinwigilował wydatki sędziego i doszukał się pewnych nieścisłości w jego bulchalterii, co dało mu podstawy sądzić, że ów sędzia to przekupna menda. Biorąc pod uwagę również fakt, że oba gole w owym przesławnym meczu z Wisłą II zostało strzelone ze spalonego, uważam Twoją uwagę za bezzasadną i dyletancką.
Również nie jestem do końca przekonany, co do celu w jakim została wygłoszona Twoja opinia, o nie dobrych warunkach przyrostu kibiców, ale z naciskiem na fakt, że podobno ma dobrych piłkarzy.
Po pierwsze nie kwestionuję tego, że zapewne znasz ich wszystkich z imienia i pasjami wnosisz okrzyki na wale Czermniewickiego młynu, dlatego twierdzisz, że są "dobrzy". Jednak dalej nurtuje mnie przekonanie, że przesłanki na jakich wysnułeś wniosek o "dobrych" piłkarzach jest błędny, gdyż gdyby byli "dobrzy" to zdobywaliby szturmem światowe stadiony w klubie zwanym Legia.

Radze jeszcze raz przeczytać wypowiedzi Kwieka po meczu, bo Twój post jest WYBITNIE bez sensu.
I do nowej wypowiedzi Twojej, która nas jeszcze bardziej próbuje oddalić od meritum sprawy. To ma znaczenie, że HEKo to siedmiolatek. Ale nie takie ze przegonii Wisłę :roll:. Napisałeś wcześniej, że kibice Wisły nie darza sympatią fanów Heko. To jest bzdura i to wyśmiałem. Klub be z tradycji i kibiców jest obiektem negatywnych uczuc Wisły? A Legia nienawidzi pewnie Amici...

A z tymi :D na konu przypominasz mi smita, który odpowiadał zawsze nie na temat, a potem dawał :twisted:.

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 03 cze 2005, 19:03

Tomusmc pisze:
Bogi pisze:Chodziło nmi bardziej z powodu jakich okolicznośći została wymyślona a nie kto. . .

Nie wypowiem się dlatego, bo nie znam tamtejszego środowiska i nie wiem jakie tam panują zwyczaje, ale jestem pewien, że Lechia jako klub jest czysta. . .co z tego, że kibice jak mówisz zastraszali innych ? A jak chcesz temu zapobiedz ? Jaka w tym wina Lechitów ?

Dobra, powiem tyle, że Cracovia jak i Korona to były drużyny za wielkie na trzecią ligę, i niestety musiały je gwałtem opuścić. . ..to, że ktoś się postawił, można było innych sposobem niż sportowym załatwić :roll: Nie powiesz mi, że nie :twisted:
Bogi więcej nie myl Lechitów z Lechistami :twisted: Lechici są z Poznania, a z Gdańska Lechiści

Cloner czekamy na twoje odpowiedzi :roll:
Yyy, oczywiście literówka, pisana pod wpływem...zmęczenia :wink:
Cloner, dalej nam nie wytłumaczyłeś. . .tylko dlaczego Wisła miała by oszukiwać i szukać powodów aby Heko nie awansowało ? O awans ( :P ) nie walczyli. . .

Awatar użytkownika
cYc86
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cYc86 » 03 cze 2005, 19:15

cloner - na temat LECHII ŚLĄSKA i WISŁY sie najlepiej niewypowiadaj, niebyles, niewidziales wiec nic niewiesz(twoje smieszne wypowiedzi sa poparte tylko i wylacznie przez jeszcze smieszniejsza GW) :!: Lechia kupuje mecze i zastrasza innych :shock: co do kupowania - 1 karny przez cala runde wiosenna jest tego dowodem(powinno byc conajmniej 5), co do zastraszania - niemal wszedzie gdzie pojedziemy witaja nas grupki malolatow i netowych napinaczy takich jak ty ktorzy zza plecow psow sobie cos pokrzykuja, a gdy tylko ruszymy to uciekaja :? niepowiem ze zawsze ale przewaznie to my jestesmy prowokowani.co do klubow ktore czuja sie zastraszone - jest to tylko i wylacznie z ich winy - przeznaczaja dla nas smieszne ilosci biletow (200-400, niektorzy mieli zamiar wogole nieprzeznaczyc dla nas biletow :? )gdzie na wyjazdy jezdzi nawet 1000 osob :? wszyscy chca obejzec mecz i wspierac klub podczas meczu, wiec trzeba wejsc z brama :wink: , a potem gazety (zazwyczaj GW)pisza jak to kibice LECHII niezdemolowali stadionu, miasta i wogole wszystkiego :? potem tylko wszedzie pisza jak LECHIA zastrasza innych - paranoja :? co do heko to nasowa mi sie tylko jedno - Pilka nozna dla kibicow :!: rozumiem ze male miasteczka czy wsie tez powinny miec mozliwosc ogladania pilki na wysokim poziomie, ale moga to robic w miejszych lub wiekrzych miastach - do Gdańsk np przyjezdzaja kibice z wielu miejszych miast(Słupsk. Malbork, Tczew i wiele innych) i wszyscy sa zadowoleni.a z tego co widzialem na zdjeciach to na heko przychodza tylko nawalone lesne dziadki :?
opis czermna mowi wszystko :wink: http://www.plastyk.kielce.pl/zabyt00/czermno.htm

zagi82
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zagi82 » 03 cze 2005, 19:52

Bogi pisze:
. . .tylko dlaczego Wisła miała by oszukiwać i szukać powodów aby Heko nie awansowało ? O awans ( :P ) nie walczyli. . .
Cloner jako znawca sceny kibicowskiej w Polsce (patrz kosa Wisły z Heko :lol: :lol: :lol: )być może kombinował w ten sposób,że skoro Śląsk ma zgodę z Motorem to Motor ma z Wisłą a skoro tak to Wisła pomoże w awansie chłopakom z Lublina. Mam nadzieję,że wszyscy zrozumieli co miałem na myśli.. :wink:

Awatar użytkownika
cYc86
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cYc86 » 03 cze 2005, 19:58

zagi82 pisze:
Bogi pisze:
. . .tylko dlaczego Wisła miała by oszukiwać i szukać powodów aby Heko nie awansowało ? O awans ( :P ) nie walczyli. . .
Cloner jako znawca sceny kibicowskiej w Polsce (patrz kosa Wisły z Heko :lol: :lol: :lol: )być może kombinował w ten sposób,że skoro Śląsk ma zgodę z Motorem to Motor ma z Wisłą a skoro tak to Wisła pomoże w awansie chłopakom z Lublina. Mam nadzieję,że wszyscy zrozumieli co miałem na myśli.. :wink:
a my jako ze mamy zgode z Wisla i Sląskiem to zrobimy jakies rozroby i moze heko sie przestraszy i niebedzie chcialo wejsc do II ligii :wink: swoja droga czekam na ten wyjazd :twisted:

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 03 cze 2005, 20:02

Heko w tamtym sezonie, robiło furorę jak baniaminek, pukało do drzwi drugiej ligi. Teraz jednak weszło, Czermno to przeciez nie Rzeszów, mała miejscowość, prawie wieś, ale za to wspaniała drużyna :D :D :D

Mendels
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mendels » 03 cze 2005, 20:12

jak wywalczyli sobie awans,to niech graja i trzymam za nich kciuki zeby weszli do ekstraklasy :D

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 03 cze 2005, 20:26

No, może im tak samo los poszceścić jak Cracovii i Kolpoterowi, który jest właściwie jedną nogą w ekstralidze. Składu nie mają zachwycającego, ale trener zrobił z drużyną bardzo dużo udanej pracy. Przeciez Heko w trzeciej lidze nie rywalizowało z amatorami. Grali z nim m.in. Tłoki, Stal Rzeszów czy Stal Stalowa Wola. To są o wiele bogatsze miasta, więcej pięniedzy się tam pakuje w sport a w szczególnie piłkę nożną. Jednak ogromne brawa dla Heko.

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 03 cze 2005, 21:53

No, może im tak samo los poszceścić jak Cracovii i Kolpoterowi, który jest właściwie jedną nogą w ekstralidze. Składu nie mają zachwycającego, ale trener zrobił z drużyną bardzo dużo udanej pracy.
Po pierwsz nie kolporter tylko KORONA
Po drugie nie jedną nogą tylko obiema . I jeśli sądzisz że Korona ma słaby skład to się g... znasz . Piechna , Bonin , Bilski Hermes , Kaliszan ...

A co do nowych fotek piwusa to ja też brałem z oficjalnej twoje są jakieś stare ...chyba z tam tego sezonu .
Jak słyszę że ktoś mówi że Korona albo Cracovia kupowały mecze to mi się śmiać chcę . Ci ludzie nie widzeli ani jednego meczu tych drużyn , nie widzeli jak te drużyny grały .

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 03 cze 2005, 21:57

Scyzoryk pisze:
No, może im tak samo los poszceścić jak Cracovii i Kolpoterowi, który jest właściwie jedną nogą w ekstralidze. Składu nie mają zachwycającego, ale trener zrobił z drużyną bardzo dużo udanej pracy.
Po pierwsz nie kolporter tylko KORONA
Po drugie nie jedną nogą tylko obiema . I jeśli sądzisz że Korona ma słaby skład to się g... znasz . Piechna , Bonin , Bilski Hermes , Kaliszan ...

A co do nowych fotek piwusa to ja też brałem z oficjalnej twoje są jakieś stare ...chyba z tam tego sezonu .
Jak słyszę że ktoś mówi że Korona albo Cracovia kupowały mecze to mi się śmiać chcę . Ci ludzie nie widzeli ani jednego meczu tych drużyn , nie widzeli jak te drużyny grały .
Źle mnie zrozumiałeś. Nie chodziło mi o to, która drużyna ma jaki skład, dobry czy zły. Mi o to łazi, że może Heko dołączy do grona Korony i Cracovii i awansuje do pierwszej ligi.

wojtas1990
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wojtas1990 » 03 cze 2005, 22:05

o co chodzi z tym heko czemno czy jakoś tak

Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 03 cze 2005, 22:09

wojtas1990 pisze:o co chodzi z tym heko czemno czy jakoś tak
Koles czytaj posty !!!
Ten klub awansował do 2 ligi i każdy sobie beke ręcie z tego :wink:

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 03 cze 2005, 22:09

Mikusiński napisał
Źle mnie zrozumiałeś. Nie chodziło mi o to, która drużyna ma jaki skład, dobry czy zły. Mi o to łazi, że może Heko dołączy do grona Korony i Cracovii i awansuje do pierwszej ligi.
Sorry że cie objechałe zwracam Honor :)[/b]

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 03 cze 2005, 22:21

Mikusinski pisze:Grali z nim m.in. Tłoki, Stal Rzeszów czy Stal Stalowa Wola. To są o wiele bogatsze miasta, więcej pięniedzy się tam pakuje w sport a w szczególnie piłkę nożną. Jednak ogromne brawa dla Heko.

Ale co Ty gadasz ? Przecież ten klub, to zabawka jakiegoś tam bogatego ziomka, który pakuje pieniądze tak jak Drzymała w Dyskobolię ( jeżeli się myle, to mnie poprawcie).A te kluby z większych miast, to dostają tyle z budżetów, co Ty na piwo, bo przeważnie miasta nie wchodzą w interesy z klubami III ligowi, co najwyżej w mniejszym stopniu - chyba, że prezes klubu umie się dogadać - przykład Cracovii, Korony.Napewno Heko to klub bogatszy niż np. Tłoki Gorzyce.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”