Marcin Olton @m_olton
Jak donosi Münchner Merkur Lewandowski w Bayernie. Ogłoszenie transferu dopiero po meczu obu stron w PN 27 lutego. Ma kosztować 25-30 mln.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 15 lut 2013, 18:38
Marcin Olton @m_olton
Jak donosi Münchner Merkur Lewandowski w Bayernie. Ogłoszenie transferu dopiero po meczu obu stron w PN 27 lutego. Ma kosztować 25-30 mln.
Gall
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 15 lut 2013, 18:47
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 15 lut 2013, 19:00
Gall
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 15 lut 2013, 19:08
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 lut 2013, 19:08
pewnie, ze pamiętająAkarin pisze:Marcin Olton cytowany?Przecież to olson, starzy userzy mogą pamiętać, że ktoś tak istniał.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 15 lut 2013, 19:37
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 15 lut 2013, 19:55
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 15 lut 2013, 21:47
Biały
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 16 lut 2013, 9:51
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 16 lut 2013, 10:44
Imo bardzo dobry ruch ze strony Lewandowskiego.Oczywiście jeśli rzeczywiście dojdzie do transferu.Ligę zna od podszewki a i awans sportowy też będzie,bo Bayern to absolutny top światowej piłki z dosyć sporymi szansami na wygranie Ligi Mistrzów w najbliższych latach,o kwestii finansowej chyba nie potrzeba pisać,bo w Monachium płacą na pewno lepiej niż w BVB.Michał M pisze:A Lewy? Wg mnie, już jest przesadzone ze zagra w Bayernie
ryba_82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 16 lut 2013, 12:09
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 16 lut 2013, 12:24
Biały
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 16 lut 2013, 12:26
Pełna zgoda. Duet Gomez-Mandzukic jest możliwy tylko w momencie gonienia za wynikiem w końcówce meczu. Natomiast Lewandowski wg mnie przynajmniej może być nawet alternatywa dla Kroosa (zwłaszcza jakby tenże musiał zastępować Schweiniego)sickstick pisze:O ile w wyższość Lewego nad Mandzukiciem i Gomezem nie chce mi się wierzyć, o tyle przewaga Polaka polega na tym, że świetnie spisywałby się także jako cofnięty napastnik. Tymczasem duet Mandzu-Gomez jakoś nie straszy kreatywnością.
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 16 lut 2013, 12:49
A mnie sie widzi, ze kolejny raz nastepca Lewego bedzie Rudnevs:P raz wypalilo wiec moze i teraz. Zwlaszcza ze Rudnevs jakos efektynwniej zastepowal LewegoMichał M pisze:Do BVB na miejsce Lewandowskiego trafi taki ktoś jak Son - wybijajcy sie napastnik ze słabszego klubu, dla którego aktualna pensja Lewego będzie szczytem aktualnych marzeń. Wpisuje sie to idealnie w rozsądna politykę finansowa Borussii.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 16 lut 2013, 17:39
Diamen23
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio