NHL - Strona 11

Dewiza tego działu to: 'Nie samą piłką człowiek żyje". Dyskusje na temat wszystkich dyscyplin sportowych, od ping-ponga poczynając, na curlingu kończąć.
Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Re: NHL

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 16 sty 2013, 13:03

Przejrzałem plan transmisji i na razie tylko dodano to.
http://liveonsat.com/LJ_____usa_hockey.php

Mam nadzieję, że z biegiem czasu coś się doda i będzie można złapać jakiś kanał na HB lub Astrze.

Awatar użytkownika
P47ryk
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: P47ryk » 17 sty 2013, 21:52

bartbuks pisze:Mam nadzieję, że z biegiem czasu coś się doda i będzie można złapać jakiś kanał na HB lub Astrze.
http://www.espnamerica.com/pl/f2/sports ... n-america/ :)

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2151
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 20 sty 2013, 4:49

:suicide:

Wings 0-6 w dupę w pierwszym meczu z St Louis. Po pierwszej tercji było w strzałach 2-17. Także tego. Tragiczny mecz. Kompletna kupa, nikt nic nie grał, Howard (bramkarz) najlepszym zawodnikiem Skrzydeł, co mówi wiele :lol: Nawet starsi kibice mówią, że jeden z najgorszych jeśli nie najgorszy mecz jaki kiedykolwiek widzieli w wykonaniu DRW :boje się:

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2151
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 22 sty 2013, 7:04

Moje skrzydełka pokonały Columbus Blue Jackets w karnych :wink: Komfortowa gra, prowadzenie 2-0, potem obrona się posypała (w stylu Arsenalu, po prostu) i 3-2 się z tego zrobił, ale na szczęście Datsyuk uratował sytuację i wyrównał. A potem Damien Brunner, w swoim debiutanckim sezonie w NHL strzelił po prostu niesamowitą bramkę w shootout... palce lizać.

Awatar użytkownika
Sinik1988
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 93

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sinik1988 » 17 lut 2013, 19:24

Wie ktoś czy w Polsce jakis kanał transmituje NHl a jesli tak to który?

Awatar użytkownika
lukas_k
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukas_k » 17 lut 2013, 20:21

ESPN America (kanał wyłącznie po angielsku). Innej stacji z NHL w Polsce nie ma.

Awatar użytkownika
Sinik1988
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sinik1988 » 17 lut 2013, 20:28

A na jakiej platformie ten kanał mozna spotkać?

Awatar użytkownika
lukas_k
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukas_k » 17 lut 2013, 20:31

N (ale za kilka tygodni łączy się z Cyfrą i powstanie nowa platforma nc+, więc nie wiadomo czy ten kanał wejdzie w skład nowej platformy) oraz w kablówkach.

Awatar użytkownika
Sinik1988
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sinik1988 » 17 lut 2013, 20:50

Wiem ze się łacza bo mam Cyfre ,a co do odpowiedzi o NHL dzieki lukas_k mimo wszystko dziwne ze w Polsce zadna telewizja po polsku nie tramsmituje

Awatar użytkownika
Carbon
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1147
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 26 paź 2013, 1:03

Mimo tej porażki San Jose Sharks i tak są liderami Konferencji Zachodniej i faworytami do wygrania Pucharu Stanleya. Kapitalnie gra obecnie mój ulubiony zawodnik, Joe Thornton, który zaliczył 10 asyst w 10 meczach!

Ogląda tutaj ktoś w ogóle NHL, chociaż wyniki?

Awatar użytkownika
Carbon
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1147
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 08 sty 2014, 21:30

Magnuma może zaciekawić - Flyers zakończyli dziś świetny road trip na 5-1-0! Dzięki temu awansowali na piątą pozycję w Dywizji Wschodniej. Dziś mecz z Montreal Canadiens, mam nadzieję, że zdołają wygrać na powitanie w nowy rok swojej hali.
Wczoraj dobry mecz z Devils, zagrali świetną trzecią tercję, bo w pierwszej wyglądali mizernie... Giroux też jest świetny! :D

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 08 paź 2014, 19:02

NHL na start :jupi:

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2053

NHL

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 26 maja 2016, 12:55

W tym roku PO tylko z doskoku z braku czasu ale od półfinałów konferencji staram się śledzić na bieżąco na ile mogę.

Sharks po raz pierwszy w historii w finale. Ekipa z Kalifornii wiele razy była typowana do finałów, miewała momenty lepsze i gorsze ale zawsze czegoś brakowało. Tym razem się udało i tacy gracze jak Pavelski, Thornton i Marleau po tylu latach dostaną szansę sięgnięcia po Puchar Stanleya.

Lubię San Jose ale w finale jednak liczę na Pittsburgh. Pingwiny są dla mnie najfajniejszą ekipą w obecnych PO, ich rywalizacja z Capitals dała mi sporo frajdy i emocji. Teraz z Tampą też idzie na noże i dziś przed nam G7 w Pittsburghu. Niby Pingwiny mają przewagę własnej tafli ale akurat w tej serii lepiej radzą sobie goście. Do tej pory, w tej serii Pittsburgh wygrał raptem jeden mecz z Tampą u siebie i to po dogrywce. Liczę na spore emocje do samego końca i świetny mecz jak praktycznie wszystkie do tej pory w tym pojedynku. Tampa ma coś do udowodnienia po zeszłorocznym, przegranym finale z Blackhawks ale liczę, że Crosby i spółka zagrają w finale z Sharks.

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator

NHL

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 27 maja 2016, 7:32

Penguins :jupi:

Kolejna, świetna i zacięta seria z udziałem Pingwinów zakończona sukcesem. Tampa na G7 zdołała nawet wystawić Stamkosa ale dziś na Pittsburgh to nie wystarczyło. Bohaterami Pingwinów nie byli Malkin czy Crosby a pierwszoroczniaki Rust i Murray. Pierwszy strzelił obie bramki, drugi wybronił co mógł i to ekipa z Pensylwanii zagra z San Jose o Puchar Stanleya.

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator

NHL

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 13 cze 2016, 13:33

Penguins z Pucharem Stanleya :jupi:

Niestety nie byłem w stanie obejrzeć całego meczu ale spodziewałem się, że to się skończy na 6 meczach. Crosby nigdy nie dogoni Gretzky'ego (choć na arenie międzynarodowej osiągnął już znacznie więcej) ale zrobił już wystarczająco dużo żeby zostać zapamiętanym jako jeden z najlepszych kanadyskich hokeistów w historii.

Malkin też dokłada drugi Puchar Stanleya do swojej kolekcji. Pamiętam jak przychodzili razem z Owieczkinem w 2004r do NHL (Crosby rok później), Malkin poszedł z dwójką do Pingwinów, Owca do Capitals i dziś Jewgienij ma już drugi tytuł kiedy Owieczkin może tylko o tym pomarzyć mimo wielu nagród indywidualnych.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne sporty”