Wymowne.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 21 lut 2013, 6:05

Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 21 lut 2013, 8:34

Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 21 lut 2013, 8:50
Juz pomijajac fakt nieprawidlowego pierwszego gola to pretensje trzeba miec do siebie i swojej postawy na boisku. Samograj wystarcza na lige ale nie na klasowego przeciwnika. W meczu w ktorym nam nie idzie robimy jedna zmiane. W takim razie ja sie pytam co z ta kadra.Szkoda, że sędzia musiał dołożyć swoje trzy grosze w tym meczu. Dopóki nie pozwolił grać w siatkówkę było dobrze. Potem 2-0 było kwestią czasu.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 21 lut 2013, 8:58
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: barcelowicz » 21 lut 2013, 9:01
barcelowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 21 lut 2013, 9:11
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 21 lut 2013, 9:16
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 21 lut 2013, 10:03
stary rupieć

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 21 lut 2013, 10:11
Tzn co? Arbiter powinien być konsekwentny i gwizdnąć zagranie ręką Alby? Czy zawodnika Milanu? Bo jak Was czytam, to wychodzi na to, że Alba zagrał nieumyślnie, ale gracz gospodarzy to już z pełną premedytacją...Bienias pisze:Juz pomijajac fakt nieprawidlowego pierwszego gola to pretensje trzeba miec do siebie i swojej postawy na boisku.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Koper15 » 21 lut 2013, 10:16
Koper15

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 21 lut 2013, 10:24
Koper15 pisze:Porównywać rękę Alby z ręką (?) Milanu to niedorzeczność.

Mylisz pojęcia. To nie Barca jest nielubiana, tylko kibice na Twoim poziomie, którzy zamiast dyskutować o beznadziejnej postawie Katalończyków wpadają i insynuują wypaczenie wyniku.Koper15 pisze:Ja wiem, że Barca nie jest lubianym klubem i wielu kibiców chce widzieć wszystko przeciw nim, ale nie dajmy się zwariować.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Koper15 » 21 lut 2013, 10:28
Koper15

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 21 lut 2013, 10:39
masacra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 21 lut 2013, 10:45
A ja polecam przeczytać mój post ze zrozumieniem. Szczególnie jego drugą część. I przeprosić obejrzeć filmik powyżej i posypać publicznie głowę popiołem. Za dużo kogo? Mou? Chyba kpiszKoper15 pisze:Polecam przeczytać moje posty. Albo przeczytać je ze zrozumieniem. Cały czas pisałem o beznadziejnej grze Barcy, świetniej Milanu. I o tym, że ręka i inne rzeczy to żadne wytlumaczenie, że nie ma co szukać wymówek. Za dużo Mou bartbuks...
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 21 lut 2013, 10:49
rekinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio