FMy - Strona 708

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Re: FMy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 19 lut 2013, 14:56

ale pamietaj ze te gwiazdki sa dostosowane do twojego poziomu, grajac Barca scout ci pokaze pol gwiazdki max.
tak to juz jest neistety, ale zawsze bierz pod uwage potencjal i obecne umiejetnosci (charakter tez wazny) wysli kilku scoutow na grajka takze, jesli masz kogos kto ma 20 - 20 w ocenach 90% ze koles bedzie taki jaki scout ci wskazal. Niejednokrotnie kolesia nie kupilem za grosze aby po paru sezonach bulic gruby hajs za niego z innego klubu, bo jednak okazal sie crackiem.

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 493

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 19 lut 2013, 16:55

THEMANIEK pisze:ale pamietaj ze te gwiazdki sa dostosowane do twojego poziomu, grajac Barca scout ci pokaze pol gwiazdki max.
A to nie jest czasami tak, że scout ocenia piłkarzy do poziomu ligi :?:

Poprzedni sezon przegrałem przez napastników. Nie miałem ani jednego w swoim sezonie który strzelałby regularnie. Teraz wypożyczyłem Gameiro oraz kupiłem Ademilsona, lecz nie sądzę żeby gwarantowali jakość seryjnego strzelania. Mam ok 25 mln euro(100 mln zł) na transfery bo sprzedałem masę wypożyczonych graczy. I teraz mam problem ze znalezieniem opcji do ataku. Polecacie kogoś na tą pozycję :?: W sumie jakiś pomocnik środkowy też przydałby się.

e: :badziewie: Zjechali system wypożyczeń nieźle :roll: Teraz się to kompletnie nie opłacana. Potrzeba płacić co miesiąc za wypożyczenie.

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 93

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 19 lut 2013, 18:49

Jeśli chodzi o napastników to u mnie Khouma Babacar znakomicie sobie radzi.
Pomimo, że jest tylko rezerwowym bo podstawową parą napadziorów w Newcastle są dwaj Senegalczycy, to w pierwszym sezonie ustrzelił aż 19 bramek i już w marcu wykupiłem go za 6 mln Euro które wynegocjowałem przy wypożyczaniu. Do mojej taktyki pasuje idealnie więc za 3-4 lata to on i Benzia będą najprawdopodobniej tworzyli podstawową parę napastników.

W środku pomocy mam genialnych Cabaye, Strootmana, Andersona i teraz udało mi się za free zakontraktować Kaisukę Hondę z CSKA, który jest absolutnie genialnym środkowym pomocnikiem. Wszystkie atrybuty jakie można sobie wyobrazić dla gracza na jego pozycji ma powyżej 15 !

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 19 lut 2013, 18:55

Mirek15 pisze:e: Zjechali system wypożyczeń nieźle Teraz się to kompletnie nie opłacana. Potrzeba płacić co miesiąc za wypożyczenie.
Ja zauważyłem jedno. Będąc z League One wypożyczałem z Arsenal/United/Tottenham piłkarzy i byli oni za darmo. Awansując do Championship kluby z Premier League chciały już za to kasę.

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 19 lut 2013, 18:57

Z pomocników których wymieniłeś nie mam szans na żadnego z nich, a z napastników zobaczę co Babacar'em da się zrobić.

Mi natomiast Bocchettiego się udało wyciągnąć za darmo.

Była opcja na Javiego Garcię. Ledwie 4 mln kosztowałby, ale jego pensja jest absurdalna. Z City nie da się gracza wyciągnąć.

Oczywiście mam na współwłasności 3 perełki o które za rok powalczę. Chodzi oczywiście o Asamoaha, Islę oraz Handanovica.

Awatar użytkownika
Sinik1988
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 99

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sinik1988 » 19 lut 2013, 19:08

U mnie szok :shock: Wygrałem Superpuchar Europy pokonując Arsenal 2:0 nie spodziewałem się zwyciestwa :)

Awatar użytkownika
Lucas07
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lucas07 » 19 lut 2013, 23:31

Na nowy klub czekałem przez półtora roku, bo zazwyczaj zmieniając drużynę w trakcie szybko mi się nudziło i chciałem wybrać coś co mnie zainteresuje i dlatego odrzuciłem oferty City, Lyonu czy Milanu (Serie B :D). Pierwszy zainteresował mnie Tottenham, ale oni wzięli Soldo. Następnie złożyłem podanie do Monaco i ci wybrali Schustera, który pracował tam przez 13. miesięcy i został zwolniony, drugie podejście już udane i dostałem ofertę, którą zaakceptowałem. W klubie spory burdel, który postanowiłem trochę ogarnąć ( http://i48.tinypic.com/166b12x.jpg ), ale w kadrze ( http://i46.tinypic.com/rjgtic.jpg ) jest kilku bardzo dobrych zawodników i 13. pozycja w Ligue 1, którą klub zajmował, gdy przychodziłem była zdecydowanie za niska.

Pięć pierwszych spotkań w lidze to komplet zwycięstw i awans na siódmą pozycję w tabeli ( http://i47.tinypic.com/milvm.jpg ). Do TOP 4 niewiele nam już brakuje, ale ciężko będzie załapać się na podium, które gwarantuje grę w Lidze Mistrzów, o wyprzedzeniu PSG w tym sezonie to nawet nie marzę. Teraz dwa ważne mecze z Lyonem i Niceą, po których będę wiedział o wiele więcej. Rywalizujemy też w Lidze Europejskiej, tam zagramy z Galatą, ale w tym sezonie głównym celem są rozgrywki krajowe i pewnie częściowo rezerwowy skład wystawię. Żeby nie było perfekcyjnie to zdążyłem odpaść z Pucharu Francji z drugoligowym Stade Reims.

Po sezonie dokończę swój plan budowania zespołu i może uda się powalczyć z PSG, które dominuje we Francji od paru sezonów (na 7 rozegranych sezonów - 6 mistrzostw, tylko raz, w 2014. roku wyprzedziła ich Marsylia) i ma znakomity skład.

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 21 lut 2013, 13:03

W pierwszym sezonie gry prawdopodobnie awansuje moim Wolves do Premier League, a co ważniejsze właśnie zdobyłem Carling Cup i zagram w europejskich pucharach :beer:

Awatar użytkownika
Sinik1988
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 99

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sinik1988 » 23 lut 2013, 12:02

Jestem po 6 sezonie w Swensea ,w lidze wkońcu udało mi się wskoczyć do pierwszej 10 a miejsce które zająłem to 9 tyle że brakło 2 pkt. do 7 Chelsea w Pucharze Ligi Angielskiej odpadłem dość szybko natomiast w Pucharze Anglii udało mi się dojśc do półfinału a co do Ligi Europy nie udało mi się obronić trofeum ponieważ odpadłem w półfinale .

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 23 lut 2013, 13:51

Mam pierwszy raz poważne problemy. Fatalna plaga kontuzji pomocników mi się przytrafiła, w tym 3 naprawdę poważne... W przeciągu paru tygodni ze składu wypadli:
Tiote (3 miesiące)
Ben Arfa (3 miesiące)
Anderson (3 miesiące)
Cabaye (3 tygodnie)
Anita (3 tygodnie)

I jeszcze do tego Marveux wypożyczyłem od początku sezonu i nie mam opcji ściągnięcia go z powrotem. Jest teraz okienko transferowe otwarte więc spróbuję jakiegoś uniwersalnego pomocnika ściągnąć lub wypożyczyć.

Mam spore problemy z poskładaniem linii pomocy, na szczęście akurat teraz terminarz mam mało napięty bo już w pierwszej rundzie odpadłem z Pucharu Ligi (byłem obrońcą trofeum :D ), a na puchar Anglii na razie wystawiam same rezerwy.

Co ciekawe nie wypadł ani jeden napastnik, obrońca czy bramkarz... Sami pomocnicy :D

No i trochę mogę narzekać na los, bo z grupy LM wyszedłem na pierwszym miejscu, wyprzedzając Barcelonę, Szakhtara i Kopenhagę, a wylosowałem na 1/8 .... Real Madryt.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 23 lut 2013, 13:56

tez tak mialem, wyszedlem na pierwszym miejscu z grupy z barca, borussia i bodaj city, 1/8 - real madryt, ktory mnie gladko odprawil :)

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 23 lut 2013, 14:04

Fuck coś wykrakałem chyba ...
Na 2 tygodnie wylecieli Coloccini i Remi Streete,
i aż na 5-6 tygodni Tim Krul... Szykuje się duży sprawdzian dla Janka Muchy :D

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 26 lut 2013, 23:08

Szukam facepacków oraz loga jedynie do 5 topowych lig. Posiada ktoś link :?: Z góry dziękuje.

Wpadłem na szalony pomysł. Zagrać Liverpool'em choć wiem, że daleko z nimi nie ujadę.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 lut 2013, 14:26

Mirek15 pisze:Szukam facepacków oraz loga jedynie do 5 topowych lig. Posiada ktoś link Z góry dziękuje.

Wpadłem na szalony pomysł. Zagrać Liverpool'em choć wiem, że daleko z nimi nie ujadę.
Sprawdź poprzednie strony. Pierw Sammyy wrzucał linki, potem ja je podawałem raz jeszcze. Masz tam loga i face`y.

Po ponad 2 tyg bez gry wróciłem. Odpaliłem FMa i zadebiutowałem w Championship. Crewe w pierwszym meczu grało ze spadkowiczem z PL, Fulham. Berbatow strzelił dwie (obie to błędy mojego GK, który siądzie teraz na ławie). Ja też dwa razy trafiłem, więc uznaję ten debiut za udany.

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 27 lut 2013, 16:04

Sciagnalem te loga itp i za uja nie moge ich zaladwowac...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”