Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 25 lut 2013, 20:41
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 25 lut 2013, 20:50
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 25 lut 2013, 23:23
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 01 mar 2013, 19:56
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 01 mar 2013, 20:52
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Minor » 01 mar 2013, 21:43
Minor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 01 mar 2013, 21:47
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukas_k » 01 mar 2013, 22:03
lukas_k

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 01 mar 2013, 22:25
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukas_k » 01 mar 2013, 22:41
lukas_k

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 01 mar 2013, 22:45
Dla mnie to jest idiotyczne twierdzenie. Dziennikarze, kibice cały czas gadają, że Lech mógł na 24h zostać liderem. To ja chcę się przed wyborami na 24h mianować prezydentem. Mogę?lukas_k pisze:Była okazja do objęcia lidera
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukas_k » 01 mar 2013, 22:50
lukas_k

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 01 mar 2013, 22:50
Chyba trochę przesadzasz z tymi okazjami. Może rzeczywiście mieliście przewagę, ale tych sytuacji wcale nie było tak dużo. Jedna Ślusarskiego i jedna Hamalainena. Ślusarski jaki jest każdy wie, więc chyba nie można się spodziewać, że pierwszą szansę od razu wykorzysta... Czyli de facto mieliście jedną setkę. Poza tym strzały z dystansu. To aż tak dużo? A tak diametralna przewaga to wynikała raczej też z tego, że przeciwnik szybko strzelił bramkę. W innym wypadku wcale nie jestem taki pewien czy przewaga w posiadaniu byłaby aż taka, bo...wy się męczycie mając piłkę i musząc prowadzić grę.lukas_k pisze:Po takim meczu niecenzuralne słowa same cisną się na usta... Jak [k****] można przeważać cały mecz, prowadzić grę, mieć tyle okazji i nie strzelić żadnego gola?
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Minor » 01 mar 2013, 22:51
Ślusarz jak zwykle niezawodny. Polonia starała się zagrać tak jak w pierwszej połowie i to wystarczyło. Nie rozumiem Rumaka - wpuszczenie Ubiparipa na boisko to jedno, ale wpuszczanie go przy jednocześnie będącym tam Ślusarskim? Ciężko to ogarnąć. Tak samo jak to, że przy tak grającym przeciwniku trzyma dwóch defensywnych pomocników mając na ławce Lovrencicsa i Linettego. Nie ogarniam też Polonii, która mimo tylu osłabień nadal gra dobrze i w sumie nie zdziwię się jeśli na koniec sezonu zajmą miejsce dające start w eliminacjach do ligi europy.ciężko mi uwierzyć, że Ślusarski strzeli w tym meczu bramkę
Minor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukas_k » 01 mar 2013, 23:27
Strzałów było sporo i tak naprawdę to nie mieliśmy też szczęścia, bo albo leciało obok bramki, albo bronił Pawełek, albo była poprzeczka (jak przy strzale Toneva). A jak już jesteśmy przy Tonevie to ciekawe co wyniknie z jego dzisiejszego zachowania.Cris7 pisze:Chyba trochę przesadzasz z tymi okazjami. Może rzeczywiście mieliście przewagę, ale tych sytuacji wcale nie było tak dużo. Jedna Ślusarskiego i jedna Hamalainena. Ślusarski jaki jest każdy wie, więc chyba nie można się spodziewać, że pierwszą szansę od razu wykorzysta... Czyli de facto mieliście jedną setkę. Poza tym strzały z dystansu. To aż tak dużo? A tak diametralna przewaga to wynikała raczej też z tego, że przeciwnik szybko strzelił bramkę. W innym wypadku wcale nie jestem taki pewien czy przewaga w posiadaniu byłaby aż taka, bo...wy się męczycie mając piłkę i musząc prowadzić grę.lukas_k pisze:Po takim meczu niecenzuralne słowa same cisną się na usta... Jak [k****] można przeważać cały mecz, prowadzić grę, mieć tyle okazji i nie strzelić żadnego gola?
lukas_k
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio