Re: Ekstraklasa w sezonie 2012/2013

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 250

Re: Ekstraklasa w sezonie 2012/2013

Post autor: ddemon » 25 lut 2013, 23:23

:jupi: :jupi: :jupi: Przewiduwałem na facebooku Górniku 1-0 a bramkę Zahorskiego bardziej dla jaj ale ważne są 3 pkt

Widziałem tylko skrót i końcówkę bo robocie ale gdyby Górnik stracił punkty byłaby max cenzura :D Jest pięknie, kolejka dla Górnika 3 plac..Czego chcieć więcej :lol: ...Bramka Zahorskiego :brawo: Czy dalej krytyka będzie dla Niego? Myślę że tak bo nikt nie zapomni że chciał wydoić przy odejściu ile się da...Parę sytuacji z Piastem zepsuł i dobrze że to się nie zemściło...Końcówkę meczu gdzie były głupie faule myślałem, że to się zemści ale Podgórski nei miał swojego najlepszego dnia :P Teraz mecz zbitą Jagą u siebie - tylko 3 pkt Hajto wiesz co masz zrobić !! :lol: Chociaż będzie trudne bo możliwe,że będzie walczył o posadę :/ A potem Lech u siebie - komplet punktów byłby marzeniem ale 4 pkt to cel minimum - jeśli walczymy o 1-3 choć jak będziemy w 5 na koniec sezonu to i tak będzie progres :)

Cały świat już wie, Górnik wygrał mecz, słychać głośny śpiew, my bawimy się! :jupi:

Wróć do „Polska”