Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukas_k » 24 lut 2013, 16:56
lukas_k

Post Wyświetl pojedynczy post autor: barcelowicz » 24 lut 2013, 20:26
Wydaje mi się, że początkowe plany były takie, że Tito miał wrócić chyba na wczorajszy mecz bądź rewanż z Realem w CdR. Jednak po pewnym czasie musiałby znowu udać się do New York City na dalszą część kuracji. Zarząd wraz z Tito pewnie doszli do wniosku, że drużyna da radę w meczach z grającymi w kratkę w tym sezonie Realem i Milanem z Rourą na ławce i postanowili, żeby Tito wrócił dopiero po wszystkich badaniach, leczeniu etc.grzegorzfcb pisze:A w styczniu były informacje, że Tito wróci pod koniec lutego, przynajmniej tak mi się wydajeSandro Rosell" pisze: Vilanova na pewno nie wróci na rewanż z Milanem.
Powrót Tito zaplanowany jest na przełom marca i kwietnia, nie wcześniej.![]()
Albo coś z powrotem do zdrowia Tito jest nie tak, albo zarząd trochę zbyt optymistycznie podszedł do osoby Jordi Roury, bo brak Tito na ławce w poważnych meczach wychodzi nam bokiem.
Chyba Pep by nie odmówił, gdyby go poprosić, żeby wziął Barcę na pół roku![]()
A może by go poproszono, gdyby sytuacja w lidze była gorszę tj nie była tak znakomita ?
barcelowicz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 27 lut 2013, 0:21
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 27 lut 2013, 0:27
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 27 lut 2013, 2:07
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 27 lut 2013, 8:52
W takim razie trzeba kupic 2 slownie dwoch skrzydlowych i liczyc ze wypali przynajmniej jeden bo w innym razie czeka nas powtorka ostatnich meczow. Nie ukrywam ze jestem wielkim fanem talentu Falcao i uwazam ze ma on na tyle wielkie umiejetnosci ze warto zmienic pozycje Messiego zeby grac taka 9. Oczywiscie sa to luzne przemyslenia. Jednak faktem jest ze Barcelona potrzebuje swiezej krwi do pierwszego skladu albo trenera ktory znowu zacznie wydobywac co najlepsze z potencjalu kregoslupa Barcy. Zal patrzec na mecze kiedy nasz general Xavi kopie sie w czolo z Iniesta. Stoperzy sa jak sito biorac nawet pod uwage Masche. Tak jak pisalem wczesniej. Zostal nam mecz z Milanem oraz teraz rewanz z Realem. Czas weryfikacji trwa....Emerald pisze:Oczywiście, że zmiany są konieczne ale moim zdaniem problemem nie jest brak "9", tym bardziej, że nie ma na nią miejsca. Jak już mówiłem moim zdaniem Messi na skrzydło nie wróci a zmiana systemu nie wchodzi w grę. Moim zdaniem problem jest w środku i w dynamice, bo to dominacja środka i zmiana tempa gry są tym co w wykonaniu Barcy niszczy(ło) przeciwników. Ja bym stawiał mocniej na Thiago w środku. Nie wiem jak mi to przez klawiaturę przechodzi, ale moim zdaniem Xavi już nie daje rady.Bienias pisze:Ale zmiany sa konieczne co pokazuje ten sezon i poprzednie pojedyncze mecze o stawke. Messi cofajacy sie do rozgrywania pilki przy indolencji strzeleckiej Pedro, Sancheza, Iniesty to juz podcinanie sobie skrzydel.
No i właśnie Messi do rozgrywania nie powinien się cofać bo to robota dla Iniesty i Xaviego/Thiago.
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 27 lut 2013, 9:50
Niekoniecznie. Możemy wzorować się na rep. Argentyny. a Iniesta mógły być ustawiany na skrzydleddemon pisze:Wy tak serio z tym Falcao,Cavanim ?![]()
Przecież sprowadzenie tych zawodników spowoduje przejście Messiego na skrzydło..Gdzie tu wzmocnienie?![]()
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 27 lut 2013, 10:52
grzegorzfcb pisze:Niekoniecznie. Możemy wzorować się na rep. Argentyny. a Iniesta mógły być ustawiany na skrzydleddemon pisze:Wy tak serio z tym Falcao,Cavanim ?![]()
Przecież sprowadzenie tych zawodników spowoduje przejście Messiego na skrzydło..Gdzie tu wzmocnienie?![]()
Ale skoro już ofcjalnie Barca przyznała, ze chce Naymara, więc będziemy raczej udoskonalać system niż go zmieniać
Mam nadzieje, że Neymar nie będzie wciskany w buty Alexisa(tj zróbmy z niego zapierdalacza)
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 27 lut 2013, 10:55
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 27 lut 2013, 11:13
Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 27 lut 2013, 11:18
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: glowas12345 » 27 lut 2013, 11:29
glowas12345
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 27 lut 2013, 11:36
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 27 lut 2013, 11:50
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 27 lut 2013, 11:55
Juz to widze jak Real z odwiecznym rywalem i to na swoim stadionie bedzie oszczedzal sily. Nie ma bata.Emerald pisze: w lidze Real bedzie oszczedzał siły na MU.
ozob
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio