FMy - Strona 134

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 05 cze 2005, 10:32

krAwcU pisze:Ja chętnie bym sobie zagrał w FM ale nie mam zielonego pojęcia kim. Proszę, doradźcie mi kim naprawdę zajebiście się gra. Z góry dzięki :wink:
PS. Chodzi mi o jakieś średniaki a nie Reale Madryt :wink:
Ja co polecam Betis Sevilla gra sie normalnie superancko. Nie jest to jakis najlepszy klub a gra sie naprawde fajnie gralem nim bodaj 3 sezony.

Ajax Amsterdam chyba nie musze mówic dlaczego sie fajnie gra. A dla nie kojarzacych wyjasniam Sneijder, Van der Vaart, Heitinga, De Jong, Stekeleburg, Maxwell, Babel, De Ridder, Mitea i wszystko jasne. Jak gralem mialem srednia wieku 20,4. Jak nie bedzie mi sie chcialo grac Odra to sobie zagram chyba znowu Ajaxem.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 05 cze 2005, 10:48

krAwcU pisze:
RoRo pisze:Sa w grze tacy ludzie jak Bierofka ktorzy sa strasznie dopakowani (na pewno mocniej niz sa w rzeczywistosci). Bierfka gra suepr a mozna go miec za grosze. Tak samo Schmeichel. Nie jest to pewnie jakis wymiatacz a w FMie jest swietny ....
Tak samo Mokoena i wielu innych. Obecnie musze sie zastanowic ale jak juz zbiore mysli to Ci poelce duzo ludzi :P
POZDRO
Z tego co widzę, to źle zrozumiałeś mój post. Chodzi mi o kluby, a nie ludzi. No ale dzięki że chciałeś pomóc :wink:
Nie no sorry, wodocznie nie zrozumialem ale myslalem ze chodzi Ci o pilkarzy. Mniejsza o to ... polecam Ci serdecznie Atletico Madryt ktorym dzieki Fernando Torresowi, Arielowi Ibagazie i Leonardo Franco gra sie bardzo bardzo dobrze. Pozatym Betis z gwiazdami w stylu Joaqiuna, Assuncao czy Denilson :D

Jak chcesz to zagraj sobie jeszcze Napoli jak masz sentyment do tego klubu bo jest to nieliczny ze slabiakow w ktorym sie bardzo przyjemnie gra :D

Z ligi niemieckiej polecam gre klumeb Podolskiego czyli 1FCKoeln bodajze bo tez bardzo fajnie sie gra a sam Podolski wymiata stajac sie najwieksza gwiazda druzyby :D

POZDRO

Awatar użytkownika
Maateusz_JuveFan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maateusz_JuveFan » 05 cze 2005, 10:59

A ja ze swoich doświadczeń polecam ci Rennes którym teraz gram. Nie jest to najlepsza drużyna ale są tam fajni piłkarze: Kallstrom, Frei, Monterrubio, Issakson. Poza tym jest troche pieniedzy na transfery bo około 5 mln. funtów

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 05 cze 2005, 11:02

Maateusz_JuveFan pisze:A ja ze swoich doświadczeń polecam ci Rennes którym teraz gram. Nie jest to najlepsza drużyna ale są tam fajni piłkarze: Kallstrom, Frei, Monterrubio, Issakson. Poza tym jest troche pieniedzy na transfery bo około 5 mln. funtów
Z Rennes mam Kallstroema. Czy u Was on tez jest takim wymiataczem jak u mnie ?? Koles ma w stsach psychicznych same noty powyzej 15 :shock: a techniczne tez wymiataja. Gdyby byl troche szybszy iabardziej dynamiczny to Ronaldinho by przy nim wymiekal ale i tak Kallstrom jest super. Rennes nie trzyma go zbyt dlugo wiec wystarczy zlozyc odpowiednia oferte i juz macie mistza strzalow z dystansu i rzutów wolnych :D

POZDRO

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 05 cze 2005, 11:15

Znacie moze jakiego wypasionego Bramkarza na Polska Lige. Uprzedzam mam Kieszka, Boruca i graja oni fatalnie. Mam juz polowe 3 sezonu i maja srednia not 6, 76 i 6,32 normalnie niewiem kogo mam kupic. Mam Mistrza Polski, moze jakis za granicy sie skusi tylko kto ??? No wlasnie kogo polecacie jeszcze z Polskiej Ligi i za granicy :( :( :(

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 05 cze 2005, 12:09

Kasper Schmeichel - Po trzech sezonach wymiata, więc radze Ci go kupić, w Lidze Polskiej będzie Ci wymiatał.

Awatar użytkownika
Maateusz_JuveFan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maateusz_JuveFan » 05 cze 2005, 12:15

U mnie Kallstrom to najlepszy zawodnik w zespole. Wymiatacz jakich mało. Chciałbym go zatrzymać ale nie chce przedłużyć ze mną kontraktu :? Więc chyba go sprzedam.

gianbuffon
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 05 cze 2005, 14:52

wazi Wysłany: Nie 05.06.2005 11:15 Temat postu:

--------------------------------------------------------------------------------

Znacie moze jakiego wypasionego Bramkarza na Polska Lige. Uprzedzam mam Kieszka, Boruca i graja oni fatalnie. Mam juz polowe 3 sezonu i maja srednia not 6, 76 i 6,32 normalnie niewiem kogo mam kupic. Mam Mistrza Polski, moze jakis za granicy sie skusi tylko kto ??? No wlasnie kogo polecacie jeszcze z Polskiej Ligi i za granicy

DIEGO DANIEL BARRETO => mam go u siebie w wisełce i gra bardzo dobrze :D , ale najlepsze jest to ze wzialem go za darmo, bo na poczatku gry nie ma klubu :lol:
CHICO => mlody i jeszcze slaby ale za pare sezonow bedzie wymiatal ( sprawdzalem w programie fmscout, jak sa dobrzy i pot.ability CHICO wynosi 173/200, a barreto 161)

p.s. znacie jakiegos lewego obronce (do 2mln euro i zeby nie bral za duzo na pensje) do WISŁY ?? zaczynam 3 sezon i stolarczyk jest juz stary, chcialem kupic ilsinho i pandera, ale 10,500 euro tygodniowo(tyle mam max, bo trwa przebudowa stadionu ) to dla nich za malo :roll:

Awatar użytkownika
Maateusz_JuveFan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maateusz_JuveFan » 05 cze 2005, 15:14

Pomóżcie! Poszukuje jakiegoś ofensywnego środkowego pomocnika na miare Kallstroma ale może być i lepszy 8) Bo mam jeszcze jeden sezon do końca jego kontraktu a on chce odejśc już z klubu i się boję ze na nim nic nie zarobie :? Ten pomocnik tak maks 6 mln funtów bo Kallstroma może za 10 sprzedam. Mam to samo z Alexandrem Frei. Jakiegoś dobrego napastnika. Młodego i skutecznego z dobrymi statsami. Napastnik tak do 5 mln funtów maks!! Prosze pomóżcie!!

Łukasz15
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz15 » 05 cze 2005, 15:19

wazi pisze:Znacie moze jakiego wypasionego Bramkarza na Polska Lige. Uprzedzam mam Kieszka, Boruca i graja oni fatalnie. Mam juz polowe 3 sezonu i maja srednia not 6, 76 i 6,32 normalnie niewiem kogo mam kupic. Mam Mistrza Polski, moze jakis za granicy sie skusi tylko kto ??? No wlasnie kogo polecacie jeszcze z Polskiej Ligi i za granicy :( :( :(

Ja ci polecam Kasper Shmeichel ... nie wiem jak to sie pisze :(
ale on jest zajebisty
w pierwszym sezonie kosztuje 500 tys ... : ) a w drugim umnie juz kosztowal 6 mln :)

Łukasz15
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz15 » 05 cze 2005, 15:40

Maateusz_JuveFan pisze:Pomóżcie! Poszukuje jakiegoś ofensywnego środkowego pomocnika na miare Kallstroma ale może być i lepszy 8) Bo mam jeszcze jeden sezon do końca jego kontraktu a on chce odejśc już z klubu i się boję ze na nim nic nie zarobie :? Ten pomocnik tak maks 6 mln funtów bo Kallstroma może za 10 sprzedam. Mam to samo z Alexandrem Frei. Jakiegoś dobrego napastnika. Młodego i skutecznego z dobrymi statsami. Napastnik tak do 5 mln funtów maks!! Prosze pomóżcie!!
Ja GRAM ESPANYOLEM

Ja ci moge powiedziec że kupiłem Maxi Lopeza Do Espanylu za 6 mln ...
dobrze mi gra ...

Alexi Todorov ... czy jakoś tak .... zajebisty jest !!

srodkowy pomocnik
hym ...
nie mam pojecia ... pozapominalem wszystkich wlacze Managera to ci powiem jak nie zpaomne

Krawcu
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krawcu » 05 cze 2005, 16:38

Maateusz_JuveFan pisze:Pomóżcie! Poszukuje jakiegoś ofensywnego środkowego pomocnika na miare Kallstroma ale może być i lepszy 8) Bo mam jeszcze jeden sezon do końca jego kontraktu a on chce odejśc już z klubu i się boję ze na nim nic nie zarobie :? Ten pomocnik tak maks 6 mln funtów bo Kallstroma może za 10 sprzedam. Mam to samo z Alexandrem Frei. Jakiegoś dobrego napastnika. Młodego i skutecznego z dobrymi statsami. Napastnik tak do 5 mln funtów maks!! Prosze pomóżcie!!
Może oni: Evandro Roncatto, Zvonimir Vukic, Dagoberto (Atletico Paranaense), Daniel Carvalho, Jose Sosa, Aldo Andres Jara, Benedict Vilakazi, Carlos (Santos), Pablo Ore :wink:

MAXPL
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MAXPL » 05 cze 2005, 16:47

moze mi ktos podac super asystenta ..... zreszta kilka dobrych trenerów tez moze byc :D

Wiem ze ktos dawno podawał ( chyba RoRo) super asystenta o inicjałach CE ? nie pamitam jakos tak. Chyba był z Anglii

PILNE CZEKAM ;) POZDRO

Awatar użytkownika
jackieboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 05 cze 2005, 18:39

W lidze polskiej manager dało sie kupyawac mecze , mozna tak w fm ??

troszke nie uczciwej gry :D :D

Krawcu
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krawcu » 05 cze 2005, 20:00

MAXPL pisze:moze mi ktos podac super asystenta ..... zreszta kilka dobrych trenerów tez moze byc :D
Wiem ze ktos dawno podawał ( chyba RoRo) super asystenta o inicjałach CE ? nie pamitam jakos tak. Chyba był z Anglii
PILNE CZEKAM ;) POZDRO
Kit Carson (Cambridge) - chce tylko 200 funtów tygodniowo i trzeba tylko zapłacić rekompensatę w wysokości 50 tys. funtów :wink:
PS. To jest ten co podawał RoRo :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”