Gry... - Strona 125

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Na czym najchętniej grasz?

PS4
24
34%
XBOX One
6
8%
PC
35
49%
komórka
1
1%
tablet
0
Brak głosów
na starszej generacji konsol
4
6%
na innej platformie
1
1%
Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Re: Gry...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 09 mar 2013, 19:25

Cała seria Anno.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 09 mar 2013, 19:29

Ok, dzieki chlopaki, posprawdzam te gry.

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 09 mar 2013, 20:09

Jak lubisz Jacek gry ekonomiczne to sprawdź też Sid Meier's Raillroads. Budowanie torów, logistyka, łączenie miast trasami itd. Powinno Ci się spodobać.

Awatar użytkownika
lukas_k
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukas_k » 09 mar 2013, 22:26

Tak samo z Sim City - jeśli lubisz budować miasta i rozwijać je to gra dla Ciebie.

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 493

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 09 mar 2013, 22:35

lukas_k pisze:Tak samo z Sim City - jeśli lubisz budować miasta i rozwijać je to gra dla Ciebie.
Właśnie gra wygląda interesująco. Potrzeba ją spróbować.

Crisis 3 jest średni. Gra ma bodajże 7 lub 8 misji. Single player jest słaby. Gra ogólnie nieciekawa. Jestem ciekaw co słychać na multi, ale ogólnie nie polecam.

Nowy Tomb Raider. Słyszałem o nim bardzo ciekaw opinie. Sam dopiero zacząłem, a gra wygląda interesująco. Być może przez jakiś czas będzie na 1 miejscu gier tego roku.

Heavy Fire. Kpina, hańba, zbrodnia. Nie wierzę, że coś takiego wydali na świat - i do tego na tak uznane konsole jak PS 3 oraz X 360. Strzelanina w której nie można chodzić postacią :roll: Jaja sobie robią :?: Gry z PS One są ciekawsze i lepsze graficznie. Producenci gry podobno są z Krakowa. Tragedia, nic więcej. Ocena -10/10.

Melaviock
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Melaviock » 10 mar 2013, 0:08

To ja jeszczę polecę coś całkiem ciekawego i ambitnego w zakresie strategii czasów 2 wojny światowej, mało tego z akcentem rodzimym, gdyż można kierować Polską. Dobra do konkretów, gra nazywa się Theatre of War, ma 4 lata już tak mniej więcej ale jest świetna, muszę przyznać że zaskakuje rozmachem. Wyszła też 2 część tej gry, ale tak udana już nie była, grafika i owszem lepsza, ale miód z gry nie ten.Tak poza tym jeszcze niedoceniana moim zdaniem, ale również ciekawa gra War Leaders: Clash of Nations. A jej cena to już wogóle baja, 7,5 zł w Tesco. Ale rozbudowany system tej gry powala na kolana. Ilość decyzji na jakie mamy wpływ jest cholernie duża, pole działań jest dwojakie tak strategiczne jak i taktyczne. Sama animacja walk też stoi na dosyć niezłym poziomie. Jedynie grafika nie zachwyca,ale to zroumiałe patrząc na to kiedy " się oficjalnie urodziła" :wink: . Także Doktorze jest w czym wybierać, wybaczyć proszę jeśli zbyt bezpośrednio się zwróciłem :lol: .

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 10 mar 2013, 0:22

Dzieki za porady, Panowie. Postaram sie sprawdzic te Wasze gry. Mam ochote na dobra strategie.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 10 mar 2013, 1:14

Marco_Van_Basten pisze:Cała seria Anno.
Podbijam. No moze poza 2070 bo to juz nie moj klimat.

czekam na wersje online w przegladarce.

Awatar użytkownika
BadBoy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 829

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 10 mar 2013, 11:13

Mirek15 pisze: Nowy Tomb Raider. Słyszałem o nim bardzo ciekaw opinie. Sam dopiero zacząłem, a gra wygląda interesująco. Być może przez jakiś czas będzie na 1 miejscu gier tego roku.
No chyba tylko do 13 marca bo podejrzewam, że nowego GOD'a nie przeskoczy :wink: chociaż gameplay wygląda bardzo ciekawie i na pewno zagram. Co do gier to wczoraj skończyłem Uncharted 3 i muszę powiedzieć że gra jest na prawdę ZAJEBISTA. Grafa, fabułą, fizyka na najwyższym poziomie. Teraz się muszę zabrać za poprzednie części i Mass Effect 3 bo darmo w plusie w tym miechu jest :P

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 10 mar 2013, 13:21

grałeś w demo nowego gowa? dla mnie straszna nuda, nic nie zmienili, recenzje ma na poziomie 7/10 albo 8/10, co dla tej serii jest porażką.

Awatar użytkownika
Kamil_77
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 9

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil_77 » 10 mar 2013, 13:28

Ale ogólnie cała seria GoW'a jest świetna, a to że nie zrobili nic specjalnego to było wiadome od początku. Czytałem jakiś wywiad z przedstawicielami Santa Monica, że już szykują GoW'a na PS4.

Awatar użytkownika
BadBoy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 829

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 10 mar 2013, 13:34

Mocną stroną GOW'a nie był tylko i wyłącznie gameplay, ale rownież cała fabułą i historia. Zmienili trochę system walki z tego co na demo zauważyłem, w końcu będzie można chwytać kogoś biczem (zawsze mi tego brakowało). Do tego dojdzie piękna oprawa graficzna. Jak wiadomo seria skończyła się na GOW 3, a to jest prawdopodobnie ostatnia część historii Kratosa i nie spodziewam się żeby była lepsza od 3. To jest zrobione tylko i wyłącznie po to żeby jeszcze coś z tego źródełka popłyneło. I jestem PEWNY, że przynajmniej do premiery nowego GTA bądź Watch Dogs będzie na pierwszym miejscu :wink:
EDIT: zapomniałem jeszcze o nowym Metal Gear Rising który zbiera świetne recenzje.

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 10 mar 2013, 13:42

oprawa graficzna jest wg mnie identyczna jak w trójce. w sumie najlepszą częścią jest dwójka, 10/10

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 493

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 10 mar 2013, 15:02

BadBoy pisze:No chyba tylko do 13 marca bo podejrzewam, że nowego GOD'a nie przeskoczy :wink:
De facto chodziło mi o wersje na X'a bo ja na tym gram. A GoWa grałem kiedyś na PSP i nie spodobał mi się za bardzo - ogólnie gra dobra, lecz umówmy się bez żadnej rewelacji. Grał ktoś z was w grę Castlevania Lords of Shadow :?: Chodzi mi o tą wersję z przed 2 lat. Gra była niesamowita.

Co do Uncharteda. Muszę się kiedyś zebrać i zakupić tą grę. Mam PS 3 od maja i w ogóle na nim nie gram :lol: Kupiłem z bratem i tylko on gra.

Anno sobie muszę sam obczaić. I coś poczytać o tej grze.

Awatar użytkownika
dziki
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 66
Kibicuję: Arsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dziki » 15 mar 2013, 13:45

Znalazłem dzisiaj parę plotek odnośnie nowej FIFY 14. Powtarzam,to jak na razie tylko PLOTKI :)

- Będzie więcej reprezentacji
- O Wiele więcej stadionów
- Wprowadzone mają zostać nowe/rozszerzone techniki wykonywania rzutów wolnych
- Będą prawdziwi sędziowie
- Prawdopodobnie będzie możliwość "nurkowania"
- Możliwe,że będzie tryb "Be a referee" Mode :lol:
- Nadal podobno nie będzie Ligi Mistrzów w Fifie.
- No i FIFA 14 ma być kompatybilna z Xbox-em 720 i PS4
- Ma być dodana liga turecka

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”