Pozdrawiam
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 05 cze 2005, 11:33
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 05 cze 2005, 15:49
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: marcin90 » 28 cze 2005, 20:25
marcin90

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariano italiano » 30 cze 2005, 17:45
mariano italiano
Post Wyświetl pojedynczy post autor: marcin90 » 01 lip 2005, 10:48
marcin90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: marcin90 » 04 lip 2005, 16:48
marcin90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 04 lip 2005, 17:04
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 04 lip 2005, 17:24
No jeszcze zobaczymy...Sezon Ranieriego się skończył, zespół objął młody trener - Quique Flores i wszystko zmierza ku lepszemu. Zespół dokonał kilka bardzo ciekawych wzmocnień jak np. Edu, David Villa, Patrick Kluivert czy Regueiro, dodatkowo kontuzje wyleczyli Vicente, Fabio Aurelio, Ayala, Aimar powraca do formy, być może zespół zasili jeszcze jakiś dobry prawy obrońca (są prowadzone rozmowy z Miguelem, Sagnolem i Janem Kromkampem z AZ Alkmaar). Ja bym jeszcze na Waszym miejscu nie skreślał Valencii...Bonso pisze:Valencia się skończyła. Na mistrza bedą musieli jeszcze dłuuugo czekać. Przez najbliższe kilka sezonów w hiszpani będa tylko Real i Barcelona, potem kluby z Sevilli, a potem długo, długo nic. Valencia nie będzie już taka jaka była zdobywając mistrza, więc przykro mi
Pisakk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 04 lip 2005, 20:50
internista1908

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariano italiano » 04 lip 2005, 21:01
mariano italiano
Post Wyświetl pojedynczy post autor: The Game » 04 lip 2005, 21:44
The Game
Post Wyświetl pojedynczy post autor: marcin90 » 05 lip 2005, 16:59
Pisakk pisze:No jeszcze zobaczymy...Sezon Ranieriego się skończył, zespół objął młody trener - Quique Flores i wszystko zmierza ku lepszemu. Zespół dokonał kilka bardzo ciekawych wzmocnień jak np. Edu, David Villa, Patrick Kluivert czy Regueiro, dodatkowo kontuzje wyleczyli Vicente, Fabio Aurelio, Ayala, Aimar powraca do formy, być może zespół zasili jeszcze jakiś dobry prawy obrońca (są prowadzone rozmowy z Miguelem, Sagnolem i Janem Kromkampem z AZ Alkmaar). Ja bym jeszcze na Waszym miejscu nie skreślał Valencii...Bonso pisze:Valencia się skończyła. Na mistrza bedą musieli jeszcze dłuuugo czekać. Przez najbliższe kilka sezonów w hiszpani będa tylko Real i Barcelona, potem kluby z Sevilli, a potem długo, długo nic. Valencia nie będzie już taka jaka była zdobywając mistrza, więc przykro mi![]()
Znowu powrócimy na tron!
To kto Twoim zdaniem będzie w Champions. Poza tym my nie walczymy o eliminacje, tylko o mistrza i grę w Cl bez kwalifikacji.[/quote]The Game pisze:Wedlug mnie VGalencia to juz nic nadzwyczajnego nie osiagnie w La liga
Teraz to juz nawet nie wiem czy bedzie mial chociaz miejsce gwarantujace udzial w eleminacjach Champions Legue Tylko puchar uefa juz im chyba tylko zostal
marcin90

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 19 lip 2005, 9:50
_*For_zaza_Milan*_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 19 lip 2005, 10:12
Pisakk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pizmak » 19 lip 2005, 10:18
pizmak
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio