Barcelona - AC Milan - Strona 57

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

A cieszyć się po meczu będą kibice

Milanu
21
57%
Barcelony
16
43%
Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 715

Re: Barcelona - AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 12 mar 2013, 16:13

Nigdy nie zapomnicie tego Ovrebo na SB, co? Nie mogę pojąć czemu to zawsze działa tylko w jedną stronę. Trochę obiektywizmu.
Radzę poczytać dlaczego coś takiego napisałem. Fan Barcelony napisał głupoty po raz kolejny to mu odpowiedziałem.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3290

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 12 mar 2013, 16:16

Szykuje sie niesamowicie trudny i zarazem ciekawy mecz.

Katalonczycy siada na nas od poczatku spotkania. Milan musi zagescic srodek pola i nie dac sie zepchnac we wlasne pole karne. Trzeba robic wszystko to co bylo robione na SS tylko ze jeszcze lepiej.

Barcelona jest najlepsza druzyna na swiecie i osobiscie nie widze wiekszych szans dla Milanu. Beda baciory. Jakies 5:1.

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 487

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 12 mar 2013, 16:30

BarcaQzYN pisze:Jestem przekonany, że Barca wyjdzie jak na wojnę
Milan z pewnością przyjechał na CN po to, aby zjeść spaghetti. Nie wiem Qzyn czy to twoja wiara czy klapki na oczach.

Chaos dalej pierdzieli o ręce Zapaty. Naprawdę nikt Ci nie broni.

Co do samego meczu. Milan widziałbym w ustawieniu jak na SS z tymże zamiast kontuzjowanego Pazzo wolałbym Nianga. Naprawdę od Francuza nie oczekuję goli bo trudno oczekiwać, ale liczę na kontry, a akcja z pierwszego meczu na SS gdzie ładnie okiwał Puyola i nie poszedł sam, a podał do ESa o czymś świadczy. I jeszcze widziałbym Flamę zamiast Muntara. Nie chciałbym ujrzeć Noce w składzie i mam nadzieję, że Boa będzie grał bardziej z tyłu. Myślę, że tyle wystarczy. Będzie dzisiaj trzeba wykorzystać defensywę Barcy która nie imponuje. Teraz czas na Barce. Co może im dać awans :?: Otóż mówię. Jednak nie będę mówił tym razem o sędziach. Kluczową role w Barcelonie odegrają skrzydła poza Messim oczywiście. Od nich będzie wiele zależeć. Jeśli dzisiaj zagrają dobrze będą niesamowicie groźni. Jeśli zagrają kupę Barca pożegna się z LM. Jestem ciekaw kogo desygnuje do gry TitoRoura. Nie spodziewałbym się żadnego ultra ofensywnego składu. Mówi się o wielu niewiadomych. Nie wiadomo co skrzydłami. Villa podobno przegrał skład w sobotę. Ja się cieszę. Wg Mnie najprawdopodobniej wyjdzie Alexis oraz Pedro. W pomocy nie wiadomo. Dobry mecz zagrał Thiago ostatnio, a Cesc ponoć był wygwizdywany. Osobiście twierdzę, że będzie to wyglądać tak VV - Alves - Puyol - Pikachu - Alba - Busi - Xavi - Iniesta - Alexis - Pedro -Messi.

Co do szans. Oceniam 50/50. Milan jak chcę awansować musi strzelić gola. Dużo będzie zależało od formy naszego GK.
BarcaQzYN pisze:Rozniesiemy ten Milan dzisiaj! FORCA BARCA !!
:pijemy: Zawsze macie nas roznieść.

Puta Barca, Forza Milan :!:
BarcaQzYN pisze:I tylko cholernie żałuję, że przez jebaną operację nie mogę dzisiaj tam być.
Jeździsz na mecze z FanClubu czy na własną rękę :?: Jeszcze mógłbyś podać mniej więcej koszt takiego wyjazdu.

Pierwszy mecz z MCP kosztował 520 zł bodajże. Jakby jechali z Krk to bym się z chęcią wybrał.

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 92

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 12 mar 2013, 16:43

Mirek15 pisze: Milan z pewnością przyjechał na CN po to, aby zjeść spaghetti. Nie wiem Qzyn czy to twoja wiara czy klapki na oczach.
To są olbrzymie klapki na oczach i jeszcze większa wiara w ukochaną drużynę !
Mirek15 pisze: Jeździsz na mecze z FanClubu czy na własną rękę :?: Jeszcze mógłbyś podać mniej więcej koszt takiego wyjazdu.
Tylko i wyłącznie na własną rękę. Nie wytrzymałbym 30-paru godzin w autobusie, wiedząc, że za 4-krotnie mniejsze pieniądze i 15-razy szybciej mógłbym tam dolecieć.
Z tych kilku dotychczasowych wypadów tylko raz cena biletów w dwie strony wyniosła mnie więcej niż 150 zł. 2 razy byłem za mniej niż 100 zł w dwie strony (mowa o samym locie). Do Mediolanu jest jeszcze taniej.

Jeżeli ktoś bardzo chce, to może w dwa dni zarobić na wyjazd na mecz ukochanej drużyny. Np zapieprzając przy łopacie.

Koper15
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Koper15 » 12 mar 2013, 17:44

Ciężko dziś będzie, serce mówi, że damy radę, ale rozum każe sądzić że awansu nie będzie.

Tak czy siak będzie wesoło - albo będzie radość z 1/4, albo śmiech z hejterów którzy tylko czekają na porażkę Barcy :)

Co do meczu - do awansu potrzeb gry na kosmicznym poziomie i w ataku i w obronie, oraz koniecznie szczęścia, może przede wszystkim szczęścia bo bez tego ani rusz.

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 12 mar 2013, 17:48

Ja robiłem wszystko, żeby nie popaść w przedmeczową euforię ale nie dało rady.
W nocy z niedzieli na poniedziałek obudziłem dziewczynę bo się przez sen zacząłem drzeć. Zacząłem się drzeć bo mi się śniło, że Barca w 93 mminucie strzeliła bramkę na 3:0 głową!

Cały dzień czekam na coś wielkiego. I coś wielkiego MUSI się dzisiaj wydarzyć!
Powiadam Wam. Messi się dzisiaj przełamie a Alexis nie będzie już dłużej wypychany z Camp Nou!!

VISCA EL BARCA!

Awatar użytkownika
Gall
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 8
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 12 mar 2013, 18:23

Obrazek

Taktyka Milanu na dzisiejszy mecz? ;)

ewentualnie takie cos:
Obrazek

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 12 mar 2013, 18:25

Jeden po lewej się zakopał, że taka górka?? :)

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 12 mar 2013, 18:37

Puyol podobno odczuwa jakiś dyskomfort mięśniowy i Mascherano ma go zastąpić w wyjściowej jedenastce.

Awatar użytkownika
Smashing Pumpkins
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 51

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smashing Pumpkins » 12 mar 2013, 18:39

bartbuks pisze:Puyol podobno odczuwa jakiś dyskomfort mięśniowy i Mascherano ma go zastąpić w wyjściowej jedenastce.
[*]

Awatar użytkownika
moody
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2341

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 12 mar 2013, 18:50

nie dosc, ze nie bedzie trenera, to jedynego zawodnika, ktory potrafi wydrzec morde na reszte tez. fajnie

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 12 mar 2013, 18:56

To beda jaja w razie kontuzji bo na lawce z teoretycznie srodkowych obroncow zostanie tylko....Song

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 mar 2013, 18:57

ale macie Messiego, który szybko może 2 gole zdobyć :lol:

Obrazek

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 12 mar 2013, 18:59

No ale mamy miec Masche ktory szybko moze co najwyzej patrzec na plecy napastnika Milanu.

Awatar użytkownika
Professor Chaos
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 202

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 12 mar 2013, 19:04

Bez Puyola to tak jakbyśmy mecz w 10 zaczynali :?
Jeśli dyskomfort nie jest silny to sądzę, że Carles będzie chciał grać. Chyba, że ryzyko jednak będzie zbyt duże.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”