Radzę poczytać dlaczego coś takiego napisałem. Fan Barcelony napisał głupoty po raz kolejny to mu odpowiedziałem.Nigdy nie zapomnicie tego Ovrebo na SB, co? Nie mogę pojąć czemu to zawsze działa tylko w jedną stronę. Trochę obiektywizmu.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 12 mar 2013, 16:13
Radzę poczytać dlaczego coś takiego napisałem. Fan Barcelony napisał głupoty po raz kolejny to mu odpowiedziałem.Nigdy nie zapomnicie tego Ovrebo na SB, co? Nie mogę pojąć czemu to zawsze działa tylko w jedną stronę. Trochę obiektywizmu.
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 12 mar 2013, 16:16
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 12 mar 2013, 16:30
Milan z pewnością przyjechał na CN po to, aby zjeść spaghetti. Nie wiem Qzyn czy to twoja wiara czy klapki na oczach.BarcaQzYN pisze:Jestem przekonany, że Barca wyjdzie jak na wojnę
BarcaQzYN pisze:Rozniesiemy ten Milan dzisiaj! FORCA BARCA !!
Zawsze macie nas roznieść.Jeździsz na mecze z FanClubu czy na własną rękęBarcaQzYN pisze:I tylko cholernie żałuję, że przez jebaną operację nie mogę dzisiaj tam być.
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 12 mar 2013, 16:43
To są olbrzymie klapki na oczach i jeszcze większa wiara w ukochaną drużynę !Mirek15 pisze: Milan z pewnością przyjechał na CN po to, aby zjeść spaghetti. Nie wiem Qzyn czy to twoja wiara czy klapki na oczach.
Tylko i wyłącznie na własną rękę. Nie wytrzymałbym 30-paru godzin w autobusie, wiedząc, że za 4-krotnie mniejsze pieniądze i 15-razy szybciej mógłbym tam dolecieć.Mirek15 pisze: Jeździsz na mecze z FanClubu czy na własną rękęJeszcze mógłbyś podać mniej więcej koszt takiego wyjazdu.
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Koper15 » 12 mar 2013, 17:44
Koper15
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 12 mar 2013, 17:48
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 12 mar 2013, 18:23

Gall
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 12 mar 2013, 18:25
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 12 mar 2013, 18:37
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smashing Pumpkins » 12 mar 2013, 18:39
[*]bartbuks pisze:Puyol podobno odczuwa jakiś dyskomfort mięśniowy i Mascherano ma go zastąpić w wyjściowej jedenastce.
Smashing Pumpkins
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 12 mar 2013, 18:50
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 12 mar 2013, 18:56
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 mar 2013, 18:57
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 12 mar 2013, 18:59
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 12 mar 2013, 19:04
Professor Chaos
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited