Liverpool (zbiorczy) - Strona 547

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1683

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 12 mar 2013, 19:48

Obrazek
Obrazek

Nawet nie zdawałem sobie sprawy, że Liverpool ma taką perełkę w żeńskiej sekcji. Ciekawe jak jej poziom piłkarski... a w sumie to nieważne. :lol:

Awatar użytkownika
gustawo
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gustawo » 12 mar 2013, 23:07

a coż to! :D chyba trzeba będzie znaleźć inne linki do meczów LFC. Next Gen, rezerwy są, liga jest. Szczerze powiem, że meczu naszych dupeczek nigdy nie oglądałem.

Awatar użytkownika
eegoiste
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: eegoiste » 12 mar 2013, 23:18

Może to nie portal randkowy ale możesz śmiało wstawiać więcej takich zdjęć:) Aż miło spojrzeć :boruta:

Awatar użytkownika
gustawo
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gustawo » 13 mar 2013, 0:02

http://www.liverpoolladiesfc.com/index.html o tu masz :D jest pare foczek part troli. jest jak jest.

Przeskanowałem:
ta na zdjęciach to Caroline Charlton. Zdecydowanie 1st!
Większość to niestety paszczaki. Jedynie Kate Wise z menedżerki jak dla mnie wygląda okej.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 13 mar 2013, 17:42

Wy tu o dupach, a w the Times ukazał się dzisiaj ciekawy artykuł o potencjalnych celach transferowych Rodgersa na lato.

Obok wspomnianych wcześniej Ben Afry, Eriksena i de Vrija monitorowani są ponoć Bruno Martins, Lazar Marković i Ashley Williams. Tego ostatniego nie chcę widzieć w Liverpoolu. Nie po tym, co pisał w swojej autobiografii na temat Luisa i swoich polowań na jego nogi. Williams to generalnie dobry zawodnik. Ma cechy przywódcze, które przydadzą się w klubie po odejściu na piłkarską emeryturę Carraghera, do tego świetnie czyta grę i może być lekiem na fatalną grę Liverpoolu w powietrzu, ale nie chcę zbędnego zamieszanie w klubie i wokół klubu. Lepiej rozejrzeć się z kimś innym. Np. Amorebieta będzie to wzięcia za darmo.

Martinsa i Markovicia nigdy nie widziałem w akcji. Na pewno Doktor chętnie coś napisze na temat tych graczy. :wink:

Awatar użytkownika
Biały
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 27

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 13 mar 2013, 17:47

Np. Amorebieta będzie to wzięcia za darmo.

Ty tak serio? :lol: Przecież Amorebieta swoim poziomem gry nie zasługuje żeby grać nawet w Athletic Bilbao.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 13 mar 2013, 17:53

Akurat dzisiaj ogladalem Markovica w akcji, bo sciagnalem sobie i obejrzalem derby Belgradu ;) Lazar to skrzydlowy lub cofniety napastnik. Jego mocne punkty to niesamowuta szybkosc i drybling, choc zdobywanie goli tez nie jest mu obce. Chlopak z charakterem. W wieku 18 lat zadebiutowal w pierwszej reprezentacji Serbii. Ogromny talent.

Bruno Martins to chodzi o Bruno Martinsa Indi z Feyenoordu ?
Przecież Amorebieta swoim poziomem gry nie zasługuje żeby grać nawet w Athletic Bilbao.
Jeszcze do niedawna nie byl az takim ogorkiem, choc w tym sezonie gra slabiutko. No i walnie przyczynil sie do zdobycie LE przez Atleti w poprzednim sezonie ;)

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 13 mar 2013, 17:56

Dr.Football1 pisze:Bruno Martins to chodzi o Bruno Martinsa Indi z Feyenoordu ?
Dokładnie tak.

W kwestii Amorebiety może nie będę zabierał głosu, bo nie mam pojęcia jak obecnie gra. Kiedyś był dobry, także przyciągnęło mnie jego nazwisko i fakt, że będzie do wyciągnięcia za darmo z obecnego klubu.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 13 mar 2013, 18:07

Martins Indi to lewy obronca, choc moze grac takze na srodku defensywy. Bardzo silny, dobrze trzymajacy sie na nogach zawodnik. Dosyc szybki, sporo moze dac w ofensywie, idealny zawodnik jak na warunki Premier League. W ogole teraz w Feyenoordzie talent na talencie.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 13 mar 2013, 19:39

Obrazek

Zapomniałem wcześniej dodać, że tego Ben Afre to ponoć będziemy chcieli kupić włączając w całą transakcję... Carrolla. :wink:

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 16 mar 2013, 15:06

OFFICIAL Jones, Johnson, Enrique, Agger, Skrtel, Allen, Gerrard, Downing, Coutinho, Sturridge, Suarez.

Na ławce jest ponadto 17-letni Jordan Ibe.

Mam złe przeczucie, że stracimy dziś punkty. Zastanawia mnie środek pola, bo nie dość, że znów wychodzimy dwójką, to na dodatek startuje Allen, którego miało nie być do końca sezonu.

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 16 mar 2013, 15:47

Suarez gra jako typowa '10'. Zawsze za Rodgersa tak gramy, a Urus w tym miejscu nadaje się do gry jak mało kto. Napewno lepiej od Hendersona czy Allena.
Ciekawi mnie jak spisze sie w starciu z Lambertem nasza dwójka ŚO z których żaden do dowodzenia defensywą się nie nadaje.
Jakby walnąc Lucasa za Allena to skład chyba najsilniejszy z możliwych.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 16 mar 2013, 15:48

Jak dla mnie Rodgers przesadził z tym ustawieniem. Za ofensywne. Mógłby chociaż postawić na Hendersona zamiast Allena, skoro już chciał posadzić Lucasa na ławkę.

Pozostaje być dobrej myśli.

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 16 mar 2013, 15:59

E, tak gadanie takie. Ja się jaram jak zwykle. Dla mnie nic nie za ofensywnie.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 16 mar 2013, 16:17

Racja. Nie ma dziury w środku pola. Tam jest wyrwa głębokości Rowu Mariańskiego i Rodgers musi jak najszybciej coś z tym zrobić.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”