Liverpool (zbiorczy) - Strona 551

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 01 kwie 2013, 14:29

masacra pisze:Zresztą, jeśli oceniasz fakty na takiej samej zasadzie na jakiej wytykałes mi wycieczki osobiste, wkładanie w klawiaturę dziwnych słów innym userom i oskarżałeś o kłamstwo (o to ostatnie, zresztą, prosiłem o udowodnienie albo w przeciwnym razie, przeproszenie, bo jak ktoś coś takiego mi zarzuca to mnie mierzi, nawet anonimowo przez klawiaturę.... nie zrobiłeś ani jednego ani drugiego (czemu mnie to nie dziwi? temat o Kościele gdybyś nie pamiętał)), wracając, jeśli fakty oceniasz na takiej samej zasadzie, to prosze, racz wrócic do tematów o United i innych, a temat o naszym ukochanym klubie zostaw w spokoju, bo takich "znawców" nam tu nie potrzeba.

Cytując klasyka- jedna wielka beka :lol: tak oceniam fakty na tej samej zasadzie mascaro.To tak dla informacji, bo to już nie 1 raz kiedy coś Ci się myli i odwracasz kota ogonem.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 01 kwie 2013, 15:25

Jamie Redknapp w swojej kolumnie dla Daily Mail napisał, że parodią będzie, jeśli Suarez nie zostanie wybrany graczem roku w Premier League.

Pełna zgoda.

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 01 kwie 2013, 15:27

Nagroda dla Bale'a byłaby parodią?

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 01 kwie 2013, 15:28

Jeśli nagrode dostanie Bale to będzie parodia? :lol:

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 01 kwie 2013, 15:33

Jamie Redknapp pisze:Gareth Bale jest genialny, ale to będzie parodia, jeśli Suarez nie zostanie przez dziennikarzy i zawodników wybrany piłkarzem roku.
Przecież tego nie wymyśliłem. To słowa Redknappa.

Jak dla mnie wybór Bale'a to nie będzie parodia, uważam jednak, że to Suarezowi najbardziej należy się ta nagroda.

Natomiast już wybór van Persiego byłby moim zdaniem parodią i to pełną gębą.

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 790

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 01 kwie 2013, 15:34

Daaaamian pisze:Jamie Redknapp w swojej kolumnie dla Daily Mail napisał, że parodią będzie, jeśli Suarez nie zostanie wybrany graczem roku w Premier League.

Pełna zgoda.
Daaaamian pisze:
Jamie Redknapp pisze:Gareth Bale jest genialny, ale to będzie parodia, jeśli Suarez nie zostanie przez dziennikarzy i zawodników wybrany piłkarzem roku.
Przecież tego nie wymyśliłem. To słowa Redknappa.

Jak dla mnie wybór Bale'a to nie będzie parodia, uważam jednak, że to Suarezowi najbardziej należy się ta nagroda.

Natomiast już wybór van Persiego byłby moim zdaniem parodią i to pełną gębą.
To trochę sobie zaprzeczyłeś :P

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 01 kwie 2013, 15:37

Po pierwsze sezon się jeszcze nie skończył i może tutaj się jeszcze bardzo dużo wydarzyć. A wybór Bale wcale mnie by nie zdziwił. Gość ciągnie ten - będący 3 w tabeli - Tottenham niemalże w pojedynkę, strzelił już bodaj 17 bramek i to nie będąc napastnikiem.

maciek_88 mnie uprzedził i pięknie zrobił to co ja zamierzałem. :nein:

Przepraszam
Zgoda? :beer:

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 01 kwie 2013, 15:38

Logika :lol:

Jesli MU wygra lige sporą liczbą punktów a RVP cos jeszcze strzeli to całkiem możliwe że wygra. MVP to nie tytuł króla strzelców.Ja czuje że Suarez tego nie wygra i nie bede zdziwiony.

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 01 kwie 2013, 15:44

Napisałeś, że pełna zgoda ze słowami Jamie'go więc uznałeś, że parodią będzie wybór innego gracza niż Suarez. Nie pisałem nic o Van Persim, Holender ma dużo słabszą drugą połówkę sezonu, niewykluczone, że się jeszcze obudzi i wskoczy na kosmiczny poziom z pierwszej połowy sezonu ale na ten moment to IMO rozgrywka między Suarezem a Balem. IMO na nagrodę na ten moment też bardziej zasłużył Urus bo gra świetnie i równo dotychczas cały sezon, Bale wybuchł w rundzie rewanżowej choć w pierwszej połowie ligi też grał dobrze. Nie będzie dla mnie jednak żadnym zaskoczeniem jak nagrodę dostanie Walijczyk.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 01 kwie 2013, 15:50

No faktycznie, trochę sobie zaprzeczyłem. Ale co by rozwiać wątpliwości - zgadzam się z Redknappem odnośnie tego, że Suarez zdecydowanie bardziej zasługuje na miano najlepszego gracza roku w lidze. Stwierdzenie, że inny wybór (równie dobrze można napisać, ze wybór Garetha, bo jak dla mnie nie może być w grze o tą nagrodę nikogo innego) będzie parodią jest mimo wszystko przesadzone, jednak tak jak podkreśliłem wyżej i tak jak napisał w swojej kolumnie Redknapp - Luis zdecydowanie najbardziej zasługuje na tryumf w tym plebiscycie.

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 01 kwie 2013, 23:42

Występ Jordana z AV.

Awatar użytkownika
gustawo
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gustawo » 03 kwie 2013, 18:47

Za brendana chłopak dobrze się rozwija:)

Fenerbacze 2-0 Lazio
Drugą bramkę dla tureckiej ekipy w doliczonym czasie gry strzelił Dirk Kuyt

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 05 kwie 2013, 15:42

Obrazek

Obrazek

Borini i Kelly wrócili do treningów.

Nie pamiętam od kiedy Fabio był kontuzjowany, ale jakoś szybko przebiega jego rehabilitacja.

Z pierwszą drużyną trenuje również Craig Roddan - rocznik 1993, środkowy pomocnik.

Edit:

Borini i Kelly prawdopodobnie i tak nie zagrają w tym sezonie.

Awatar użytkownika
gustawo
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gustawo » 06 kwie 2013, 8:42

Kelly miał problem z kolanem po meczu z Manchesterem United we wrześniu.
Fabio miał kontuzję ramienia po upadku w meczu ze Swansea w lutym (17,02) 5:0

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 07 kwie 2013, 13:05

Dzisiaj natrafiłem na takie coś:
Paul Ince: - Jeśli Zaha kosztował Manchester United 15 milionów funtów, to mój syn wart jest 25 mln.
I o ile jego ojciec nie jest jednocześnie jego agentem, to będziecie musieli się liczyć z wydatkiem powyżej 10 milionów. Przynajmniej tak mi się wydaje. Wiadomo coś więcej o tym transferze? Swoją drogą od dawna nie było takiego sezonu w Championship, w którym w jednym roku tyle talentów wystrzeliło w takim tempie: Zaha, Vydra, Ince i pewnie jeszcze kilku by się śmiało znalazło.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”