Post Wyświetl pojedynczy post autor: carekk » 07 kwie 2013, 12:09
carekk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 07 kwie 2013, 12:26
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Luminos » 07 kwie 2013, 12:45
Luminos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 07 kwie 2013, 22:28

Arwin
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 08 kwie 2013, 17:31
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 08 kwie 2013, 17:54
A ja ustawień na przeciwnikach nie używam. Zauważyłem, że jak dobrze dociśnie się taktykę, to rywala łatwiej ogarnąć taktyczną dyscypliną, niż ustawieniami indywidualnymi na jego rywali.Sammyy pisze:Irytujące jest to, że po zmianie taktyki w czasie meczu, znikają wszystkie ustawienia taktyczne na przeciwnikach i trzeba to ustawiać od nowa.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 08 kwie 2013, 17:58

Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 08 kwie 2013, 18:13
I tak, i nie. Jak grasz ze średnią drużyną, vide HSV, to atakując pressingiem i agresywnym odbiorem vad der Vaarta i Badelja, praktycznie wyłączasz z gry piłkarzy kreatywnych, przez co kreacja skupia się głównie na drugim środowym pomocniku i skrzydłowych, z których strony jest o wiele mniejsze zagrożenie. To samo, jak grasz z Bayernem i masz średnich w obronie bocznych obrońców, to robisz stały pressing na skrzydłowych plus agresywny atak na bocznych obrońców, przez co większość ich akcji idzie środkiem itd. Tymi poleceniami można w pewien sposób ograniczyć zamysł prowadzenia akcji przeciwnika i "skierować" go na swoją mocniejszą stronę.bartbuks pisze:A ja ustawień na przeciwnikach nie używam. Zauważyłem, że jak dobrze dociśnie się taktykę, to rywala łatwiej ogarnąć taktyczną dyscypliną, niż ustawieniami indywidualnymi na jego rywali.
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 08 kwie 2013, 18:30
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 09 kwie 2013, 15:07

Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 09 kwie 2013, 15:28
Nie wiem czy wiesz, ale od razu jak uruchamiasz nową grę możesz z nim podpisać kontrakt za 1,5 mln euro.Arwin pisze:Maupay, który zapowiada się wyśmienicie, promocja jedynie 10 milionów, ale Reading akurat do najbiedniejszych nie należy, więc udało się go pozyskać.
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 09 kwie 2013, 15:30
O nim dowiedziałem się w połowie sezonu, ale skoro taki masakrator z niego ma być to i 10 milionów to niewiele.Mirek15 pisze:Nie wiem czy wiesz, ale od razu jak uruchamiasz nową grę możesz z nim podpisać kontrakt za 1,5 mln euro.
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 09 kwie 2013, 15:43
Tak samo, jak 90% słów nie polskich, kończących się na samogłoskę - Sammyy'egoArwin pisze: Sammyy (jak to się odmienia? )
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 09 kwie 2013, 15:44
emdżej
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio