FMy - Strona 136

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 07 cze 2005, 15:52

Daniel Fredheim Holm, jak na polska lige powinien byc dobry, a masz Konrada Nowaka, on wymiata w Polsce :D

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 07 cze 2005, 15:57

Bonso pisze:Daniel Fredheim Holm, jak na polska lige powinien byc dobry, a masz Konrada Nowaka, on wymiata w Polsce :D
Jest maly problem, Holm gra w Chelsea i kosztuje 7mln euro. Raczej odpada. Nowaka nie mam, bo nie chce przejsc. Nie wiem czemu.

Awatar użytkownika
Maateusz_JuveFan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maateusz_JuveFan » 07 cze 2005, 15:57

Holm? Jak na polską ligę? On jest wymiatacz nawet najlepsze kluby w Europie mogą go sobie kupić. Po pierwszym sezonie u mnie w Rennes jest wart 5 mln funtów i najlepsze francuskie kluby chcą go ode mnie kupić. Polecam gościa do każdej drużyny!

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 07 cze 2005, 16:06

Jaime Alfonso Ruiz jest podobno dobry. Słyszalem tak od kolegi. Kupil go juz ktos z was :?: Niech mi ktos napisze czy sie u niego sprawdzil.

Niklos
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Niklos » 07 cze 2005, 16:06

Bobi zobacz Javier Araujo, Sandor Kardyi,napisz ile euro możesz dać zawodnikowi przy podpisaniu kontraktu.
POZDRO :D

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 07 cze 2005, 16:12

Niklos pisze:Bobi zobacz Javier Araujo, Sandor Kardyi,napisz ile euro możesz dać zawodnikowi przy podpisaniu kontraktu.
POZDRO :D
Javier Araujo kosztuje 7mln euro i gra w Mallorce a tego drugiego zawodnika nie moge znalezc w wyszukiwarce. Moze mam za mala baze danych. Konrad Nowak gra u mnie w Anderlechcie i kosztuje 4 mln euro.

Łukasz15
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz15 » 07 cze 2005, 17:13

Maateusz_JuveFan pisze:Holm? Jak na polską ligę? On jest wymiatacz nawet najlepsze kluby w Europie mogą go sobie kupić. Po pierwszym sezonie u mnie w Rennes jest wart 5 mln funtów i najlepsze francuskie kluby chcą go ode mnie kupić. Polecam gościa do każdej drużyny!
Ej na jakiej dokładni epozycji gra ten HOLM ??

Ja gram Sevillą ... i już mam 2009 r .
Zdobyty puchar UEFA ... W Lidze Mistrzów ... byłem w ćwierFinale i przegralem z AC MILANEM :(
W Lidze Najwyżej byłem 3 ...
Mój skład to ...

Kasper Shmeichel ( Kozacki )

Nie pamiętam Ramos Simic Abidal

Pedretti Rothen
Robinho
Kallstroem
Maxi Lopez
Baptista

i grają naprawde znakomicie

Jak ktoś chce to mówić z jakiej pozycji chcecie ... jak bede pamiętał to napewno pomogę :)

Awatar użytkownika
Maateusz_JuveFan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maateusz_JuveFan » 07 cze 2005, 17:24

Ten Holm to ma pozycje napastnik środek, bo jest jeszcze jeden jego brat lewy obrońca ale cieniuitki :wink:

MAXPL
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MAXPL » 07 cze 2005, 21:34

Mam problem !! :(

Ustawiłem baze danych na ta najwyższa i strasznie długo mi sie wszytko ładuke coi mam zrobic;/ przeciez do takiej gry komp nie jest wymagany dobry

mam Athlona 1.4
256 DDR

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 07 cze 2005, 21:48

MAXPL pisze:Mam problem !! :(

Ustawiłem baze danych na ta najwyższa i strasznie długo mi sie wszytko ładuke coi mam zrobic;/ przeciez do takiej gry komp nie jest wymagany dobry

mam Athlona 1.4
256 DDR
No ej, ja mam Athlona 3.2 XP i 256 MB DDR, i jak wezme olbrzymia baze danych i 4 ligi, to ta gra leci jak krew z nosa, dlatego postanowilem sobie dokupic jeszcze dwie kosci ramu, na 1 GB powinno lepiej chodzic.

Sergeboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergeboy » 08 cze 2005, 13:08

hahahaha....gdzie tacy sie rodza?..........bosh jak mozna dziwic sie ze wolno chodi jak daje sie najwyzsza baze danych i ma sie RAMu 256 :lol: :lol: :lol:

a mi chyba nikt nie pomoze :(

Awatar użytkownika
Miko77
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 08 cze 2005, 13:23

Ej ma crackowana wersje FM ktora chodz bez plyty i wszystko niby gra , ale niezgadzaja mi sie jak na tamten okres ( kiedy gra wychodzila ) bilanse kadrowe zawodnikow wystepujacych w reprezentacjach.
Po drugi e nie moge zainstalowac latki oraz patcha ( nie mam pojecia czemu), to znaczy instaluje sie , ale nie chodzi.
Po trzecie sciagnelem facepack Wisly Krakow i wkleilem go gdzie trza i znowu zero reakcji :/
Juz sam nie wiem :wink:

lukus
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

patch problem

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukus » 08 cze 2005, 15:58

Miko77 pisze:Ej ma crackowana wersje FM ktora chodz bez plyty i wszystko niby gra , ale niezgadzaja mi sie jak na tamten okres ( kiedy gra wychodzila ) bilanse kadrowe zawodnikow wystepujacych w reprezentacjach.
Po drugi e nie moge zainstalowac latki oraz patcha ( nie mam pojecia czemu), to znaczy instaluje sie , ale nie chodzi.
Po trzecie sciagnelem facepack Wisly Krakow i wkleilem go gdzie trza i znowu zero reakcji :/
Facepacki powinny ci chodzić bez problemu nawet na crackowanej wersji FM-a. Musisz wypakowac pliki ze zdjęciami do folderu gry graphics/pictures czy jakos tak, a potem na początku gry ustawić w options zanim jeszcze zaczniesz grać opcję w ustawieniach aby ci wyświetlało klubowe herby i fotki zawodników.

Natomiast jeśli chodzi o łatkę i patcha to obawiam się, że jeśli masz crackowaną wersję, to niestety ci ona nie pójdzie z nowym patchem lub łatką. Instalując patcha zmieniasz wersję gry (czyli zmienia się plik wykonywalny fm.exe, na który to żeby grać musisz skopiować cracka, a jak go znowu skopiujesz to likwidujesz patcha). Czyli jedno neguje drugie. JA mam niestety ten sam problem i czekam z ciekawością na FM-a 2006 (oczywiście oryginał bo chcę wreszcie sobie na bieżąco uaktualniać bazy danych).

Pozdrawiam

lukus
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

patch problem

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukus » 08 cze 2005, 15:59

Miko77 pisze:Ej ma crackowana wersje FM ktora chodz bez plyty i wszystko niby gra , ale niezgadzaja mi sie jak na tamten okres ( kiedy gra wychodzila ) bilanse kadrowe zawodnikow wystepujacych w reprezentacjach.
Facepacki powinny ci chodzić bez problemu nawet na crackowanej wersji FM-a. Musisz wypakowac pliki ze zdjęciami do folderu gry graphics/pictures czy jakos tak, a potem na początku gry ustawić w options zanim jeszcze zaczniesz grać opcję w ustawieniach aby ci wyświetlało klubowe herby i fotki zawodników.

Natomiast jeśli chodzi o łatkę i patcha to obawiam się, że jeśli masz crackowaną wersję, to niestety ci ona nie pójdzie z nowym patchem lub łatką. Instalując patcha zmieniasz wersję gry (czyli zmienia się plik wykonywalny fm.exe, na który to żeby grać musisz skopiować cracka, a jak go znowu skopiujesz to likwidujesz patcha). Czyli jedno neguje drugie. JA mam niestety ten sam problem i czekam z ciekawością na FM-a 2006 (oczywiście oryginał bo chcę wreszcie sobie na bieżąco uaktualniać bazy danych).

Pozdrawiam

Łukasz15
Skład C
Skład C

Re: patch problem

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz15 » 08 cze 2005, 17:18

lukus pisze:

Pozdrawiam
ej gosciu a wiesz może czemu ja pod swoim nieckiem mam " podawacz piłek " ? ... :shock: ... podawacz Pfff ... dajcie piłke i niech ktoś przyjdzie 1 vs 1 ... nie jednego bym w ziemie wkręcił Pfff ...

i jak sie zdobywa te gwiazdki ?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”