Baqu pisze:Pisać trzeba inteligentnie nie rzucajać słow na wiatr.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 07 cze 2005, 20:40
Baqu pisze:Pisać trzeba inteligentnie nie rzucajać słow na wiatr.
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maateusz_JuveFan » 07 cze 2005, 20:42
Maateusz_JuveFan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 07 cze 2005, 20:42
BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 07 cze 2005, 20:46
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 07 cze 2005, 21:21
widzisz Bunch Tobie to by trzeba to wyjaśniać kawałek po kawałku a np. Piwus, Mazurek i kostek chyba tez ( nic o tym nie pisał, ale w domyśle ze go znam to znam rowniez jego IQ ) załapali odrazu. Chodzi o to, że jak juz wklejasz czyjes wypowiedzi to rób to z sensem żeby , jak to mawiał mój nauczyciel z windsurfingu było "gites i majonez". Przeklenstwa nie powinny wystepowac na forum publicznym tak samo jak nie mozna krzyczeć Ty Ch. i Ty K. na rynku w żadnym mieścieBUNCH pisze:Acha czyli za cytowanie nie ma ostrzeżeń Baqu? Skoro tak mówisz, to ja za zacytowanie słów użytkownika "smitu1" nie powinienem dostac ostrzeżenia, tak? Więc skoro pamiętasz założony temat przez Smitu1 o treści (cytuję): "Co za pierdolona banda idiotów!" np. gdy będe nawiązywał do osoby tego użytkownika (czym się przyszłużył itp) to niedostanę WP?
Baqu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 08 cze 2005, 18:11
BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 08 cze 2005, 18:13
BUNCH pisze:Inteligentnie i nie rzucając słów na wiatr, no dobra, spoko, Ok.
Już siedze cicho bo nawet nie warto zacyznac takich tematów i dyskusji bo wychdozi na jeszcze gorsze.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 08 cze 2005, 18:19
BUNCH
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 08 cze 2005, 18:28
No ja się z nich śmieję codziennie. Nawet opowiadam kolegom - wszyscy się z tego śmiejemy! Wieść niesie, że czytał nasz regulamin o. Rydzyk i on też się świetnie bawił!BUNCH pisze: I jak sami widzicie to tylko śmiech na sali te Wasze "prawa i regulaminy" Ha-HA!
Eeee a jak nie to co?Bunch pisze:zmieńcie regulamin i będzie wszystko OK.
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 08 cze 2005, 19:33
BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 08 cze 2005, 19:41
Trochę precyzji nie zaszkodzi, a poza tym, czy jeśli zaryzykuję stwierdzenie, że jesteś ministrantem, to się pomylęBUNCH pisze:nas tu wokół zgromadzonych w takim a nie innym przekonaniu.
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 08 cze 2005, 21:40
Mazurek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 09 cze 2005, 9:31
No i właśnie o to chodzi...Ciągle tylko: "Zmieńcie regulamin bo mnie się nie podoba". Wszystko same ogólniki (zwłaszcza w wykonaniu Bunch'a)! Panowie - jakieś konkrety a wtedy ewentualnie będzie można nad tym pomyśleć. Chociaż uważamy, że obecny regulamin jest dobry to zawsze jak przyjdzie taka potrzeba można go zmienić o ile te zmiany będą wydawały się sensowne. Ale na Boga nie rzucajcie tu hasłami: "Zmieńcie regulamin" bo to nic nie da. Jeszcze raz - jeśli czegoś chcecie to zaproponujcie konkretnie. Tyle ode mnie.BUNCH pisze:No włąsnie takimi wypowiedziemi utwierdzacie mnie i nas tu wokół zgromadzonych w takim a nie innym przekonaniu.
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 09 cze 2005, 20:27
DORIAN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 10 cze 2005, 16:11
Przeciez inaczej juz teraz traktujemy ludzi, ktorzy raz przeklna, a inaczej tych, w ktorych wypowiedzi wulgaryzm pojawia sie kilka(nascie) razypojedynczy wyraz ktory gdzies tam gleboko tkwi w nasej duszy i musi sie wydostac na swiatlo dzienne
Mazurek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio