Ostrzeżenia - komentarze - Strona 73

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 07 cze 2005, 20:40

A w jakimś to kontekście użyłeś tych wyszukanych słów, mój drogi Bunchu. To było chytre zagranie... No moze jednak nie, bo normalnie bym Cię pożegnał, ale to by Cię raczej nic nie nauczyło. Więc jeszcze raz :twisted::
Baqu pisze:Pisać trzeba inteligentnie nie rzucajać słow na wiatr.

Awatar użytkownika
Maateusz_JuveFan
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maateusz_JuveFan » 07 cze 2005, 20:42

Ja jeszcze mam jedno małe pytanie. Za co ja dostałem ostrzeżenie??

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 07 cze 2005, 20:42

Inteligentnie i nie rzucając słów na wiatr, no dobra, spoko, Ok.
Już siedze cicho bo nawet nie warto zacyznac takich tematów i dyskusji bo wychdozi na jeszcze gorsze.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 07 cze 2005, 20:46

Dokładnie, lepiej się nie ośmieszać. Jeśli cytujesz stek wulgaryzmów z zamiarem obrażania (właściwie to kogo?), bo przeczytałeś, ze za cytaty nie ma WP, to ja tego nie komentuję.

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 07 cze 2005, 21:21

BUNCH pisze:Acha czyli za cytowanie nie ma ostrzeżeń Baqu? Skoro tak mówisz, to ja za zacytowanie słów użytkownika "smitu1" nie powinienem dostac ostrzeżenia, tak? Więc skoro pamiętasz założony temat przez Smitu1 o treści (cytuję): "Co za pierdolona banda idiotów!" np. gdy będe nawiązywał do osoby tego użytkownika (czym się przyszłużył itp) to niedostanę WP?
widzisz Bunch Tobie to by trzeba to wyjaśniać kawałek po kawałku a np. Piwus, Mazurek i kostek chyba tez ( nic o tym nie pisał, ale w domyśle ze go znam to znam rowniez jego IQ ) załapali odrazu. Chodzi o to, że jak juz wklejasz czyjes wypowiedzi to rób to z sensem żeby , jak to mawiał mój nauczyciel z windsurfingu było "gites i majonez". Przeklenstwa nie powinny wystepowac na forum publicznym tak samo jak nie mozna krzyczeć Ty Ch. i Ty K. na rynku w żadnym mieście :) jednak niekiedy sa okolicznosci jak cytaty, gdzie mozna je zacytowac aby o nich podwagowac i porozmawiac na dany temat.

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 08 cze 2005, 18:11

Acha i wiecie co, jesteście na prawde smieszni, nawiązujęc więc do tego iż: Za cytowanie nie ma WP, nawet brzydkich wyrazów, napisałbym w tamtym temacie zamiast:
'Zaj3biście....'

Napisałbym to tak:

Mój kolega zna dużo takich slangowych wypowiedzi i jak się go pytałem to powiedział mi neiktóre na przykłąd, cytuję: "Zajebiście...."

I jak sami widzicie to tylko śmiech na sali te Wasze "prawa i regulaminy" Ha-HA!

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 08 cze 2005, 18:13

BUNCH pisze:Inteligentnie i nie rzucając słów na wiatr, no dobra, spoko, Ok.
Już siedze cicho bo nawet nie warto zacyznac takich tematów i dyskusji bo wychdozi na jeszcze gorsze.

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 08 cze 2005, 18:19

Wiem, ale to we mnie siedziało i musiało kiedyś wyjść, powiedzcie co o tym sądzicie, albo zmieńcie regulamin i będzie wszystko OK.

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 08 cze 2005, 18:28

BUNCH pisze: I jak sami widzicie to tylko śmiech na sali te Wasze "prawa i regulaminy" Ha-HA!
No ja się z nich śmieję codziennie. Nawet opowiadam kolegom - wszyscy się z tego śmiejemy! Wieść niesie, że czytał nasz regulamin o. Rydzyk i on też się świetnie bawił! :roll:
Bunch pisze:zmieńcie regulamin i będzie wszystko OK.
Eeee a jak nie to co? :?

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 08 cze 2005, 19:33

No włąsnie takimi wypowiedziemi utwierdzacie mnie i nas tu wokół zgromadzonych w takim a nie innym przekonaniu.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 08 cze 2005, 19:41

BUNCH pisze:nas tu wokół zgromadzonych w takim a nie innym przekonaniu.
Trochę precyzji nie zaszkodzi, a poza tym, czy jeśli zaryzykuję stwierdzenie, że jesteś ministrantem, to się pomylę :D?

Również mnie wypowiedz Pisakka utwierdziła mnie w przekonaniu, że jesteśmy zakłamane szuje o dyktatorskich zapędach. Tylko chyba nigdy nie dowiem się, czemu? Bo chyba nie dlatego, że dbamy o poziom rozmowy.Tu nie ma przekupek z Kleparza, bądz czikulinek ze Stadionu 10lecia, więc nikt nie powinien ich podrabiać.

Be cool 8).

Awatar użytkownika
Mazurek
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 08 cze 2005, 21:40

@BUNCH
Prosze bardzo - wymyśl prawa, które beda wszystkim odpowiadać, a osobiście zgłosze twoją kandydature do pokojowej nagrody Nobla :roll: :roll: :roll:

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 09 cze 2005, 9:31

BUNCH pisze:No włąsnie takimi wypowiedziemi utwierdzacie mnie i nas tu wokół zgromadzonych w takim a nie innym przekonaniu.
No i właśnie o to chodzi...Ciągle tylko: "Zmieńcie regulamin bo mnie się nie podoba". Wszystko same ogólniki (zwłaszcza w wykonaniu Bunch'a)! Panowie - jakieś konkrety a wtedy ewentualnie będzie można nad tym pomyśleć. Chociaż uważamy, że obecny regulamin jest dobry to zawsze jak przyjdzie taka potrzeba można go zmienić o ile te zmiany będą wydawały się sensowne. Ale na Boga nie rzucajcie tu hasłami: "Zmieńcie regulamin" bo to nic nie da. Jeszcze raz - jeśli czegoś chcecie to zaproponujcie konkretnie. Tyle ode mnie.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 09 cze 2005, 20:27

Sadze ze powinna byc wzmianka w regulaminie dotyczaca przeklinania bo to jest Wasza najwieksza zmora jak sadze.Owy przepis polegalby na mozliwosci przeklniecia w danej sytuacji,nie chdozi mi o ciagle rzucanie wyzwiskami tylko o pojedynczy wyraz ktory gdzies tam gleboko tkwi w nasej duszy i musi sie wydostac na swiatlo dzienne :roll: Wielorazowe przeklinanie w takim wypadku tracilo by sens i za takie cos moderator czy admin moglby nagrodzic autora ostrzezeniem za naruszenie regulaminu.To jest moja propozycja.

Awatar użytkownika
Mazurek
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 10 cze 2005, 16:11

Jak dla mnie odpada. To wywolaloby jeszcze wiekszy balagan niz jest teraz. Kazdy by sie zaczal tlumaczyc ze wulgaryzm, ktory napisal byl to:
pojedynczy wyraz ktory gdzies tam gleboko tkwi w nasej duszy i musi sie wydostac na swiatlo dzienne
Przeciez inaczej juz teraz traktujemy ludzi, ktorzy raz przeklna, a inaczej tych, w ktorych wypowiedzi wulgaryzm pojawia sie kilka(nascie) razy

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”