Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 17 kwie 2013, 22:03
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 17 kwie 2013, 22:07
piotrcies pisze:nuda
piotrcies pisze:strata czasu
Opinia moja nic więcej.piotrcies pisze:totalny bezsens
Wszystko wygraj, najlepiej po kila razy i uznam cię za bardzo dobrego bez GS oczywiście.Boromir pisze:sezon 1-5: Torino (wygrywam, bo ściągam sobie cracków ze stron FMowskich)
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 17 kwie 2013, 22:08
Arwin
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 17 kwie 2013, 22:25
Ostatnio przeglądałem jego vlogi na YT i nawet za nim zatęskniłemBoromir pisze:Cześć Jakub, jak tam na blogu? Zapraszam do ciekawej dyskusji
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 17 kwie 2013, 23:08
oj tam oj tamMirek15 pisze:uznam cię za bardzo dobrego bez GS oczywiście.
Kesz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 17 kwie 2013, 23:20
Zwykły mechanizm gry jak w poprzednich FMach. Jeden scout wypaczy jednego gracza, a drugi drugiego. Podejrzewam, że nawet najbardziej normalna i rozbudowana siatka scoutów nie wypaczy wszystkich. Ja osobiście kiedyś chodziłem po drużynach juniorskich lepszych reprezentacji i sam szukałem juniorów nie używając żadnych scoutów(o tych w grze mówię). 3 razy kupiłem kota w worku który nic nie jest wart, a raz talenta i dało się.Kesz pisze:Ja tam nie narzekam, z resztą i tak często bywa, że jakimś cudem inne kluby też wynajdują te talenty, nim ledwo się pojawią. Był taki Nigeryjczyk z PA 188 jakiego chciałem kupić, kontrakt niechroniony i masa ofert, ostatecznie moją odrzucił a aktualnie jest zawodnikiem FC Barcelona... Normalnie, muszą mieć Nostardamusa albo inne medium na usługach, bo szalenie szybko wyłapali tego 15 latka.
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 18 kwie 2013, 4:17
Bristol City to niech sie goni, fanow maja fajnych, duzo mam przyjaciol ktorzy im kibicuja, ale serce mi sie kraja jak widze ich kolejne gwiazdki najebane w 3 dupy o 4 rano u mnie w hoteluLoczek pisze:Themaniek, a nie wolałeś Bristol City ?Byłem tam dwa tygodnie temu na urlopie. I przyznam szczerze, że Ashton Gate nie zrobił na mnie żadnego wrażenia.
BTW mi tam bez różnicy czy ktoś na Genie Scoucie leci czy nie. Gra ma relaksować, a jeśli taką rolę spełnia na " dopalaczach " to dlaczego ich nie stosować? W końcu ktoś je po coś stworzył.
Ja używam 3 krotnego i autosave'a mam ustawionego co tydzień.THEMANIEK pisze:Ja zawsze uzywam wielokrotnego zapisu gry, nigdy mi sie niezdarzylo zeby save padl na szczescie (tfu, tfu...)
THEMANIEK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sinik1988 » 18 kwie 2013, 6:57
Sinik1988
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 18 kwie 2013, 8:36
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smashing Pumpkins » 18 kwie 2013, 13:39
Smashing Pumpkins

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 18 kwie 2013, 14:15
THEMANIEK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 18 kwie 2013, 16:26
Smashing Pumpkins pisze:Zauważyliście jak łatwo kupować piłkarzy na raty ? IMO trochę śmieszne , nie powinno tak być a kluby zgadzają się bez większych problemów.
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 18 kwie 2013, 17:46
http://files.tinypic.pl/i/00369/3vvlfpqkn47f.jpgTHEMANIEK pisze:Moj najdrozszy zakup to Kompany, za 37.50 mln euro. Nawet nie byl mi taki potrzebny, ale sama chec takiego pilkarza grania u mnie byla przekonujaca, no i w koncu to najlepszy obronca na swiecie... skonczyl sezon z 7.89 srednia.
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 18 kwie 2013, 17:59
Sammyy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio