FMy - Strona 137

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.
Reputacja: 0

Re: patch problem

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 08 cze 2005, 17:30

Łukasz15 pisze: ej gosciu a wiesz może czemu ja pod swoim nieckiem mam " podawacz piłek " ? ... :shock: ... podawacz Pfff ... dajcie piłke i niech ktoś przyjdzie 1 vs 1 ... nie jednego bym w ziemie wkręcił Pfff ...

i jak sie zdobywa te gwiazdki ?
Te gwiazdki zdobywa sie piszac posty czym wiecej postów tym masz wiecej gwiazdek. Jesteś "podawaczem piłek" pod wzgledem liczby postów... nie masz sie co stresowac.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 08 cze 2005, 18:55

wazi pisze:
Łukasz15 pisze: ej gosciu a wiesz może czemu ja pod swoim nieckiem mam " podawacz piłek " ? ... :shock: ... podawacz Pfff ... dajcie piłke i niech ktoś przyjdzie 1 vs 1 ... nie jednego bym w ziemie wkręcił Pfff ...

Te gwiazdki zdobywa sie piszac posty czym wiecej postów tym masz wiecej gwiazdek. Jesteś "podawaczem piłek" pod wzgledem liczby postów... nie masz sie co stresowac.
A jaki macie stopien uzaleznienia w FMie ?? :twisted:

Ja mam cost ma glupiego ale zapomnialem ale przed tym mialem Prawdziwy trener nie musi jeść :P:P:P

POZDRO

Łukasz15
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz15 » 08 cze 2005, 19:20

wazi pisze:

Acha dzięki bardzo ... : )

Mam pytanko

JAKIM ZESPOŁEM GRACIE W FOOTBALL MANAGER ?

Łukasz15
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz15 » 08 cze 2005, 19:22

A jaki macie stopien uzaleznienia w FMie ?? :twisted:

Ja mam cost ma glupiego ale zapomnialem ale przed tym mialem Prawdziwy trener nie musi jeść :P:P:P

POZDRO[/quote]

A WIESZ ŻE JA NAWET NIE WIEM JAKI MAM STOPIEŃ ... : - ] i chyba niechce wiedzieć : - ]

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 08 cze 2005, 19:25

Łukasz15 pisze:A jaki macie stopien uzaleznienia w FMie ?? :twisted:

POZDRO
A WIESZ ŻE JA NAWET NIE WIEM JAKI MAM STOPIEŃ ... : - ] i chyba niechce wiedzieć : - ][/quote]

Zaarz jak wlaczasz FMa i wczytasz save to jak masz gre na haslo to w okienku gdzie jest haslo tylko ze ciut wyzej jest stopien uzaleznienia, warto sprawdzic :P Fajna sprawa :D

POZDRO

Awatar użytkownika
SebCristiano
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SebCristiano » 08 cze 2005, 20:00

ja nie umiem w fm-ie grac druzyna dluzej niz 2 sezony bo wtedy mi sie nudzi w cm-ie 01/02 gralem 15sezonow manchesterem :twisted: :twisted: dlateg nie osiagnalem zadnego rewelacyjnego stopnia uzaleznienia :( :( :oops:

Awatar użytkownika
jackieboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 08 cze 2005, 20:07

JA mam : Odwracając bielizne na druga strone zaoszczedzisz czas na pranie czy cos takiego i mam to po 4 dniach

Hej RoRo a ile ty juz czasu grasz w fm ???

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 08 cze 2005, 20:13

jackieboy pisze:JA mam : Odwracając bielizne na druga strone zaoszczedzisz czas na pranie czy cos takiego i mam to po 4 dniach

Hej RoRo a ile ty juz czasu grasz w fm ???
Jezeli chodzi ci w ogole jaki czas to okolo roku a jezeli ile jzu na jednym savie to mam 5 dni i kilka tam godzin, ale nie pamitam ile dokladnie ...

i nie pamietam statusu bo jzu dawno nie gralem ...

POZDRO

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 08 cze 2005, 21:07

lukus pisze:
Facepacki powinny ci chodzić bez problemu nawet na crackowanej wersji FM-a. Musisz wypakowac pliki ze zdjęciami do folderu gry graphics/pictures czy jakos tak, a potem na początku gry ustawić w options zanim jeszcze zaczniesz grać opcję w ustawieniach aby ci wyświetlało klubowe herby i fotki zawodników.

Natomiast jeśli chodzi o łatkę i patcha to obawiam się, że jeśli masz crackowaną wersję, to niestety ci ona nie pójdzie z nowym patchem lub łatką. Instalując patcha zmieniasz wersję gry (czyli zmienia się plik wykonywalny fm.exe, na który to żeby grać musisz skopiować cracka, a jak go znowu skopiujesz to likwidujesz patcha). Czyli jedno neguje drugie. JA mam niestety ten sam problem i czekam z ciekawością na FM-a 2006 (oczywiście oryginał bo chcę wreszcie sobie na bieżąco uaktualniać bazy danych).

Pozdrawiam
Wystarczy, odinstalowac FM, wywalic stary folder, zainstalowac jeszcze raz, nie wklejac cracka, zainstalowac sobie wszystkie łatki jakie chcecie. Po tem wypalic sobie alkoholem Mini Disc (albo zaladowac go w jakims emulatorze CD, np daemon), i normalnie grac.

Mini Disc, sciagnelm z jakiejs stronki, jak ktos nie znajdzie, to walic na gg (ukryty).

Boze, jak mozna byc takim de...ignorantem?

1 vs 1, bys dostal kose i kwiczal na ziemi.

MAXPL
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MAXPL » 08 cze 2005, 23:16

Sergeboy pisze:hahahaha....gdzie tacy sie rodza?..........bosh jak mozna dziwic sie ze wolno chodi jak daje sie najwyzsza baze danych i ma sie RAMu 256 :lol: :lol: :lol:

a mi chyba nikt nie pomoze :(
Urodziłem sie w USA. Zadałem takie pytanie to odrazu w Twoich oczach musze byc idiota ?? Po tej wypowiedzi to ja moge Cie uwazac za tępaka ;/. "Drzazge widzisz u innych a belki w swoim oku nie dostrzegasz"

Ile masz lat ??

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 09 cze 2005, 0:17

Ja mam 7 dni i klika h i status mam..."Tydzień to w piłkarskim świecie wieczność" 8)

lukus
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukus » 09 cze 2005, 9:37

Łukasz15 pisze:
wazi pisze:

Acha dzięki bardzo ... : )

Mam pytanko

JAKIM ZESPOŁEM GRACIE W FOOTBALL MANAGER ?
Ja zawsze gram moim ukochanym WIDZEWEM. Lubię w ciągu jednego sezonu (lub najwyżej dwóch) awansować do ekstraklasy i potem bić się o Europejskie Puchary.

:twisted: Pozdro

Sergeboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergeboy » 09 cze 2005, 10:54

Urodziłem sie w USA. Zadałem takie pytanie to odrazu w Twoich oczach musze byc idiota ?? Po tej wypowiedzi to ja moge Cie uwazac za tępaka ;/. "Drzazge widzisz u innych a belki w swoim oku nie dostrzegasz"

Ile masz lat ??
zobacz sobie w profilu :lol: zapewne mniej od ciebie i teraz pewnie zaczniesz sie czepiac mojego wieku kotry tun nie gra zadnej roli....poza tym nie czepiam sie Twojego pochodzenia..."gdzie tacy sie rodza" rzucilem sobie tak dla jaj bo widzisz majac 256 RAMu nie masz co liczyc na gre na najwiekszej bazie :lol: [/quote]

MAXPL
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MAXPL » 09 cze 2005, 14:31

Sergeboy pisze:

Ile masz lat ??
zobacz sobie w profilu :lol: zapewne mniej od ciebie i teraz pewnie zaczniesz sie czepiac mojego wieku kotry tun nie gra zadnej roli....poza tym nie czepiam sie Twojego pochodzenia..."gdzie tacy sie rodza" rzucilem sobie tak dla jaj bo widzisz majac 256 RAMu nie masz co liczyc na gre na najwiekszej bazie :lol:
[/quote]

To Twoje hasło które sobie "rzuciłeś" jest naprawdę bardzo inteligentne :evil:
Uwierz mi, że ja bardzo mało poświęcam swojego czasu na granie.
Mogłem chyba uważać, że jeśli CS chodził mi dobrze przez neta to ta gra powinna mi również chodzić. Niestety nie znam się tak dobrze na komputerach jak Ty.
Dobrze ja uciekam i kończę tą dyskusje z jakimś małolatem.

10peter10
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10peter10 » 09 cze 2005, 15:44

czy ma ktoś jakiegoslinka do wersji rip zeby niezajmowała więcej niz 100 mb?? bo mi sie usunął i niemoge znaleźć kiedy miałe man torrencie ale go zlikwidowali:/ prosz o pomoc

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”