Re: patch problem

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Re: patch problem

Post autor: Lakier » 08 cze 2005, 21:07

lukus pisze:
Facepacki powinny ci chodzić bez problemu nawet na crackowanej wersji FM-a. Musisz wypakowac pliki ze zdjęciami do folderu gry graphics/pictures czy jakos tak, a potem na początku gry ustawić w options zanim jeszcze zaczniesz grać opcję w ustawieniach aby ci wyświetlało klubowe herby i fotki zawodników.

Natomiast jeśli chodzi o łatkę i patcha to obawiam się, że jeśli masz crackowaną wersję, to niestety ci ona nie pójdzie z nowym patchem lub łatką. Instalując patcha zmieniasz wersję gry (czyli zmienia się plik wykonywalny fm.exe, na który to żeby grać musisz skopiować cracka, a jak go znowu skopiujesz to likwidujesz patcha). Czyli jedno neguje drugie. JA mam niestety ten sam problem i czekam z ciekawością na FM-a 2006 (oczywiście oryginał bo chcę wreszcie sobie na bieżąco uaktualniać bazy danych).

Pozdrawiam
Wystarczy, odinstalowac FM, wywalic stary folder, zainstalowac jeszcze raz, nie wklejac cracka, zainstalowac sobie wszystkie łatki jakie chcecie. Po tem wypalic sobie alkoholem Mini Disc (albo zaladowac go w jakims emulatorze CD, np daemon), i normalnie grac.

Mini Disc, sciagnelm z jakiejs stronki, jak ktos nie znajdzie, to walic na gg (ukryty).
Łukasz15 pisze: ej gosciu a wiesz może czemu ja pod swoim nieckiem mam " podawacz piłek " ? ... :shock: ... podawacz Pfff ... dajcie piłke i niech ktoś przyjdzie 1 vs 1 ... nie jednego bym w ziemie wkręcił Pfff ...

i jak sie zdobywa te gwiazdki ?
Boze, jak mozna byc takim de...ignorantem?

1 vs 1, bys dostal kose i kwiczal na ziemi.

Wróć do „Hyde Park”