Wystarczy, odinstalowac FM, wywalic stary folder, zainstalowac jeszcze raz, nie wklejac cracka, zainstalowac sobie wszystkie łatki jakie chcecie. Po tem wypalic sobie alkoholem Mini Disc (albo zaladowac go w jakims emulatorze CD, np daemon), i normalnie grac.lukus pisze:
Facepacki powinny ci chodzić bez problemu nawet na crackowanej wersji FM-a. Musisz wypakowac pliki ze zdjęciami do folderu gry graphics/pictures czy jakos tak, a potem na początku gry ustawić w options zanim jeszcze zaczniesz grać opcję w ustawieniach aby ci wyświetlało klubowe herby i fotki zawodników.
Natomiast jeśli chodzi o łatkę i patcha to obawiam się, że jeśli masz crackowaną wersję, to niestety ci ona nie pójdzie z nowym patchem lub łatką. Instalując patcha zmieniasz wersję gry (czyli zmienia się plik wykonywalny fm.exe, na który to żeby grać musisz skopiować cracka, a jak go znowu skopiujesz to likwidujesz patcha). Czyli jedno neguje drugie. JA mam niestety ten sam problem i czekam z ciekawością na FM-a 2006 (oczywiście oryginał bo chcę wreszcie sobie na bieżąco uaktualniać bazy danych).
Pozdrawiam
Mini Disc, sciagnelm z jakiejs stronki, jak ktos nie znajdzie, to walic na gg (ukryty).
Boze, jak mozna byc takim de...ignorantem?Łukasz15 pisze: ej gosciu a wiesz może czemu ja pod swoim nieckiem mam " podawacz piłek " ? ...... podawacz Pfff ... dajcie piłke i niech ktoś przyjdzie 1 vs 1 ... nie jednego bym w ziemie wkręcił Pfff ...
i jak sie zdobywa te gwiazdki ?
1 vs 1, bys dostal kose i kwiczal na ziemi.