Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 24 kwie 2013, 10:22
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 24 kwie 2013, 10:23
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 24 kwie 2013, 10:25
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 24 kwie 2013, 10:56
no i dlatego pep wygrał wszystko co można było a wenger jest pośmiewiskiem i nic nie wygrał od 1410 rokuA mi się wydaję, że on inaczej myśli o drużynie niż np. Wenger który stara się budować.
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rzeznik » 24 kwie 2013, 13:13
Klopp też buduje od zera i w żadnym razie nie jest pośmiewiskiem.rekinho pisze:no i dlatego pep wygrał wszystko co można było a wenger jest pośmiewiskiem i nic nie wygrał od 1410 rokuA mi się wydaję, że on inaczej myśli o drużynie niż np. Wenger który stara się budować.
rzeznik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 24 kwie 2013, 13:30
No juz moge sie z tym zgodzic, ale jak nazwac Bayern, jak nie samograjem ? W dodatku juz na wejsciu dostanie Gotze. On nie ma prawa tego spieprzyc.Jak przychodził do Barcelony nie miał "samograja" ,ktoś tu kiedyś ładnie to wszystko opisał ,szkoda setny raz to samo pisać.Chyba ,że to była ironia i ja nie załapałem.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 kwie 2013, 14:10
Ousmane Dramè (Lecce) had sex with a hooker for an IPhone 5, steals purse, caught by a transvestite
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smashing Pumpkins » 24 kwie 2013, 14:19
Smashing Pumpkins

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 24 kwie 2013, 14:29
Do Bytomia to nie, ale już taka Chelsea to jak najbardziej. Z jednej strony gwiazdy pokroju Hazarda czy Cecha, z drugiej doświadczeni Lamps, Terry czy Cole, wreszcie z trzeciej młode wilki typu Lukaku. A mimo to, tacy trenerzy jak Wijasz-Boasz, asystent Di Matteo czy uznany trener Benitez nie potrafią tego ogarnąć i osiągają gorsze wyniki nawet od przeciętnego Arsenalu. W takim miejscu Pep z jednej strony miałby świetne warunki, a z drugiej wiele by musiał ogarnąć i pokazać prawdziwy kunszt.Smashing Pumpkins pisze:Z tego co widzę to część z Was byłaby dopiero zadowolona jakby przyszedł do takiej Polonii Bytom i zrobił z nich takiego potwora jak z Barcelony,a pewnie i tak cloner byłbyś niezadowolony bo to wszak 1 liga i przyszedł na "gotowe". Nie wiem skąd ta wszechobecna nienawiść do Barcelony połowy Polaków ,trochę to smutne.
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rzeznik » 24 kwie 2013, 14:40
rzeznik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smashing Pumpkins » 24 kwie 2013, 14:44
Smashing Pumpkins
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 24 kwie 2013, 14:45
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rzeznik » 24 kwie 2013, 14:47
rzeznik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smashing Pumpkins » 24 kwie 2013, 14:51
Według mnie tak.Myslę ,że odszedł z Barcy bo zdał sobie sprawę że więcej już z nich nie wyciśnie i mogło być już tylko gorzej.rzeznik pisze:Łatwiej drużynę doprowadzić na szczyt niż ją tam utrzymać? To by wyjaśniało dlaczego odszedł z Barcelony
Smashing Pumpkins
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 24 kwie 2013, 14:52
Arwin
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio