A może to do pani sędziny puścił uśmieszek? Nie pomyślałeś o tym...Arwin pisze:Mnie jednak wkurwia jego uśmieszek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BPawluk » 05 maja 2013, 19:39
A może to do pani sędziny puścił uśmieszek? Nie pomyślałeś o tym...Arwin pisze:Mnie jednak wkurwia jego uśmieszek
BPawluk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 05 maja 2013, 19:40
To sędziego się zapytaj. Co z tego czy go bolało czy nie, rozbawiła go reakcja Rafaela to się śmiał.tyleArwin pisze:Ogarnij się samhuragan3000 pisze:gdyby zaczął krzyczeć z 'bólu' (jak większość piłkarzy) wszystko byłoby OK? proszę, ogarnij sięArwin pisze: Mnie jednak wkurwia jego uśmieszek, coś co potrafi wyprowadzić z równowagi, kiedy gościu zamiast leżeć, bo trzyma się za nogę jakby go bolała puszcza taki ironiczny uśmieszek. To tak jakby każdy piłkarz bo udanym nurkowaniu robił takie miny.![]()
To skoro było to tak niegroźne kopnięcie, że nawet go nie zabolało, to skąd czerwona?
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil_77 » 05 maja 2013, 19:40
Arwin pisze:
To skoro było to tak niegroźne kopnięcie, że nawet go nie zabolało, to skąd czerwona?
Kamil_77

Post Wyświetl pojedynczy post autor: huragan3000 » 05 maja 2013, 19:41
nie powiedzialem, że czerwona była zasłużonaArwin pisze:Ogarnij się samhuragan3000 pisze:gdyby zaczął krzyczeć z 'bólu' (jak większość piłkarzy) wszystko byłoby OK? proszę, ogarnij sięArwin pisze: Mnie jednak wkurwia jego uśmieszek, coś co potrafi wyprowadzić z równowagi, kiedy gościu zamiast leżeć, bo trzyma się za nogę jakby go bolała puszcza taki ironiczny uśmieszek. To tak jakby każdy piłkarz bo udanym nurkowaniu robił takie miny.![]()
huragan3000

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 05 maja 2013, 19:43
Jeżeli faul był na kartkę to tak, jak nie to nie. Po co jakieś pogawędki z piłkarzami? Gwizdek i wznowiona gra, a nie sędzia jeszcze często wstrzymuje ja bo potrzebuje dodatkowych 30s aby wyjaśnić piłkarzowi jak powinien, a jak nie powinien się zachowywać.Magnum pisze:Najlepiej zamiast ostrzeżeń słownych od razu kartki rzucać rozumiem?masacra pisze:Zaczeły sie, jego wzorem jakies minutowe reprymendy dla piłkarzy, pogadanki wychowawcze i tego typu rzeczy których dobry arbiter powinien sie wystrzegac. Bo nie od tego on jest żeby uczyc piłkarzy dobrego wychowania tylko aby ich kara
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 05 maja 2013, 19:44

League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 05 maja 2013, 19:49
Fergie i jego porównaniaBoss o czerwieni Rafaela:
"Luiz wyraźnie szturchnął dwa razy Rafaela po czym upadł na ziemię jak umierający łabędź"
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SzpaQQQ » 05 maja 2013, 19:58
SzpaQQQ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 05 maja 2013, 20:05
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 05 maja 2013, 21:09
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 05 maja 2013, 21:13
Chyba ktoś tu próbuje udowodnić że to jest symulowanieCris7 pisze:Ktoś tutaj próbuje udowodnić, że Luiz nie symulował? Najpierw robi minę jakby mu urwano nogę, a po sekundzie się uśmiecha i wstaje. Co to jest jak nie symulowanie?

League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 05 maja 2013, 21:35
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 05 maja 2013, 21:37
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 05 maja 2013, 21:44
Arwin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 05 maja 2013, 21:47
Professor Chaos
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl