dzisiaj nie ruszam dupy z domu, mam takiego kaca, że nie wiem jak się nazywam.EnJoy's pisze:Rekon a dzis sie wybierasz ?Ja po Twojej rekomendacji moze i tez wpadne i zobacze co i jak.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 10 maja 2013, 14:16
dzisiaj nie ruszam dupy z domu, mam takiego kaca, że nie wiem jak się nazywam.EnJoy's pisze:Rekon a dzis sie wybierasz ?Ja po Twojej rekomendacji moze i tez wpadne i zobacze co i jak.
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 10 maja 2013, 17:32
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 10 maja 2013, 17:39
dzis sie rozpoczelykiedy są w Warszawie juwenalia?
Masz duzo ff typu kebab ( Amrit, troche dalej King czy Sahara) Sphinx. Same ZT oferuja pozostale sieci ff. W podziemiach znajdziesz chinczyki itd ale nie polecam jesc. Generalnie przy dworcu centralnym nigdy nie polecam jesc.Gdzie można dobrze zjeść w okolicach Złotych Tarasów (w rozsądnej cenie)?
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 10 maja 2013, 23:58
Polecam to:Akarin pisze:Gdzie można dobrze zjeść w okolicach Złotych Tarasów (w rozsądnej cenie)?
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 11 maja 2013, 0:19
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 maja 2013, 0:23
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 11 maja 2013, 7:12
Magnum
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 11 maja 2013, 11:15
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 11 maja 2013, 11:16
BarcaQzYN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 11 maja 2013, 11:28
ale mało dająbartbuks pisze:Polecam to:
http://www.wook.pl/
skoro 3 miechy, to chyba warto zapuścić się gdzieś dalej, niż tylko w okolice ZT?Akarin pisze:Super, dzięki wielkie. Muszę jakoś tą Wawe ogarnąć, bo spędzę tam najbliższe 3 miechy...
Rojiblanco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: P47ryk » 11 maja 2013, 11:49
Jakiś ciekawy staż? Jeśli można spytać, bo widzę, że uczęszczamy na tę samą uczelnięAkarin pisze:Super, dzięki wielkie. Muszę jakoś tą Wawe ogarnąć, bo spędzę tam najbliższe 3 miechy...
W jednym z tematów, najprawdopodobniej "Studia". Niepotrzebnie użyłem czasu teraźniejszegoAkarin pisze: Hmmm...a gdzie to widzisz?
To nie staż. Projekt - pracuję w jako konsultant SAP.
P47ryk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 11 maja 2013, 11:52
Większy wybór masz w okolicach rynku, czyli jakieś 15-20 min drogi piechotą od ZT, np. The Mexican na Podwalu, za 26,90 bierzesz sobie 700g Burrito i to jest nie do przeżarcia. Wook jest smaczny ale żeby się najeść trzeba jednak trochę wydać bo porcje są niewielkie. Jak chcesz trochę zaoszczędzić i zależy Ci żeby to było blisko ZT to jak wyjdziesz z podziemi w kierunku Mokotowa, 5 minut piechotą od wspomnianego Wooka, masz restaurację Pod Chochelką (ul. Oczki 4) gdzie za 10-15zł dostaniesz niezły, normalny dwudaniowy obiad. To się mieści obok Zakładu Anatomii i kilku innych zakładów Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego więc większość klienteli stanowią studenci, taka studencka stołówka w duchu PRLu, obok jest jeszcze jedna ale nie pamiętam jak się nazywaAkarin pisze:Potrzebuję dwóch informacji:
kiedy są w Warszawie juwenalia?
Gdzie można dobrze zjeść w okolicach Złotych Tarasów (w rozsądnej cenie)?
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 11 maja 2013, 11:53
Tzn, od połowy czerwca na stałe na 1,5 miesiaca a teraz, jako, ze jeszcze sesję mam i zaliczenia to jadę na krótko, wracam, zaliczam i jadę. Muszę się na razie zorientować jak w tej Warszawie mam żyć.skoro 3 miechy, to chyba warto zapuścić się gdzieś dalej, niż tylko w okolice ZT?
Hmmm...a gdzie to widzisz?Jakiś ciekawy staż? Jeśli można spytać, bo widzę, że uczęszczamy na tą samą uczelnię.
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 11 maja 2013, 11:58
Morrow
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio