Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 13 maja 2013, 9:08
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzysiu » 13 maja 2013, 9:27
krzysiu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 13 maja 2013, 9:28
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzysiu » 13 maja 2013, 9:43
krzysiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 13 maja 2013, 9:46
Nebula RN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 13 maja 2013, 9:54
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 13 maja 2013, 16:06
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 13 maja 2013, 22:10
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 13 maja 2013, 22:16
Słabo kojarzę piłkarzy z buziek jednak pomógł mi opis zdjęcia. Widziałbym go w zespole. Myślę, że z miejsca byłby w pierwszym składzie.mete pisze:Ten o to pan był wczoraj na SS. Pewnie kibice Serie A wiedzą kto to jest.
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 13 maja 2013, 22:21
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 13 maja 2013, 22:33
Plotki pojawiają się regularnie i to mnie martwi. Nie wiem czy oni coś w nim widzą, ale nawet 5 baniek to dużo. Za rok kończy się kontrakt Ademowi Ljajicowi z Fiorentiny. Też jesteśmy z nim łaczeni, moze grać na tych samych pozycjach co Bojan i Robinho i jest lepszy od obu. Kwota o której mówi się to 9 baniek. A jak nie on to dołożyć kasę na obrońcę lub pomocnika. Tak czy siak pewnie jednego lub nawet dwóch skrzydłowych będzie nam trzeba, bo możemy się pożegnać z Krkiciem, Robsonem i pewnie też Boatengiem a dodatkowo liczę, że Saponara jest widziany jako AM. Jednym z nowych graczy do ataku może być darmowy Weiss i to by mnie ucieszyło. Czy będzie ich dwóch to okaże się w lecie. Po cichu liczę na Berardiego. Juve jeszcze go niezaklepało, Squinzi prezydent Sassuolo to przyjaciel Berlusconiego i fan Milanu a Domenico idealnie pasuje do naszej nowej polityki transferowej. Dodatkowo lewonożny na prawy atak jak znalazł.Pojawiają się jakieś plotki o wykupie Bojana. Trudno uwierzyć, żeby to było prawdziwe skoro w ogóle nie gra ostatnio.
Moje zdanie jest takie, że lepiej wziąć kogoś kto gra regularnie w ustawieniu z dwójką środkowych obrońców. Mimo wszystko zaryzykowałbym za rozsądaną cenę Ogbonnę. Z drugiej strony lepszy Benatia niż nikt, ale gra na trójkę stoperów to całkiem inna bajka niż na dwójkę. Mamy przykład Zapaty, który gra dobrze, ale w Udinese wymiatał. Ustawienie robi swoje. Dodatkowo potrzebujemy stopera na dziś, a nie takiego co będzie pół roku się ogarniał.Słabo kojarzę piłkarzy z buziek jednak pomógł mi opis zdjęcia. Widziałbym go w zespole. Myślę, że z miejsca byłby w pierwszym składzie.
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 14 maja 2013, 10:54
Professor Chaos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 14 maja 2013, 11:10
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 14 maja 2013, 11:53
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 14 maja 2013, 12:32
Nebula RN
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin