Jeśli pismo byłoby nieprawidłowe, to powinni byli na nie odpowiedzieć i o tym poinformować.janop pisze:Sprawdzałeś regulamin? Samo oddanie sprzętu nie kończy umowy, a jak pismo o jej zerwaniu było nieprawidłowe to mają podstawę żeby Cię ścigać. Dzwoniłeś do Polsatu? Zakładam, że wg. nich Twoja umowa nadal trwała i stąd to naliczenie z dwóch lat. Akurat takie filmy pilnują żeby nie było wtop z danymi osobowymi, więc szukałbym innego sposobu.Marco_Van_Basten pisze:Pierdolony polsat sprzedał mnie firmie windykacyjnej, która naliczyła mi zobowiązania na poziomie 3 tysięcy złotych. [k****] mać. Parę lat temu ze względu na brak rzetelności i profesjonalizmu zakończyłem współprace z cyfrowym polsatem z ich winy. Napisałem do nich pismo, odzewu nie było żadnego, więc pomyślałem że dali za wygraną. Wczoraj dostałem sms-a od firmy windykacyjnej, więc dzisiaj do nich zadzwoniłem. Okazało się, że cyfrowy polsat bez poinformowania mnie naliczył mi abonament za 2 lata + odsetki. Mimo tego, że oddałem kartę i dekoder. To jest czeski film.