Na to nie ma kompletnie szans. Jeżeli stanie się coś nadzwyczajnego i Jupp jednak nie pójdzie na emeryturę, to jedynie kierunek Hiszpania wchodzi w grę.albo zakręcić się na rok przy Juppie odchodzącym z Bayernu.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 19 maja 2013, 12:03
Na to nie ma kompletnie szans. Jeżeli stanie się coś nadzwyczajnego i Jupp jednak nie pójdzie na emeryturę, to jedynie kierunek Hiszpania wchodzi w grę.albo zakręcić się na rok przy Juppie odchodzącym z Bayernu.
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 19 maja 2013, 12:09
Wiem, wiem. To takie małe marzenie, które nic nie kosztujeNa to nie ma kompletnie szans. Jeżeli stanie się coś nadzwyczajnego i Jupp jednak nie pójdzie na emeryturę, to jedynie kierunek Hiszpania wchodzi w grę.
mete
Wiem, wiem. To takie małe marzenie, które nic nie kosztujeNa to nie ma kompletnie szans. Jeżeli stanie się coś nadzwyczajnego i Jupp jednak nie pójdzie na emeryturę, to jedynie kierunek Hiszpania wchodzi w grę.
mete
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 19 maja 2013, 12:18
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 19 maja 2013, 12:30
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 19 maja 2013, 12:59
tylerdurden
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 maja 2013, 13:02
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 19 maja 2013, 13:06
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 19 maja 2013, 13:58
tylerdurden
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 19 maja 2013, 14:56
Widzisz tuta mówienie, że, na pewno nie rusza się poza Niemcy? Wcześniej też powiedział, że "oczywiście, że ma oferty z zagranicy" i ta wypowiedź powyżej była dalszym rozwinięciem tego co powiedział.W sobotę po raz ostatni poprowadzę drużynę w Bundeslidze jako trener. Gdybym miał 15 lat mniej, poważnie rozważyłbym pracę za granicą, ale młodszy już nie będę. Kluby chcą zmiany generacji, a to nie jest raczej możliwe z 68-latkiem
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 19 maja 2013, 20:02
Skład na najważniejszy mecz w tym sezonie. Dziwi mnie trochę Nocerino kosztem Flaminiego, który ostatnio był w bardzo dobrej formie. Ciekawe czy to czasem nie jest ostatni mecz Robinho i Antonio w barwach Milanu.(4-3-3): Abbiati; Abate-Zapata-Mexes-De Sciglio; Montolivo-Ambrosini-Nocerino; Niang-Balotelli-Robinho.
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 19 maja 2013, 20:46
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 19 maja 2013, 20:51
Słabsza forma. Foch nie stoi. Polecam wywiad przedmeczowy.Ciekaw jestem czemu ESa nie ma Chyba forma jego jest powodem. Bo zmęczenie mnie nie przekonywuje skoro gramy ostatni mecz w sezonie, a nie słyszałem, żeby zaczynał fochy stroić.
A czy ja wiem? Robinho myślami już jest gdzie indziej. Jakoś nie wierzę w zapewnienia, że chce zostać. Natomiast Niang dawał od siebie zawsze 100%.Jestem pewny, że gdyby Robinho częściej grał zamiast Niang to już mielibyśmy 3 miejsce LM. Jednak warto było ogrywać Francuza bo trudno byłoby nie zająć 3 miejsca przy konkurencji która non stop traci punkty.
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 19 maja 2013, 20:53
mete
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio