FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1744

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
Professor Chaos
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 202

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 21 maja 2013, 8:01

Mourinho odchodzi więc liczę na normalność w tej lidze i GD od nowego sezonu. Szkoda tylko, że Mou namaścił już Carlo. Liczę jednak, że Włoch się opamięta i nie będzie pieprzył farmazonów pokroju o tym jak sędziowie pomagali Barcie w meczu z PSG.

Teraz w bardziej istotnej kwestii. Silva i Hummels na 99% w tym okienku nigdzie się nie wybierają. To oznacza, że na liście pozostało dwóch obrońców. Marquinhos i Kompany. Obaj moim zdaniem nie do wyjęcia. Czyli wiadomo gdzie udamy się na zakupy tego lata.

Tak, tak do Londynu po Vermaelena. Wspomicie moje słowa.

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 93

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 21 maja 2013, 9:38

Dostaliście maile od fcbp? :D Bilety na Barca - Wisła w Gdańsku - po 300 zł :D

Za tyle to ja dolecę do Barcelony i z powrotem i jeszcze obejrzę ligowy z jakąś Granadą :D

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 21 maja 2013, 9:54

Ciekawe co zalatwi druga Penya.
ja do Gdanska pewnie i tak nie pojade bo mam w tym dniu wesele u rodziny i sie nie wymiksuje. Moze jakby grali w Wawie....
Za tyle to ja dolecę do Barcelony i z powrotem i jeszcze obejrzę ligowy z jakąś Granadą
jak wykrecisz w takiej cenie lot z biletem to lece z toba.

Generalnie tydzien pozniej Barca gra w Monachium i bilety mam nadzieje beda tanzsze....

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 21 maja 2013, 9:58

Bienias pisze:jak wykrecisz w takiej cenie lot z biletem to lece z toba.
Na razie tylko raz wydałem na loty w dwie strony do Barcelony więcej niż 200 zł :P W pozostałych przypadkach poniżej :)

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 21 maja 2013, 10:09

Generalnie tydzien pozniej Barca gra w Monachium i bilety mam nadzieje beda tanzsze....
35 euro na serwisie Bayernu. + 15 euro prowizji dla viagogo. Ja kupiłem 5 bez prowizji po 15 euro i jadę z kumplami. Duża ekipa z PL ma być. Barca ma wystawić najsilniejszy skład i podejrzewam, że będą chcieli się pokazać z jak najlepszej strony po tegorocznym półfinale.

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 21 maja 2013, 10:11

Nie no to będzie skandal, jak nie będzie na mecz w Gdańsku biletów poniżej stówki... Nie może być tak, że najtańsze bilety na sparing z Barcą będą droższe niż Hiszpania - Chorwacja na Euro...

Awatar użytkownika
Professor Chaos
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 202

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 21 maja 2013, 11:48

Tyle hajsu żeby zobaczyć drugi garnitur Barcy z cieniutką Wisłą. Ludzie kochani :badziewie:

Nowe stroje oficjalnie: http://www.fcbarcelona.com/club/first-t ... -2013-2014

Awatar użytkownika
Keres
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1528
Kibicuję: FC Barcelona

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 21 maja 2013, 13:08

Ale to są ceny na sektor gości, a na pozostałe miejsca jeszcze nie ma cen, także może będzie taniej.

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 493

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 21 maja 2013, 13:15

Professor Chaos pisze:Nowe stroje oficjalnie: http://www.fcbarcelona.com/club/first-t ... -2013-2014
Kiedyś w PESie 2010 stworzyłem klub który się nazywał FC Katalonia. Pierwszy strój zrobiłem identyczny jak Barcelony wyjazdowy w następnym sezonie.

Co do meczu. Dla tych co nie są z Gdańska lub nie mieszkają w okolicach 150 km od Gdańska to wyjazd się nie opłaca. Tak jak pisał Qzyn lepiej wydać kwotę biletu na bilet lotniczy do Barcelony i pojechać na mecz ligowy. Wyjdzie niewiele drożej, a o wiele bardziej się opłaca. Opcją też jest polecenia na Audi Cup do Monachium. Trzy dni w Monachium - 2 mecze za niewiele większą kwotę, a rywali Barcelony też nie ma co porównywać.

Awatar użytkownika
rzeznik
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rzeznik » 21 maja 2013, 13:59

Te nowe koszulki wyjazdowe wyglądają trochę jak Lecce, ale w sumie i tak dużo lepsze od starych. W kwestii tego meczu z Wisłą, to faktycznie, jeśli ktoś jest fanem, to najlepiej po prostu się wybrać do Barcelony. Ja byłem w Rzymie i nie żałuję :P

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 21 maja 2013, 14:53

Opcją też jest polecenia na Audi Cup do Monachium. Trzy dni w Monachium - 2 mecze za niewiele większą kwotę, a rywali Barcelony też nie ma co porównywać.
Barcelona nie bierze udziału w Audi Cup. Tam gra Milan, City i Boca. Bilety po 25/35 euro za dwa mecze.

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 22 maja 2013, 13:35

El Manchester United pagaría la clausula de Thiago Alcantara (Barcelona) de €18M.
Czy taki transfer, za taką kwotę jest choć trochę realny? Ponoć Thiago ma klauzulę 90 milionów, a te 18 wynika z małej ilości rozegranych w tym sezonie spotkań.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 22 maja 2013, 13:39

Prawdopodobnie tak. Nie znalazlem tylko jednoznacznej informacji o ilosci % w wyjsciowym skladzie na ktora sie media powoluja. Prawdopodobnie jest to 50% moze 60% co nie zmienia faktu ze w przypadku takiej klauzuli moze odejsc za 20 baniek. jak dla mnie to bedzie mega strata a dla kupujacego wielki transfer.

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 22 maja 2013, 13:46

Centralnie, sprzedaż Thiago to będzie olbrzymi błąd. Nie możemy sobie pozwolić na stratę tego zawodnika! A jeszcze jak sobie pomyślę, że w jego miejsce miałby przyjść jakiś Gundogan czy Isco, to nie umniejszając tym zawodnikom ogarnia mnie przerażenie przed kretynizmami jakie może Rosell popełnić w najbliższym lecie...

Awatar użytkownika
grzegorzfcb
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 174

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 22 maja 2013, 13:50

To było do przewidzenia zważywszy, że ostatnio Tito katuje once de gale.
Nie wiem co on wyprawia
A propos Tito to wygląda na to, że traci parasol medialny tudzież dziennikarze dostają kontrolowane przecieki z klubu.
Wczoraj jakiś dziennikarz/felietonista napisał, że Rosell chce Luisa Enrique, dziś gazeta z Valencii napisała, że Barca rozważa kandydaturę Ernesto Valverde.
Jest tylko jedna pewna, sprawdzona informacja: Oscar Garcia zrezygnował z pracy Maccabi. Niby nic, i raczej mu z obecnym zarządem nie po drodze, ale on przynajmniej jest do wzięcia bez problemu.
Jak Lucho

Tito przebywa obecnie w NY na badaniach jakby kto pytał

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”