Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 15 maja 2013, 11:55
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Betoniara » 15 maja 2013, 12:22
Betoniara

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 15 maja 2013, 12:35
Ja tam nie jestem przekonany,że będzie aż tak różowo.W klubie następują spore zmiany i wcale nie jest powiedziane iż to wszystko od razu odpali.Ponadto mamy przejść na 4-3-3.Takim systemem mają grać wszystkie drużyny poczynając od pierwszego teamu a kończąc na najmłodszych rocznikach,coś na wzór Barcelony.Nowy trener,nowy system oraz dużo zmian personalnych w klubie,więc są powody by mieć pewne obawy.Mam jednak nadzieję iż para Begiristain/Soriano wie co robi i już w przyszłym sezonie będziemy zbierać owoce zmian na Etihad.cru pisze:Cholera nie zdziwie sie, jeśli Pellegrini pozamiata ligę angielska w przyszłym sezonie, skoro dostanie wolna rękę w transferach i zarządzaniu klubem - świetny wybór trenera
Chyba zbyt pochopnie wyciągasz wnioskiguru pisze:Nie no macie bardzo duzy problem w City. Za duże pieniądze wchodzą w grę jak na taki klub. Bardzo bym się przejmował tym(jako kibic), że jakis szejk ma zapłacić odszkodowanie trenerowi, skoro sra milionami jak gołębie w Krakowie na rynku.
ryba_82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 15 maja 2013, 13:48
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 15 maja 2013, 14:25
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 15 maja 2013, 14:27
Zdecydowanym faworytem to raczej nikt nie będzie, biorąc pod uwagę że jego konkurentem będzie Mourinho. I jak już, to Jose będzie faworytem do majstra.RealFan pisze:IMO jeśli City weźmie Pellegriniego i stworzą mu dobre warunki pracy, to będą zdecydowanym faworytem do mistrzostwa w przyszłym sezonie.
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 15 maja 2013, 14:37
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 17 maja 2013, 11:47
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 17 maja 2013, 15:25
cruel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 22 maja 2013, 16:08

Pellegrini pisze:Zawodowo, to są moje ostatnie godziny w Maladze.W niedzielę poprowadzę zespół po raz ostatni na Estadio La Rosaleda. Każdy ma prawo do podążania własną ścieżką. Nie odchodzę z powodu finansowych ambicji, ale w związku ze sportowym projektem, który da mi ogromną satysfakcję
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 22 maja 2013, 16:39
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 22 maja 2013, 18:21
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 22 maja 2013, 18:43
Mógłbyś rozwinąć swoją myśl?guru pisze:Ja pierdole jeszcze Cavani potrzebny w City
Na papierze i w zakończonym sezonie wyglądaliśmy całkiem,całkiem a i tak sezon zakończyliśmy bez skalpu.Morrow pisze:Pomoc Yaya - Silva - Isco robiłaby wrażenie. Jak do tego doda się Cavaniego i Aguero to City naprawdę miałoby piekielnie mocną paczkę.
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 22 maja 2013, 18:58
Kadrowo może i tak ale mam wrażenie, że Mancini był jakiś wypalony i udzielało się to całej drużynie, bodaj nawet Clichy powiedział, że kilka spotkań zwyczajnie zostało przechodzonych. A Pellegrini głodny sukcesów, ze świeżym podejściem, z kolejną szansą na prowadzenie giganta i przede wszystkim z zaufaniem (bez takiego podejścia góry jak w Realu) mógłby z taką pomocą zbudować potwora. Nie wiem ciągle czemu tak wypycha się tego Dzeko z City. Bośniak ma wszystko żeby błyszczeć praktycznie w każdym klubie a media wciąż traktują go jak 5 koło u wozy i przy każdej okazji wyrzucają z City. Cavani to jednak kusząca perspektywa i mam wrażenie, że Matador bardzo dobrze odnalazłby się w Anglii.Na papierze i w zakończonym sezonie wyglądaliśmy całkiem,całkiem a i tak sezon zakończyliśmy bez skalpu.
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 22 maja 2013, 19:30
Niejaki Stuart Brennan z MEN napisał fajny artykuł na temat przyczyn zwolnienia Roberto,które na pewno miały również wpływ na postawę drużyny na boisku.Jeśli odnajdę to zapodam linkiem.Morrow pisze:Kadrowo może i tak ale mam wrażenie, że Mancini był jakiś wypalony
Mancini nigdy tak na prawdę nie postawił na Dzeko co wydaje się o tyle dziwne iż to właśnie Włoch sprowadzał go na Etihad Stadium.Zaufanie i system(4-3-3),którym mamy być grać od przyszłego sezonu oraz ktoś taki jak Bale (marzenia) mogą sprawić iż Bośniak będzie bił się o króla strzelców PL a nawet wygrać tą rywalizację w cuglach.Edin to maszynka do strzelania bramek a w/g mnie Mancini nie wykorzystał nawet w połowie jego możliwości.Imo Cavani nam niepotrzebny.Morrow pisze:Nie wiem ciągle czemu tak wypycha się tego Dzeko z City.
ryba_82
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio