Manchester United (zbiorczy) - Strona 63

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 11 cze 2005, 9:37

Edwin VdS jest dobrym bramkarzem i doświadczonym ale ja troche nie rozumie jak można było nie dostrzec wielkiego potencjału Kameniego dla mnie on jest fenomenalny a klauzure w kontrakcie ma chyba 5 mln funtów więc troche droższy od VdS ale dużo mlodszy.
Na bok pomocy moze być ktos z trójki Joaquin, Vicente, Downing :D
Na obrone tylko Sergio Ramos
A Owena nie chce w MU bo jak by się poczuli kibice Liverpool :D :D
Trzeba się postawić w odwrotnej sytuacji :D

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 11 cze 2005, 10:27

Rossi pisze:Na bok pomocy moze być ktos z trójki Joaquin, Vicente, Downing :D
W TV słyszałem, że Glazer da najwyżej 25 mln€ na transfery więc jeśli to prawda to praktycznie można ściągnąć tylko Downinga i też zostałoby mało kasy na inne wzmocnienia.

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 11 cze 2005, 11:06

Nie trzeba nam skrzydłowego. Moim zdaniem świetnie by sie tam wkomponował Kieron Richradson. Bramkarz..... jest ok :D , napastnicy są , ale potrzeba nam następcy Neuvilla i Keana. A co do Parka to jestem zdecydowanie na tak. Glazer mogly by tez sie chociaż troszke sam wykazac i sciongnol by do nas Adu i Szetele :twisted:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 11 cze 2005, 11:23

No może Adu i Szetela są utalentowani ale talentów nam nie brakuje, trzeba teraz kupować zawodników od razu mogących występować w pierwszeym skladzie.Ferguson napewno kogoś kupi z młodzików tak jak w tamtym roku Rossi,Pique, Martin.
Ale musi im dawać więcej szans gry w pierwszym zespole

ps.Kiedy się rozpoczyna Manchester United Premier Cup?

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 11 cze 2005, 12:28

Rossi pisze:ps.Kiedy się rozpoczyna Manchester United Premier Cup?
Sorki ze wogole pytam i moze wyjde na debila, ale co to jest :?: :?

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 11 cze 2005, 12:57

Nie no spoko każdy ma prawo w życiu czegoś nie wiedzieć :D
To jest turniej pilkarzy do lat 15 druzyn klubowych z całego świata.
Sa poszczegolne eleminacje w krajach póaniej w regionach, potem na kontynentach i w końcu główny turniej gdzie spotykaa się najlepsze drużyny z całego świata w tym roczniku. Wczesinej ten turniej nosił nazwe Nike Premier Cup ale od roku jest to Manchester United Premier Cup. Tam śa przedstawiciele wszytkich największych klubów świata i wyszukują talenty. Na takim turnieju grali Fernando Torres, Xavi, Simao itp.Rok temu wygrał Manchester city pokonując w Finale MU. Pzred city wygrywali Sao Paolo, Corinthias , Real Madryt.Polska drużyna najdalej zaszła do rozgrywek europejskich był to kilka lat temu SMS ŁÓDZI zajeli 4 miejsce w Amsterdamie.Swojego czasu Filip Burkhardt zostal królem strzelców w finałach europejskich. pozdro

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 11 cze 2005, 13:49

Rossi pisze:Edwin VdS jest dobrym bramkarzem i doświadczonym ale ja troche nie rozumie jak można było nie dostrzec wielkiego potencjału Kameniego dla mnie on jest fenomenalny a klauzure w kontrakcie ma chyba 5 mln funtów więc troche droższy od VdS ale dużo mlodszy.
Na bok pomocy moze być ktos z trójki Joaquin, Vicente, Downing :D
Na obrone tylko Sergio Ramos
A Owena nie chce w MU bo jak by się poczuli kibice Liverpool :D :D
Trzeba się postawić w odwrotnej sytuacji :D
Masz rację. Ja też do końca nie wiem co myśleć o VDS. I tak za dwa lata trzeba będzie szukac następnego bramkarza. Kupowanie emerytów na nic się zda. Tak jak mówisz, mozna byłoby kupić Kameniego, ale zrobilibyśmy lepiej sprowadzając Gomesa z PSV albo Weidenfellera z BVB bądź Isakssona z Rennes.

Dlaczego na obronę tylko Sergio Ramos. Jest za drogi dla nas. Na jego miejsce wolałbym Miguela, Hinkela albo Nigela de Jonga. Ten ostatni nadawałby się również na miejsce Keana, gdyby nie wypaliłby transfer Essiena.
P.S. OL potrzebuje napastnika. Można by im podsunąć Sahę w zamian za ghanijczyka. :wink:
Nie chce Owena w MU!

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 11 cze 2005, 14:04

Tylko, że w Lyonie nie są chyba, aż tak głupi, żeby brac Sahe :wink: . No chyba, że Saha plus 10 mln funtów. A z drugiej strony zakup Nigela de Jonga byłby nawet może lepszy niż Essien. Moim zdaniem zakup Edwina van der Sara był znakomitym posunięciem. Van der Sar pokazał co potrafi na Euro. Teraz nie możemy eksperymentowac z bramkarzami. ManU musi wzmocnic i tu zaryzykuje stwierdzenie TYLKO linie pomocy, a w szczególności środek. Jak będziemy już mieli odpowiednich pomocników, to myśle, że wtedy Sir Alex zainteresuje się młodym bramarzem. Manumef, sądzisz że Weidenfeller byłby taki świetny??

POZDRO!!!!

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 11 cze 2005, 14:17

Dzięki Rossi :wink: A wracając do dyskusji o bramkarzu tu van der Sar to było świetne posunięcie. Na dwa sezony mam moze nie śwaitowej klasy bramkarza ale pewnego dzięki któremu na częstsze występy mogą liczyc Pique i Spector. Za dwa sezony moze nietrzeba bedzie az tak bardzo wzmacniac sie zawodnikami z pola i bedzie kasa na bramkarza :wink:

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 11 cze 2005, 14:42

radekutd pisze:Tylko, że w Lyonie nie są chyba, aż tak głupi, żeby brac Sahe :wink: . No chyba, że Saha plus 10 mln funtów. A z drugiej strony zakup Nigela de Jonga byłby nawet może lepszy niż Essien. Moim zdaniem zakup Edwina van der Sara był znakomitym posunięciem. Van der Sar pokazał co potrafi na Euro. Teraz nie możemy eksperymentowac z bramkarzami. ManU musi wzmocnic i tu zaryzykuje stwierdzenie TYLKO linie pomocy, a w szczególności środek. Jak będziemy już mieli odpowiednich pomocników, to myśle, że wtedy Sir Alex zainteresuje się młodym bramarzem. Manumef, sądzisz że Weidenfeller byłby taki świetny??

POZDRO!!!!
Oglądałem każy mecz Bundesligi w tym sezonie i wkażdym Roman bronił świetnie. Być może to tylko taki przejaw talentu, ale uważam jednak, iż jest to typ bramkarza, który wie jakie są jego możliwości i stwaia na swoim. Goalkiper powinien kierować linią defensywną oraz pkrzykiwać na obrońców a właśnie taki jest Weidenfeller.

Glazer powoli zaczyna mnie denerwować coraz bardziej. :evil:
Ebi pisze:Nie ma z nie pożytek. Kali czytać, kali rozumieć. Teraz ja sobie odkuję. Zobacz jak to miło.
Popełniłem byka pszepraszam geniuszu ortografii. Twoje słowa: "woliłeś", "ciapka" czy że zacząłeś kibicować Bayernowi w latach 70' są równie mocne. :wink:

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 11 cze 2005, 15:10

Co do ciapki top nie ja powiedziełm. Oj nie.

Awatar użytkownika
Thevil
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Thevil » 11 cze 2005, 15:38

Transfer VDS jest fantastycznym posunieciem. Jest to bramkarz, ktory ma kilkanascie udanych sezonow w dorobku, ktory nie popelnia gaf(Carroll rulez), 2 lata moim zdaniem mamy spokoju, a skoro tak chwalicie tego Kameniego, ma na razie 1 sezon dobry, poobserwuje sie go 2 lata i wtedy sie pomysli kogo kupic

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 11 cze 2005, 19:23

VDS jest dobrym posunięciem, nie popełnia błędów jak Caroll. Tylko szkoda, że ma już 35 lat, pogra 2,3 lata i koniec. Nie rozumiem za to kibiców United. Wezedł do was miliarder, drugi Romek, chce kupować a kibice United nie chcą go w klubie :? :? :? :shock: :shock: :shock:

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 11 cze 2005, 19:39

Mikusinski pisze:VDS jest dobrym posunięciem, nie popełnia błędów jak Caroll. Tylko szkoda, że ma już 35 lat, pogra 2,3 lata i koniec. Nie rozumiem za to kibiców United. Wezedł do was miliarder, drugi Romek, chce kupować a kibice United nie chcą go w klubie :? :? :? :shock: :shock: :shock:
Strona www.devilpage.pl była tak miła i wypisała 99 powodów dla których.....poprostu Glazer to palant. :twisted: niewiem czy mnie da rade przekupic jakimi kolwiek transferami.

Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 11 cze 2005, 19:42

Dziwisz się :roll: ja w pełni rozumiem tych, ktorzy nie sa zadowoleni z przyjscia jak to ladnie ujales "drugiego Romka". Nie dla wszystkich najwazniejsze sa pieniadze w pilce noznej. Manchester United to klub z wspaniala historia, tradycjami, jeden z najlepszych w Anglii (drugi dokladnie po LFC :lol: ), a tu nagle to wszystko zostaje sprzedane, bo komus zamrzylo sie zrobic z MU swoja prywatna zabwke. Komus kto kompletnie nie mial z tym klubem nic wspolnego wczesniej. Wiesz dlaczrgo Chelsea nie jest szanowana przez wielu kibicow pilki noznej? wlasnie przez ta kase, bo to dzieki niej jest najlepsza a nie dzieki ciezkiej pracy.

Zablokowany

Wróć do „Anglia”