Na bok pomocy moze być ktos z trójki Joaquin, Vicente, Downing
Na obrone tylko Sergio Ramos
A Owena nie chce w MU bo jak by się poczuli kibice Liverpool
Trzeba się postawić w odwrotnej sytuacji
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 11 cze 2005, 9:37
Rossi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 11 cze 2005, 10:27
W TV słyszałem, że Glazer da najwyżej 25 mln€ na transfery więc jeśli to prawda to praktycznie można ściągnąć tylko Downinga i też zostałoby mało kasy na inne wzmocnienia.Rossi pisze:Na bok pomocy moze być ktos z trójki Joaquin, Vicente, Downing![]()
krzychu212

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 11 cze 2005, 11:06
Michal_United
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 11 cze 2005, 11:23
Rossi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 11 cze 2005, 12:28
Sorki ze wogole pytam i moze wyjde na debila, ale co to jestRossi pisze:ps.Kiedy się rozpoczyna Manchester United Premier Cup?
Michal_United
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 11 cze 2005, 12:57
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 11 cze 2005, 13:49
Masz rację. Ja też do końca nie wiem co myśleć o VDS. I tak za dwa lata trzeba będzie szukac następnego bramkarza. Kupowanie emerytów na nic się zda. Tak jak mówisz, mozna byłoby kupić Kameniego, ale zrobilibyśmy lepiej sprowadzając Gomesa z PSV albo Weidenfellera z BVB bądź Isakssona z Rennes.Rossi pisze:Edwin VdS jest dobrym bramkarzem i doświadczonym ale ja troche nie rozumie jak można było nie dostrzec wielkiego potencjału Kameniego dla mnie on jest fenomenalny a klauzure w kontrakcie ma chyba 5 mln funtów więc troche droższy od VdS ale dużo mlodszy.
Na bok pomocy moze być ktos z trójki Joaquin, Vicente, Downing![]()
Na obrone tylko Sergio Ramos
A Owena nie chce w MU bo jak by się poczuli kibice Liverpool![]()
![]()
Trzeba się postawić w odwrotnej sytuacji
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 11 cze 2005, 14:04
radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 11 cze 2005, 14:17
Michal_United
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 11 cze 2005, 14:42
Oglądałem każy mecz Bundesligi w tym sezonie i wkażdym Roman bronił świetnie. Być może to tylko taki przejaw talentu, ale uważam jednak, iż jest to typ bramkarza, który wie jakie są jego możliwości i stwaia na swoim. Goalkiper powinien kierować linią defensywną oraz pkrzykiwać na obrońców a właśnie taki jest Weidenfeller.radekutd pisze:Tylko, że w Lyonie nie są chyba, aż tak głupi, żeby brac Sahe. No chyba, że Saha plus 10 mln funtów. A z drugiej strony zakup Nigela de Jonga byłby nawet może lepszy niż Essien. Moim zdaniem zakup Edwina van der Sara był znakomitym posunięciem. Van der Sar pokazał co potrafi na Euro. Teraz nie możemy eksperymentowac z bramkarzami. ManU musi wzmocnic i tu zaryzykuje stwierdzenie TYLKO linie pomocy, a w szczególności środek. Jak będziemy już mieli odpowiednich pomocników, to myśle, że wtedy Sir Alex zainteresuje się młodym bramarzem. Manumef, sądzisz że Weidenfeller byłby taki świetny??
POZDRO!!!!
Popełniłem byka pszepraszam geniuszu ortografii. Twoje słowa: "woliłeś", "ciapka" czy że zacząłeś kibicować Bayernowi w latach 70' są równie mocne.Ebi pisze:Nie ma z nie pożytek. Kali czytać, kali rozumieć. Teraz ja sobie odkuję. Zobacz jak to miło.
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 11 cze 2005, 15:10
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Thevil » 11 cze 2005, 15:38
Thevil
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 11 cze 2005, 19:23
Mikusinski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 11 cze 2005, 19:39
Strona www.devilpage.pl była tak miła i wypisała 99 powodów dla których.....poprostu Glazer to palant.Mikusinski pisze:VDS jest dobrym posunięciem, nie popełnia błędów jak Caroll. Tylko szkoda, że ma już 35 lat, pogra 2,3 lata i koniec. Nie rozumiem za to kibiców United. Wezedł do was miliarder, drugi Romek, chce kupować a kibice United nie chcą go w klubie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Michal_United
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 11 cze 2005, 19:42
Mona_
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio