Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 27 maja 2013, 14:39
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 27 maja 2013, 14:39
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 27 maja 2013, 14:42
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 27 maja 2013, 14:49
Ale to chyba cecha wszystkich środkowych obrońców. Jest jakiś który nie popełnił babola w tym sezonie? Np. u nas - zawsze mówiło się średnio o Boatengu, a to on zagrał świetny finał LM, a w porównaniu z nim Dante, grający równo przez cały sezon, wypadł dość blado. A chociażby Juve - niby macie Chelliniego, ale ten z kolei nie wyglądał najlepiej z Mandzukiciem i tylko sędziemu mógł zawdzięczać że dotrwał do końca meczu. Więc coś jest chyba rzeczywiście nie tak że środkowymi obrońcami. Inna sprawa, że Hummels nie grał w pełni sił - sam to oficjalnie mówił przed meczem. Ale z takiego zawodnika Klopp jednak nie mógł zrezygnować - może gdyby miał lepszą alternatywę na ławce, niż Santana...Berele Lewartow pisze:Jak to jest z tym Hummelsem? Sezon, dwa temu ogladało sie Hummelsa bardzo przyjemnie, zreszta dalej tak jest,ale wszystkie babole które wtedy popełniał tłumaczyło się jego wiekiem, czas miaja, a mam wrażenie, że on błedów tych nie eliminuje, a wrecz przciwnie, popełnia ich więcej. Straszan bieda jest z tymi środkowymi obrońcami obecnie.
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 27 maja 2013, 15:26
cruel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 27 maja 2013, 15:29
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 27 maja 2013, 15:36
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 27 maja 2013, 15:50
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 27 maja 2013, 15:53
Może jeszcze będzieBerele Lewartow pisze:Ja Hummelsa sobie cenie, myślałem tylko w swoim czasie, że może być jeszcze lepszy.
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 27 maja 2013, 15:56
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 28 maja 2013, 13:07
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 28 maja 2013, 13:09
Eee tam, mnie najbardziej się podobało, jak piłkę złapał Weidenfeller (gdzieś na samym początku), a ten stwierdził, że spokojnie interweniuje Manuel NeuerEbi pisze:Jak to powiedziałem Szpakowski w trakcie finału (fatalne komentowanie) Sokrates Papadopulos.
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: raf2 » 28 maja 2013, 15:08
raf2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 28 maja 2013, 18:48
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 28 maja 2013, 18:51
guru
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio