Manchester United (zbiorczy) - Strona 64

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Reputacja: 0
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 11 cze 2005, 19:53

Michal_United pisze:
Mikusinski pisze:VDS jest dobrym posunięciem, nie popełnia błędów jak Caroll. Tylko szkoda, że ma już 35 lat, pogra 2,3 lata i koniec. Nie rozumiem za to kibiców United. Wezedł do was miliarder, drugi Romek, chce kupować a kibice United nie chcą go w klubie :? :? :? :shock: :shock: :shock:
Strona www.devilpage.pl była tak miła i wypisała 99 powodów dla których.....poprostu Glazer to palant. :twisted: niewiem czy mnie da rade przekupic jakimi kolwiek transferami.
Sorki, nie wiedziałem o tych rzeczach, teraz jestem zdecydowanie NIE.
Glazer to totalny palant, np. chce podwyższyć cenę biletów o 54% :x :x :x :!: Wiecie co to znaczy dla fanów United. I tak wysupłają co tydzień w sezonie pod 40 funtów, a Amerykanin jeszcze chciałby z nich zarobic :x :x

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 11 cze 2005, 19:56

Mikusinski pisze:Wezedł do was miliarder, drugi Romek, chce kupować a kibice United nie chcą go w klubie :? :? :? :shock: :shock: :shock:
Kibice Chelsea nigdy tego nie zrozumieją. Pieniądze są ważne ale polityka jaką prowadzi Chelsea, którą sugerujesz dla MU, tę piłkę niszczy. Kibicowanie Chelsea sprowadza się tylko i wyłącznie do czytania plotek odnośnie nowych transferów, jeśli ktoś chce odejść to nikt się nie przejmie bo wie, że za niego klub kupi dwóch zawodników o podobnej klasie. Ale to chyba nie na tym polega i kibice MU się nie cieszą z takiej wizji i w pełni to rozumiem (bo jestem jednym z nich :wink: ).
Mona_ pisze:Nie dla wszystkich najwazniejsze sa pieniadze w pilce noznej. Manchester United to klub z wspaniala historia, tradycjami, jeden z najlepszych w Anglii (drugi dokladnie po LFC ), a tu nagle to wszystko zostaje sprzedane, bo komus zamrzylo sie zrobic z MU swoja prywatna zabwke. Wiesz dlaczrgo Chelsea nie jest szanowana przez wielu kibicow pilki noznej? wlasnie przez ta kase, bo to dzieki niej jest najlepsza a nie dzieki ciezkiej pracy
Otóż to! Zgadzam się w 100%!

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2163
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 11 cze 2005, 20:09

Pisakk pisze:Kibice Chelsea nigdy tego nie zrozumieją. Pieniądze są ważne ale polityka jaką prowadzi Chelsea, którą sugerujesz dla MU, tę piłkę niszczy. Kibicowanie Chelsea sprowadza się tylko i wyłącznie do czytania plotek odnośnie nowych transferów, jeśli ktoś chce odejść to nikt się nie przejmie bo wie, że za niego klub kupi dwóch zawodników o podobnej klasie. Ale to chyba nie na tym polega i kibice MU się nie cieszą z takiej wizji i w pełni to rozumiem (bo jestem jednym z nich :wink: ).
Dokładnie tak.
Glazer to facet, który dopiero zaczyna od podwyżek [54% :shock:] i jestem pewna, że się jeszcze nie rozkręcił :roll: Coraz więcej czarnych chmur widzę nad moją ukochaną drużyną.
Drugi Romek ktoś mówi... Tak, a co ma futbol z kogoś takiego? 100 razy więcej kibiców w Polsce? Fakt, iż do czołówki Premiership dołączyła kolejna drużyna?
Piłka to show-biznes... Dla prawdziwych fanów futbolu liczy się show, dla Chelsea tylko i wyłącznie biznes :? :?

Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 11 cze 2005, 20:12

Nie znaczy to oczywiscie, ze uwazam, ze Manchester w ogole nie powinien sprzedawac swoich udzialow, ale powinna to byc osoba naprawde kochajaca ten klub, bedaca jego kibicem, pragnaca dpbra, a nie tego by zarobic jeszcze na kibicach, czy sprzedac Old Trafford.

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 11 cze 2005, 20:25

Pisakk pisze:Kibice Chelsea nigdy tego nie zrozumieją. Pieniądze są ważne ale polityka jaką prowadzi Chelsea, którą sugerujesz dla MU, tę piłkę niszczy. Kibicowanie Chelsea sprowadza się tylko i wyłącznie do czytania plotek odnośnie nowych transferów, jeśli ktoś chce odejść to nikt się nie przejmie bo wie, że za niego klub kupi dwóch zawodników o podobnej klasie. Ale to chyba nie na tym polega i kibice MU się nie cieszą z takiej wizji i w pełni to rozumiem (bo jestem jednym z nich ).
A ja zgadzam się z Tobą w 100% :wink: Dla kibica Chelsea licza się wyłacznie pieniądze, plotki trasferowe i... Roman Abramowicz. A dasz takiemu do zrozumienia, że ManU nie jest pod żadnym względem podobne do The Blues to być może zauważy różnicę.
Glazer chce podwyższyć ceny biletów o 54%. Ludzie chyba zbankrutują :? Do tego Amerykanin pragnie, aby jego zespół Tampa Bay Buccaneers rozgrywał jeden mecz w sezonie na Old Trafford! To już jest przeginka :!: Robi z Manchesteru United cyrk!

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 11 cze 2005, 20:49

Glazer to pies i każdy kibic MU to wie kto myśli inacze nie może się nazwac prawdziwym kibicem.Jak już była wizja przejęcie to lepiej dla nas by było żeby MU przeją jakis arab przynajmniej nie chciałby zarobić na kibicach!!!!! A na Glzazera to szkoda naszych słów!!!!

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 11 cze 2005, 20:51

Manumef pisze:
Pisakk pisze:Kibice Chelsea nigdy tego nie zrozumieją. Pieniądze są ważne ale polityka jaką prowadzi Chelsea, którą sugerujesz dla MU, tę piłkę niszczy. Kibicowanie Chelsea sprowadza się tylko i wyłącznie do czytania plotek odnośnie nowych transferów, jeśli ktoś chce odejść to nikt się nie przejmie bo wie, że za niego klub kupi dwóch zawodników o podobnej klasie. Ale to chyba nie na tym polega i kibice MU się nie cieszą z takiej wizji i w pełni to rozumiem (bo jestem jednym z nich ).
A ja zgadzam się z Tobą w 100% :wink: Dla kibica Chelsea licza się wyłacznie pieniądze, plotki trasferowe i... Roman Abramowicz. A dasz takiemu do zrozumienia, że ManU nie jest pod żadnym względem podobne do The Blues to być może zauważy różnicę.
Glazer chce podwyższyć ceny biletów o 54%. Ludzie chyba zbankrutują :? Do tego Amerykanin pragnie, aby jego zespół Tampa Bay Buccaneers rozgrywał jeden mecz w sezonie na Old Trafford! To już jest przeginka :!: Robi z Manchesteru United cyrk!
Zgadzam się z Manumefem, kibice zbankrutują. Na Old Trafford będą pustki, przed telewizorami-tysiące. Glazer może zrobić z wielkiego Manu bankruta :cry: :cry: :cry: jak Leeds.

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 11 cze 2005, 20:59

no to teraz mamy dwóch bogatych w premiership... mam nadzieje że Arsenalu nikt nie kupi.... hmmm... ciekawe ilu nowych "kibiców" przybędzie diabłom.. może z cfc przezucą się na mu?? kto wie :roll:

Hej, Hej, Ju Es Ej

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 11 cze 2005, 21:03

Pierwszy raz w życiu czegoś zazdroszcze kibicom Arsenalu a mianowicie tego że ich klub nie jest przejęty przez jakiegoś psa o nazwisku Glazer

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 11 cze 2005, 21:05

Obawiam się, że niedługo 10 najlepszych drużyn w Anglii, będzie miało właścicieli. To jest niestety nieuniknione. Osobiście się już z tym pogodziłem. Drużyny do "odstrzału" : Borussia Dortmund, AS Roma, Arsenal Londyn :lol: . Nie mam nic przeciwko kupowaniu takich drużyn jak Chelsea, Roma, Bvb. Są to/były drużyny na skraju bankructwa z ogromnymi tradycjami. Natomiast zdecydowane NIE dla wykupowania ManU, Arsenalu itp.

Gdzieś przeczytał, że Malcolm chcąc zaskarbic sobie kibiców kupując Gennaro Gattuso. Ciekawe...... sądze, że byłby on najlepszym następcą Keana. No chyba, że Gerrard :wink: Facet niesamowicie charuje i jest chyba nie do zajechania.

POZDRO!!!!

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 11 cze 2005, 21:06

Rossi pisze:Pierwszy raz w życiu czegoś zazdroszcze kibicom Arsenalu a mianowicie tego że ich klub nie jest przejęty przez jakiegoś psa o nazwisku Glazer
wiesz, niby nie jest sprzedany ale pewnego dnia moze przyjsc sobie jakis bogacz i wtedy... :cry: :cry: tfu.. co ja wogóle gadam :roll:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 11 cze 2005, 21:26

Nie życze tego nikomu co spotkało kibiców MU.
Czego ten dupek nie zainwestował w real albo inne badziewie tylko w wielki MU??????
Ale licze na to że ta rodzina nie bedzie dlugo władać naszym klubem, jakis dobry człowiek odkupi od niego MU i odda kibicom :D :D

2 WP // Piwus

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 12 cze 2005, 16:08

Och.... ile ja bym dal, żebysmy kupili Parka i Gattuso..... :wink:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 12 cze 2005, 16:17

Michał nie wiem jak daleko są rozmowy MU z Parkiem [słuszałem że zaawansowane] ale liczysz na to że Rino przeniesie sie z San Srio na Old Trafford :?: A może inaczej "ile dajesz" procent temu transferowy :?: :wink:

Bo ja coś czytałem i mówią szczerze sie śmiałem z tego dziennikarza Sezon ogórkowy to muszą działać :wink: Pozdro

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 12 cze 2005, 16:20

Powiem Ci szczerze ze w Gattuso sam tez za bardzo niewieże ale napisalem ze bardzo bym chcial bylby świetnym następcom dla Keano a w procentach :......10 % :lol:

Zablokowany

Wróć do „Anglia”