Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 29 maja 2013, 21:51
Biały
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 30 maja 2013, 0:27
Ja bym absolutnie nie łączył przyjścia Aspasa z ewentualnym odejściem Suareza. Do przewidzenia było, że i tak będziemy wzmacniać ofensywę.fieldy pisze:czyżby szykowała się ładna saga z Suarezem tego lata? Ponoć Real go chce i co ważne, ponoć sam Urugwajczyk jest chętny, nawet coś o klauzuli wyczytałem, więc Liverpool niekoniecznie musi mieć cokolwiek do powiedzenia.
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 30 maja 2013, 0:31
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 30 maja 2013, 0:32
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 30 maja 2013, 2:34
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 30 maja 2013, 10:08
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 30 maja 2013, 10:46
sickstick pisze:masacra pisze:Toure zawsze musiał mieć koło siebie lidera aby grać naprawdę dobrze.Mówisz o Sendarosie czy Djourou? Gdyby ktoś poprosił mnie o wskazanie obrońcy-lidera, to w pierwszej chwili pomyślałbym o Kolo.
masacra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 30 maja 2013, 11:19
Nie rozumiem tych podśmiechujek. Przecież nie od dzisiaj wiadomo, że Kolo najlepiej grał właśnie wtedy, gdy u boku miał Campbell i Gallasa. Ok, z innymi partnerami też było nieźle, ale w parze w tymi których wymieniłem Toure liderem raczej nie był.sickstick pisze:masacra pisze:Toure zawsze musiał mieć koło siebie lidera aby grać naprawdę dobrze.Mówisz o Sendarosie czy Djourou? Gdyby ktoś poprosił mnie o wskazanie obrońcy-lidera, to w pierwszej chwili pomyślałbym o Kolo.
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 30 maja 2013, 11:32
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 30 maja 2013, 12:22
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 31 maja 2013, 13:07
Do 15. czerwca obowiązuje ta klauzula. Ponadto wczoraj się zagalopowałem, bo Balague nic na temat terminu ważności klauzuli nie pisał na swoim twitterze, a jedynie o samym zainteresowaniu Liverpoolu tym zawodnikiem. Musiałem gdzieś indziej trafić na taką informację, która okazała się bzdurą.Daaaamian pisze:3) Balague podaje, że jeśli Barcelona nie aktywuje do jutra klauzuli w kontrakcie Luisa Alberto, który grał w drużynie Barcelony B na wypożyczeniu z Sevilli, to Hiszpan dołączy do Liverpoolu.
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 31 maja 2013, 14:11
No to raczej tyle było z Suareza na Anfield.Sky Sports News @SkySportsNews 6 min
Luis Suarez confirms he wants to leave Liverpool.
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 31 maja 2013, 14:14
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wiloch » 31 maja 2013, 14:15
Wiloch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 31 maja 2013, 14:17
Biały
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio