Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 30 maja 2013, 22:41
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 30 maja 2013, 23:07
Mam nadzieję, że Łysy tego nie zawali, bo wychodzi na to, że Angelo to najlepsza dostępna dla nas opcja teraz.Criscitello for TMW says Cairo had discussions with Galliani already for the sale of Ogbonna. Cairo prefers to sell Ogbonna to Milan instead of Juventus to avoid backlash from the Torino fans. Torino expects a response from Milan in a few days.
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 31 maja 2013, 10:08
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 31 maja 2013, 11:32
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 31 maja 2013, 13:18
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 31 maja 2013, 13:53
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 31 maja 2013, 14:12
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 31 maja 2013, 14:22
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 31 maja 2013, 15:26
Nie wszyscyPrzecież wszyscy kupują w ratach. Co tu jest takiego nadzwyczajnego?
I pewnie też o wynik finansowy na koniec roku.Poprawcie mnie jeśli się mylę, ale o podatki się tu rozchodzi, prawda?
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 31 maja 2013, 16:09
40 mln Euro za Martineza, w banknotach po 100 euro to 400.000 banknotów, które ważyły by grubo ponad pół tonymete pisze:Nie wszyscyzdaje się, że Bayern płaci gotówką,
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 31 maja 2013, 16:57
Kolejne potwierdzenie zainteresowania Thiago. W tym przypadku kluczem do jego pozyskania będą rozmowy z graczem jak i agentem, więc Łysy musi użyć swojej magii.Italian club AC Milan are interested in Barcelona midfielder Thiago (22) and have sounded out his agent on a possible transfer.
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 31 maja 2013, 17:02
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 31 maja 2013, 17:05
Mam nadzieję, że Łysy znajdzie trochę grosza na niego. Cairo i Angelo wolą Milan, więc nawet jeżeli nasza oferta będzie minimalnie gorsza to szala powinna się przechylić na naszą korzyść.Pedulla: "Milan and Juventus are the only two serious candidates for Angelo Ogbonna." (TMW)
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 31 maja 2013, 22:50
Co tak małomete pisze:Poli ma ponoć zarabiać 1 mln euro
Byłoby bardzo fajnie lecz wg Mnie nie praktycznie niemożliwe. Nie wierzę, że nie ściągniemy jak cieniasa który nie potrzebnie będzie zarabiał kasę. Wg Mnie przyjdzie ktoś o kim do tej pory się nie mówi.mete pisze:Realistycznie patrząc - Ogbonna?, Poli, Cerci + kretywny pomocnik (Thiago) i można zaczynać sezon. A wszystkie te transfery mogłyby pokryć dwie sprzedaże - Robinho i Boateng.
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 31 maja 2013, 23:07
Berele Lewartow
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio