Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 10 cze 2005, 22:43
Bonso

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 10 cze 2005, 22:46
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 10 cze 2005, 22:50
Bonso

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 12 cze 2005, 12:09
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 12 cze 2005, 13:11
Po pierwsze: Jak bys mogl to nie przekrecaj nazw.*_For_zaza_Milan_* pisze:No chyba trzeba znów zaczą akcje "Insekty na Onet".
Skończyły się sezony prawie w każdej lidze w europie i insekty co dobrej piłki nie widziały wychodzą. [szczególnie Juvenito] Nie wiem czy znów trzeba bedzie pisać co dzienie że chołota sie pojawiła na Waszym portalu. Tym bardzie w wakacje ...
Zaczyna sie nie bawem mercato i bedzie co raz wiecej dzieci i insektów którzy będą pisali na temat gracz czy trenerów którego nigdy nie widziały. Zaczna sie przymiarki to transferowych hitów i zacznie sie Real ** Barca ** - Milan ** czy Inter ***. To jest najgorsze że ktoś ocenia piłkarze nawet go nie widząc. Ale komentarze są jak by razem na msze chodzili. Jak ktos nie ma pojecia jak pilkarz gra a zabiera głos tym bardzie obrażajac go.
Ostatnio dostalem 6 WP za przesympatyczna odpowiedz na zaczepki jednago w insektówAle zaczynam wnioskować że trzeba bedzie logowac sie co tydzień by kożystać w Waszego serwisu. Tym bardzie z mercato. Oprócz Taty jeszcze pozostali członkowie rodziny interesuja sie piłka
![]()
![]()
Chyba jednak trzeba powrócić do systemu "Bany dla Insektow" dla Insektów. Kiedyś było napisane że po jednym wybryku odrazu Ban bo idzie poznać kto ma jaką wiedze i chce pisać coś mądrego na forum czy stronie. Czemu to nie jest nadal stosowanePrzeciesz Wy macie "waladze" tutaj a kazdy komentarz typu Real ** Milan czy Inter ** jest brakiem szcacunku dla Waszej pracy
Ja ja widza news składającego sie z 50 zdań i komentarz "*** ale ten ** jest ** Niech ** od nas **" bo mnie rozwala ....
[/b]
Lakier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 12 cze 2005, 13:18
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 12 cze 2005, 13:21
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 12 cze 2005, 13:27
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 12 cze 2005, 13:32
Mam tyle do pisania, co zwykly uzytkownik, burolu.*_For_zaza_Milan_* pisze:Po pierwsz to Ty masz tyle do gadanie co nic. To jest post do redakcji..
Po drugie wiesz każdy ma swoje zdanie. Ale jak można mieć zdanie nie widzac czegoś ....
....tym bardzie gry piłkarze czy meczu ... "kibice onetowi " a za Juve jest ich najwięcej. To był przykład ale on mają najwiecej problemów z własną opina jak nawet klubu nie widzą swojego"
A po trzecie. Milcz![]()
Lakier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 12 cze 2005, 13:38
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 12 cze 2005, 13:38
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 12 cze 2005, 16:43
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 13 cze 2005, 20:01
Piotrek256 pisze:Co do ostrzeżenia. Nie wiem jakim prawem dostałem te dwa WP. Po głowie chodzi mi tylko jedno racjonalne wytłumaczenie-moderator tomusmc poprostu nie zrozumiał moich intencji. Bo z tego co wiem za popełnianie błędów nawet w bardzo dużych ilościach nie dajecie WP, inaczej Zaza z tatą mieliby już dawno dożywotniego bana.
Prosze o niezwłóczne usunięcie mi tych dwóch czy jednego WP
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 14 cze 2005, 15:09
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 14 cze 2005, 15:23
petru
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio