Ostrzeżenia - komentarze

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: Lakier » 12 cze 2005, 13:11

*_For_zaza_Milan_* pisze:No chyba trzeba znów zaczą akcje "Insekty na Onet".

Skończyły się sezony prawie w każdej lidze w europie i insekty co dobrej piłki nie widziały wychodzą. [szczególnie Juvenito :roll: ] Nie wiem czy znów trzeba bedzie pisać co dzienie że chołota sie pojawiła na Waszym portalu. Tym bardzie w wakacje ...

Zaczyna sie nie bawem mercato i bedzie co raz wiecej dzieci i insektów którzy będą pisali na temat gracz czy trenerów którego nigdy nie widziały. Zaczna sie przymiarki to transferowych hitów i zacznie sie Real ** Barca ** - Milan ** czy Inter ***. To jest najgorsze że ktoś ocenia piłkarze nawet go nie widząc. Ale komentarze są jak by razem na msze chodzili. Jak ktos nie ma pojecia jak pilkarz gra a zabiera głos tym bardzie obrażajac go.

Ostatnio dostalem 6 WP za przesympatyczna odpowiedz na zaczepki jednago w insektów :roll: Ale zaczynam wnioskować że trzeba bedzie logowac sie co tydzień by kożystać w Waszego serwisu. Tym bardzie z mercato. Oprócz Taty jeszcze pozostali członkowie rodziny interesuja sie piłka :twisted: :roll:

Chyba jednak trzeba powrócić do systemu "Bany dla Insektow" dla Insektów. Kiedyś było napisane że po jednym wybryku odrazu Ban bo idzie poznać kto ma jaką wiedze i chce pisać coś mądrego na forum czy stronie. Czemu to nie jest nadal stosowane :?: Przeciesz Wy macie "waladze" tutaj a kazdy komentarz typu Real ** Milan czy Inter ** jest brakiem szcacunku dla Waszej pracy :?: Ja ja widza news składającego sie z 50 zdań i komentarz "*** ale ten ** jest ** Niech ** od nas **" bo mnie rozwala ....

[/b]
Po pierwsze: Jak bys mogl to nie przekrecaj nazw.

Po drugie: Jestes uprzedzony do wszystkich kibicujacych Juventusowi.

Po trzecie: Kazdy ma prawo do wlasnego zdania.

Po czwarte: Gdyby bany byly sprawiedliwie rozdawane, bys juz dawno pisla na forum "seriea.pl" (bo na acm.pl, masz juz bana), za jakies bezsensowne oszczerstwa.

Po piate: Honoru to ty nie masz, tak trudno sie przyznac ze miales dwa konta?

Pozdro.

Wróć do „Wracając Do Meritum”