Zgadzam się w tej kwestiiemdżej pisze:Ale chodzi o to, że ja ich po prostu nie lubię.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 31 maja 2013, 10:30
Zgadzam się w tej kwestiiemdżej pisze:Ale chodzi o to, że ja ich po prostu nie lubię.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: P47ryk » 31 maja 2013, 12:43
P47ryk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 03 cze 2013, 14:16
NoName1989

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 04 cze 2013, 16:30
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 04 cze 2013, 16:31
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 04 cze 2013, 16:38
Madej i Kosznik trafią do Górnika?
Łukasz Madej i Rafał Kosznik z GKS-u Bełchatów w Górniku Zabrze? Piłkarze spadkowicza z ekstraklasy podobno są na liście życzeń "Trójkolorowych". Z kolei Krzysztofa Mączyńskiego chcą pod Wawelem.
Wczoraj oficjalnie z Górnikiem pożegnał się Aleksander Kwiek, który podpisał kontrakt z Zagłębiem Lubin. - Te trzy lata będę wspominać bardzo dobrze. Chciałbym podziękować trenerom, kibicom, a także Łukaszowi Mazurowi, Tomaszowi Wałdochowi i Krzysztofowi Majowi, którzy ściągnęli mnie do Zabrza. Marzyłem, by zagrać na nowym stadionie, ale przyjadę na niego już w roli gościa - powiedział pomocnik.
Nie będzie to jedyny zawodnik, którego przy Roosevelta już nie będzie. Dzisiaj określi się ma Michał Bemben, z klubem może rozstać się Seweryn Gancarczyk, co w połączeniu z kolejną operacją Mariusza Magiery oznacza, że nagle z pozycji, na której trener miał pozytywny ból głowy, nagle robi się spora dziura. Dlatego też działacze myślą o sprowadzeniu Rafała Kosznika z GKS-u Bełchatów. Zabrzanie przymierzają do klubu także jego klubowego kolegę - Łukasza Madeja.
Piłkarzem Górnika już nie jest Tomasz Zahorski, którego umowa z klubem obowiązywała do 1 czerwca. Nie wiadomo, co będzie z Krzysztofem Mączyńskim, który co prawda otrzymał propozycję przedłużenia umowy, jednak pomocnika chce także Franciszek Smuda, nowy trener Wisły Kraków.
źródło: Sport
ddemon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 04 cze 2013, 16:51
Kosznik mial naprawde dobra wiosne w Belchatowie. Swoja droga ciekawe czy Torfiorze zaczna teraz sprzedawac, a kilku fajnych chlopakow na poziom TME w kadrze przeciez maja - Michalski, Waclawczyk, Madej, Kosznik czy Mateusz Mak.Madeja chętnie bym zobaczył w Zabrzu - czasami miałem wrażenie,że w tym Bełchatowie tylko on ciągnie tą grę i o mało włos dałby utrzymanie Kosznika natomiast nie kojarze Mam nadzieję,że jednak Gancarczyk zostanie
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 04 cze 2013, 19:19
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 04 cze 2013, 19:37
krako
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 04 cze 2013, 20:47
jeszcze nie wiadomo chyba że masz lepsze informacjekrako pisze:Madej będzie grał u Nas. Hmm sam nie wiem czy to dobry pomysł.Jak dla mnie zbyt miękki
ddemon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 04 cze 2013, 21:01
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 04 cze 2013, 21:06
Czyli debiut polski Guardiola będzie miał z BarcelonąDr.Football1 pisze:Probierz nowym trenerem Lechii. Szybko sie z tym wszystkim uwineli.
grzegorzfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 04 cze 2013, 21:11
krako
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 04 cze 2013, 21:37
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 04 cze 2013, 21:46
czeher
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio