Anglia - Transfery (zbiorczy) - Strona 12

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Najlepszym transferem letniego okienka sezonu 2017/2018 w Premier League jest:

Alvaro Morata (Real->Chelsea)
2
6%
Kyle Walker (Tottenham->M.City)
2
6%
Ederson (Benfica->M.City)
0
Brak głosów
Mohamed Salah (Roma->Liverpool)
25
74%
Alex Oxlade-Chamberlain (Arsenal->Liverpool)
0
Brak głosów
Alexandre Lacazette (Lyon->Arsenal)
0
Brak głosów
Sead Kolasinac (Schalke->Arsenal)
1
3%
Romelu Lukaku (Everton->M.United)
0
Brak głosów
Nemanja Matic (Chelsea->M.United)
1
3%
Richarlison (Fluminese->Watford)
3
9%
Awatar użytkownika
hubertd
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 11 maja 2005, 20:21

jesli gilardino nie chodzi o sama kase to przejdzie do milanu, tak mi sie wydaje, atak schevchenko-gilardino :D wow ale by wymiatali

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 11 maja 2005, 20:40

Gilardino na bank zostaje we Włoszech nie wiadomo tylko do ktorego zespołu pojdzie ale sam mowil ze interesuje go tylko gra we Włoszech

Awatar użytkownika
hubertd
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 11 maja 2005, 22:06

Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:Gilardino na bank zostaje we Włoszech nie wiadomo tylko do ktorego zespołu pojdzie ale sam mowil ze interesuje go tylko gra we Włoszech
no jesli tylko wlochy, to pewnie milan, bardzo dobrze, stworza z schevchenko najlepszy atak w europie

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 12 maja 2005, 9:27

Z Szewą będą wymiatali, Milan będzie miał anjlepszy atak w całej Europie. Działacze Lyonu odrzucili ofertę Chelsea w sprawie Essiena.

Olympique Lyon odrzucił ofertę Chelsea na 22-letniego pomocnika Michaela Essiena.
Prezydent klubu ze Stade Gerland Jean-Michel Aulas twierdzi, że latem odejdzie tylko kapitan Sydney Govou, a reszta najważniejszy zawodników zostanie.

- Jeden piłkarz odejdzie, powtarzam to. Chelsea złożyła ofertę na i odeszła z kwitkiem. Jestem gotowy negocjować obecne kontrakty, ale nic więcej - powiedział Aulas gazecie L'Equipe.

Jose Mourinho chciał mieć w swojej drużynie Juana Sebastiana Verona, jednak Argentyńczyk powiedział, że chciałby zostać na San Siro.

Argentyński rozgrywający Juan Sebastian Veron przyznał, że chciałby zostać na stałe w Interze Mediolan.
30-letni reprezentant Argentyny jest obecnie wypożyczony z Chelsea i nie wie jeszcze czy angielski klub nie będzie chciał go mieć u siebie z powrotem.

- Myślę, że zostanę w Interze, ale jeśli Roman Abramowicz zamierza ściągnąć mnie z powrotem to nic nie mogę na to poradzić. Nie wiem jaka jest obecnie sytuacja - powiedział Veron.

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 18 maja 2005, 7:31

No a ja słyszałem ze Niejaki Liedson z Sportingu Lizbona ma 3 oferty z Angli mianowicie Midesbroug,Everton,Bolton.Sam piłkarz stwierdził ze po sezonie odejdzie z Sportingu a klubem gdzie zagra w przyszłym sezonie jest klub z Wysp.

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 18 maja 2005, 8:55

Liedson jest z********, gość ile strzela bramek, jak który z klubów Anglii go kupi, to może dokonać świetnego transferu. The Blues chcą kupić niezwykle utalentowanego pomocnika norweskiego Lyn Johnna Obi Mikela. Mnie sie zdaje, że to kolejny Kalu Uche.
===============================================

Lyn Oslo poprosi norweskie FA o interwencję w sprawie Johnna Obi Mikela aby ten nie mógł zagrać dla Nigerii w Mistrzostwach Świata U-20 jeśli wcześniej nie powróci do Oslo.

Norweski klub jest bardzo niezadowolony z ostatnich wydarzeń związanych z Mikelem. Główną winą za całe zamieszanie są obarczani agenci piłkarza.

Po podpisaniu kontraktu z Manchesterem United Nigeryjczyk zniknął nagle z Oslo i pojawił się w Londynie twierdząc, że chce grać dla Chelsea.

To kolejny przekręt. Mikel ma zjawić się na zgrupowaniu kadru nigeryjskiej, ale uzgodniliśmy z nigeryjskim związkiem piłki nożnej, że stanie się tak po meczu, który rozgrywamy z Brann” – powiedział dyrektor Lyn, Morgan Andersen

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 28 maja 2005, 10:07

Mikusinski pisze:Liedson jest z********, gość ile strzela bramek, jak który z klubów Anglii go kupi, to może dokonać świetnego transferu. The Blues chcą kupić niezwykle utalentowanego pomocnika norweskiego Lyn Johnna Obi Mikela. Mnie sie zdaje, że to kolejny Kalu Uche.
===============================================

Lyn Oslo poprosi norweskie FA o interwencję w sprawie Johnna Obi Mikela aby ten nie mógł zagrać dla Nigerii w Mistrzostwach Świata U-20 jeśli wcześniej nie powróci do Oslo.

Norweski klub jest bardzo niezadowolony z ostatnich wydarzeń związanych z Mikelem. Główną winą za całe zamieszanie są obarczani agenci piłkarza.

Po podpisaniu kontraktu z Manchesterem United Nigeryjczyk zniknął nagle z Oslo i pojawił się w Londynie twierdząc, że chce grać dla Chelsea.

To kolejny przekręt. Mikel ma zjawić się na zgrupowaniu kadru nigeryjskiej, ale uzgodniliśmy z nigeryjskim związkiem piłki nożnej, że stanie się tak po meczu, który rozgrywamy z Brann” – powiedział dyrektor Lyn, Morgan Andersen
No właśnie! Przekręt wywołany przez kogo panie Mikusiński?! Tak ,tak przez Twój ukochany klub: Chelsea Londyn. Mikel podpisał kontrakt z ManU, dowiedział się o tym Roman A. i wysłał karkich na Johna. A ten zmienił decyzję. Brawo!

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 28 maja 2005, 16:31

Jak zawsze, Chelsea wszedzie miesza i wklada swoj nos tam gdzie nie trzeba. Nie mogli sie pogodzic z mysla ze ten mlody polkarz bedzie gral dla MU wiec musieli wszystko zepsuc

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 maja 2005, 16:56

Ja tylko żałuję, że Carlos Tevez jest już praktycznie jedną nogą w Chelsea. Wiadmo, że Corinthians jest satelickim klubem anglików (czy może rosjan :? )
Taki dobry zawodnik - szkoda, że będzie grał w Chelsea :cry:

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 28 maja 2005, 17:16

fieldy pisze:Ja tylko żałuję, że Carlos Tevez jest już praktycznie jedną nogą w Chelsea. Wiadmo, że Corinthians jest satelickim klubem anglików (czy może rosjan :? )
Taki dobry zawodnik - szkoda, że będzie grał w Chelsea :cry:
Szkoda, ale Tevez zaprzecza jakoby miał grać w Chelsea bo nie chce

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 maja 2005, 17:19

tak mówi na razie, ale jak mu Roman pokaże kontrakt z kilkoma zerami za kilka lat gry to Tevez potulnie przeprowadzi się do Londynu (szkoda że nie do Arsenalu :cry: )

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 28 maja 2005, 17:22

Tevez ma kontrakt z Corinthians do 2007 czy 2008 roku. Nie bój się fieldy, do tego czasu jeszcze dużo klubów zostanie kupionych przez ruskich miliarderów i kontrakt bramowicza nie będzie się niczym wyróżniał.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 maja 2005, 16:07

Corinthians pisze:Tevez ma kontrakt z Corinthians do 2007 czy 2008 roku. Nie bój się fieldy, do tego czasu jeszcze dużo klubów zostanie kupionych przez ruskich miliarderów i kontrakt bramowicza nie będzie się niczym wyróżniał.
hehe może i masz rację
Ja przeczytałem właśnie ciekawą "spekulację" otóż Robinho rozmawia z Arsenalem :lol:
http://skysports.planetfootball.com/lis ... tball_Home

tytaj maci mniej czytania http://www.goal.com/NewsDetail.aspx?idN ... 90&progr=1

L'pool chce kupić Raula, czyżby Raul znów miał grać z Morientesem :?: :wink:

Arsenalfan
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arsenalfan » 05 cze 2005, 18:37

Szkoda że Arsenal opuści Cole a może Henry.

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 12 cze 2005, 15:27

Arsenalfan pisze:Szkoda że Arsenal opuści Cole a może Henry.
Cole, może opuścić Arsenal, jest obrażony za to, że klub obniżył mu tygodniówkę. Thierry Henry, raczej nie powienien przechodzić do innego klubu(Barca), powinien zostać jeszcze na Highbury ale ile można grać w jednym klubie.....

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”