Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
DREWNIANY SRACZ
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: DREWNIANY SRACZ » 08 cze 2013, 22:25

ONI sa!! najbardziej sfrustrowani kibice na swiecie!! kibice REALU MADRYT!! wroc: kibice trzeciego klubu w hiszpanii. otoz panowie(boje) oswiadczam wam: na nic sie zda wasze wyzywanie co mecz BarcY-najlepszego klubu swiata, na nic sie zda wasza populistayczna polityka, wiem wiem jestescie NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ zgodnie z wasza teorią waszego prezezusia KTORY powtarza to co wywiad(WKLEIC??)-bankruta ktory zyje dzieki temu ze ma falangistow jako przyjaciol-poczytajcie wywiady z szefami BANKIA. dosyc MADRYCKIEJ PROPAGADY na tym forum!!!!! dosyc! XAvi powiedzial prawde ale madrcyckiej czesci jak zwykle sie nie podoba. Im sie nic nie podoba bo wiecznie sa niezadowolni.Oni byli zawodoleni w czasach butregueno, pozniej i hierro i raula. poczytacie wywiady z wasza legenda SANCHISEM? moze zacytujecie tu FIGO albo VASQUEZA? czemu ci skorumpowani ludzi wiecznie czepiaja sie BARCY? A moze ja mam je przytoczyc poki AgnieszkavelMourinho mnie nie zbanuje? PRECZ Z MADRYTEM I JEGO KIBICAMI! KTO NIE SKACZE JEST POLAKIEM!

Wróć do „Hiszpania”