A najlepiej z dwoma bransoletkami połączonymi łańcuchem...Pelart pisze:Messiego nie zamkną, najwyżej będzie grał z bransoletką na nodze.
Thiago jeszcze nie w ManU, a wy już mówicie o jego powrocie

Post Wyświetl pojedynczy post autor: glowas12345 » 21 cze 2013, 11:45
A najlepiej z dwoma bransoletkami połączonymi łańcuchem...Pelart pisze:Messiego nie zamkną, najwyżej będzie grał z bransoletką na nodze.
glowas12345

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 21 cze 2013, 14:24
Jeśli zacznie płakać jak swego czasu Fabregas (przy czym mało prawdopodobne, że Thiago zżyłby się z United jak Cesc z Arsenalem), to w końcu puszczą go za 30mln z pocałowaniem ręki. Taki Fabregas, który podobno miał armatkę w sercu, zaserwował kibicom The Gunners jeden fatalny sezon, byle tylko mógł wrócić do domu.glowas12345 pisze:Thiago jeszcze nie w ManU, a wy już mówicie o jego powrocieOpcje będą dwie w ManU da ciała i zostanie opchnięty do gorszego klubu, bo nie będziecie nim zainteresowani, albo będzie gwiazdą PL i nawet 40 mln to może być za mało...
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 21 cze 2013, 14:32
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 21 cze 2013, 14:36
Speaking to Reuters, the young Spaniard said, “I would be lying if I said that my dream is to succeed only at Barça. My dream is to succeed in football. I want to be a player that the people remember for ever. [A player] that the people recognise as someone that entertains them with what he does.
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 cze 2013, 16:26
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 21 cze 2013, 17:33
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 cze 2013, 15:45
Prawda to, że Tello jest do wyjęcia za 10 mln euro?Professor Chaos pisze:Boję się o Tello. Transfer Neymar może się strasznie na nim odbić, a raczej na pewno. Kolejka teraz wygląda tak: Messi, Neymar, Sanchez, Pedro, Tello. Cristian to kat na tych przydupasów La Liga mimo umiejętności jednego zwodu
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 22 cze 2013, 15:52
Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 22 cze 2013, 16:56
Dodam magiczne słowo jeszcze...Nie mam wątpliwości,że w przyszłym sezonie może odejść - grać będzie Messi,Pedro,Neymar a w pierwszym z ławki pierdoła SanchezProfessor Chaos pisze:Prawda. Na szczęście jeszcze nie chce nigdzie odchodzić, w przeciwieństwie do Thiago
ddemon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 22 cze 2013, 17:09
Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: F-Lamp » 22 cze 2013, 17:51
Przecież Villa na 100% odejdzie więc nie rozumiem jak można go liczyć.ddemon pisze:Dodam magiczne słowo jeszcze...Nie mam wątpliwości,że w przyszłym sezonie może odejść - grać będzie Messi,Pedro,Neymar a w pierwszym z ławki pierdoła SanchezWciąż trzeba brać pod uwagę,że w kadrze jest Villa...Na ile minut Tello może liczyć w sezonie 300-500? Biorąc pod uwagę,że w tym miał ponad 1000 jest marnym wynikiem a klauzula jest...
Ja nie wiem skąd Ty bierzesz te ploty. Staram się być na bieżąco i co chwila czytam o obrońcach, na temat wzmocnień ataku nie słychać praktycznie NIC nie licząc śmiesznego newsa dotyczącego Maty, ale to plota stworzona na bazie Mourinho + Barcelona.ddemon pisze:Wiadomo ploty plotami ale jak się czyta ile zawodników ofensywnych Barca chce kupić a największe braki ma w obronie to mnie powoli krew zalewa...A trudno pominąć,że cała kasa poszła na Neymara i teraz aby wzmocnić jeszcze skład to musimy się pozbywać przyszłego cracka - Thiago przez niedopatrzenie klauzuli przez zarząd,sztab...A Sanchez dalej pozostaje w Barcelonie
Rzeczywiście sytuacja wygląda bardzo tak sobie, ale można sobie trochę 'pomóc' nie porzucając zdrowego rozsądku. Jak czytam niektórych to można odnieść wrażenie, że są bliscy szaleństwaddemon pisze:Krótko - ciężkie jest życie kibica Barcy w tym okienku transferowym
F-Lamp
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 22 cze 2013, 18:29
?? Na podstawie czego liczysz na taki obrot sprawy? Najwczesniej 2016r i to tez nie jest pewne.Professor Chaos pisze:Ja liczę, że następny sezon (14/15) będzie już bez Tito i obecnych głąbów z zarządu, potem czystki (Sanchez i Pedro - out, Xavi ława itd.) i może być tylko lepiej.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 22 cze 2013, 23:10
transfer neymara uderza dokladnie w tello. pozostaje liczyc, ze tello zgodzi sie zostac na jeszcze jeden sezon, bo taki zmiennik to skarb, a na dluzsza mete do pierwszego skladu i tak nie byl nigdy szykowanyF-Lamp pisze:Jak do tej pory żaden transfer nie uderza w minuty Tello.
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 22 cze 2013, 23:40
Lamp bierze pod uwagę odejście Villi, więc minuty Hiszpana przechodzą na Neymara, a młody Tello zostaje na tym samym stopniu hierarchii klubowej. Zdecydowanie gorzej byłoby dla niego, gdyby David faktycznie pozostał w Katalonii, ale to bardzo wątpliwe. Poza tym, gdy rzeczywiście klub opuści Thiago, myślę, że Vilanova odpuści wystawianie za wszelką cenę w ataku Fabregasa (Roberto będzie grał od czasu do czasu), co sprawia, że Tello też będzie miał więcej minut. Dlatego tak - transfer Neymara ingeruje w Tello, ale tylko wtedy gdy Villa pozostanie.moody90 pisze: transfer neymara uderza dokladnie w tello
szefu91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 22 cze 2013, 23:52
moody
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio